Oväntad bilförare...

Idag när jag var påväg hemåt, så strosade jag runt lite här på Fridhemsplan och kollade i lite affärer. Började traska hem till lägenheten...gick i min egen trötta lilla värld. Stannade vid ett övergångsställe och när jag gick över gatan så reagerade jag på en vit volvo (tycker inte att man ser såna så ofta), som stod och väntade på att vi skulle gå över...

Jag tittade på bilen när jag gick över övergångsstället. Tyckte jag kände igen han som satt i förarsätet...Nej men vänta nu, vart känner jag igen honom ifrån???

Ah men shit, det är ju Björn Gustafsson!!!!!!!!!!! Coolt. Han såg faktiskt rätt bra ut i verkligen! En liten oväntad "händelse" i vardagen.

PS. Han tittade rätt länge på mig....ah han är nog kär i mig. NOT! haha...


Snickare-Hasse

Igår hände något fruktansvärt på jobbet. En av våra snickare sågade av sig tummen!!! Som tur är så slapp jag se händelsen, hade nog varit för magstarkt. Usch va äckligt. Stackars Hasse!!!! Så han blir borta ett bra tag nu...

Själv så har jag bara tre arbetsdagar kvar på IKEA för den här gången...snyft, trivs så otroligt bra!


Biljett någon??

En vild chansning...

Jag har bokat en tågbiljett på fredagen den 3 oktober, nu behöver jag den inte längre (får åka bil med min bror istället). Jag undrar därför om det är någon som vill ha den? Den kostar 230 kronor, men jag säljer den självklart till ett mycket lägre pris!!!

Stockholm C kl 17:44 -  Leksand kl 20:49

Någon som är intresserad?


Berg-o-dalbana

Igår vaknade jag upp och mådde riktigt dåligt. Förkylningen hade blivit ännu värre...Jag tog en dusch men seglade ner i sängen igen. Helt slut var jag. Ringde jobbet och meddelade att jag tyvärr inte orkade ta mig dit. Låg helt däckad hela dagen...

Imorse kändes det mycket bättre. Tur var väl det, eftersom jag skulle vara barnvakt åt min brorson. Mötte upp med min svägerska vid halv elva-tiden. Sedan lekte vi i olika lekparker, åt mat och åkte hem till deras lägenhet och lekte lite till... Vid sjutiden mötte vi upp med alla de andra. Jag och Anton (min brorson) tittade lite på när dom andra slet som djur, med flyttandet. Sen kände jag mig helt slut och åkte hem. En underbar dag. Är dock helt slut nu. Men det var det värt, att få lite egen tid med charmtrollet.

Imorgon, söndag, ska jag verkligen kurera mig! Så jag blir helt frisk!!!!!


10 oktober

Då drar jag till Spanien på praktik!! Fick besked idag, så nu är allting klart. Vilket betyder att jag hinner umgås med min syster några dagar här i Stockholm, det ser jag verkligen fram emot!

Idag har jag även fikat med min svägerskas syster (eller hur man nu säger). Mycket trevligt att träffa henne igen! Vi tog upp några riktigt tunga ämnen, ojoj vad vi ska vänta med att skaffa barn.
Lägger pressen på våra syskon tills vidare =) Haha.

Atschoooooo

Ja som ni förstår är jag väldigt förkyld. Slog till över natten. Nu fattar jag varför jag har somnat så onormalt tidigt (för att vara jag) de senaste kvällarna. Har verkligen inte tid för en förkylning. Ska bara vara på IKEA i en vecka till, så jag vill verkligen inte vara sjuk någon dag. Sen ska jag sitta barnvakt åt min goa brorson på lördag och då vill jag vara "fit for fight".

Har köpt Esberitox, nässpray och huvudvärkstabletter idag. Nu är det dags att mota bort förkylningen!


Respekt!

Idag när jag "satt fast" på ett pendeltåg så kollade jag
lite extra på all reklam på tåget.

All respekt till ACO (apotekets hygienmärke)!!!
De har just nu en kampanj med vanliga människor som agerar som modeller.
Deras annonser är oretuscherade! Naturligt vackra tjejer.
Mer sånt tack!!!


Signalfel

Satt fast i ett pendeltåg påväg hem från jobbet idag. Signalfel i hela Mälardalen var tydligen orsaken. Började blir rätt irriterad där ett tag, sådär en 20 minuter in i väntan...Så jag kom hem från jobbet ca 1 timme för sent (mot vad jag annars brukar göra).

Det har varit så konstig stämning i den här staden nu på eftermiddagen/kvällen...
Kan ha berott på att alla tågen hade grova förseningar och all var stressade mitt i rusningstrafiken. Men jag fick en så konstig känsla när jag var påväg hem. Som om det hade hänt något katastrofartat...precis som om skottdramat i finland faktiskt hade hänt här istället. Kollade på nyheter när jag kom hem och det enda som hade "hänt" var de grova förseningarna av tågen.

Dags för idol!

Knockad

Det känns som att jag har sprungit in i en vägg, känner mig helt groggy. Igår kväll gick jag och la mig kl HALV NIO. Låg och läste lite och sen somnade jag någon gång runt halv tio. Helt otroligt. Jag som brukar snitta att somna vid ett varje natt! Beror självklart på att jag börjat "jobba" på ett nytt ställe...men jag kommer nog in i det snart! Lagom tills jag ska börja på nästa ställe =)

Satt på tunnelbanan idag och observerade människor. Kan vara rätt intressant faktiskt. Folk kan vara så underliga! Satt mitt emot en man idag som satt och läste...han satt och småfnittrade hela tiden. Undra om det var en rolig bok eller om han inte hade "alla getter i hagen" (eller hur man nu säger)...Är så dålig på ordspråk... Samma man använde ett "strips" eller kattstrypare (som en del säger) som bokmärke i sin bok. Lite underligt. Ville han visa att han är "manlig" eller var han bara smart?? Hm...

Nej nu ska jag gå och sussa tror jag. Så jag orkar upp till jobbet imorgon. En ny spännande dag på IKEA. Imorgon ska vi fortsätta med rummet som vi håller på att inreda! Sweet...

Första dagen på IKEA

Var otroligt trött imorse. Gick väldigt tidigt hemifrån imorse, då jag var osäker på hur lång tid det skulle ta att åka till "jobbet".

Dom tog väldigt bra hand om mig idag, riktigt härliga människor jag ska få jobba med! Fick en rundvandring i varuhuset...tog ett bra tag kan jag lova! =)

Sen på eftermiddagen så hjälpte jag till att fixa iordning lite julsaker.
Mötte MÅNGA kunder idag som blev lite smått panikslagna av att vi redan tagit fram alla julkulor och adventsljusdagar. Haha kan förstå dom! Senare på eftermiddag åkte jag på att slå in en MASSA julklappar (tomma kartonger med presentpapper), men det var faktiskt rätt roligt!
Jag som älskar julen =)

Här får ni se min finfina namnbricka och mina "klappar"...


På plats...

Nu ligger jag på soffan i lägenheten i Stockholm och gläds över mitt nya mobila bredband!

Resan ner hit gick bra. Blev dock lite stressigt när vi fick åka ersättningsbuss (isället för tåget) mellan Leksand och Borlänge. Men jag ska inte klaga, hann iallafall med tåget mot Stockholm.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos min bror och hans familj. Lekte lite med bilar med lilla Anton och ätit god mat.

Imorn är det dags för praktik på IKEA! Ska bli riktigt kul.

Måste bara försöka somna i hyfsad tid idag...har blivit alltför många sena kvällar/nätter under de senaste veckorna!

"Lycka till imorgon Sara"

Fri vilja...

Det finns filmer som jag har sett en gång och som jag ALDRIG vill se igen. "Lilja 4-ever" är en sån film för mig. Finns såna vidriga scener i den som får mig att rysa... Men ändå så sitter jag nu och kollar på den, bara för att den går på tv.

Usch jag måste slita mig från den och kolla på min nya film på datorn istället...så jag blir lite gladare!

Känn pepp...

Glöm inte sångtexterna

Ligger just nu och slötittar på tv i väntan på att pappa ska ringa,
så vi kan åka iväg och fixa lite mat för kvällen.
Jag bläddrade igenom kanalerna och hittade ett program jag aldrig sett innan...
Ett tvprogram från USA som heter "Don't forget the lyrics!".
Det här är verkligen min grej!
En blandning av tv3:s "Singing bee" och typ "Postkodmiljonären"...

Bra shit iallafall...


Förberedelser

Igår förberedde jag inför perioden i Sthlm och Spanien.
Tvättade, började packa lite, städade osv...Så klart är jag inte klar, drar gärna ut på sånt =)

Igår tog jag en fika/lunch med Emelie på Siljan. Skönt att ha en klasskompis kvar.
Så jag kunde prata med henne i lugn och ro. Kunna säga hejdå i lugn och ro =(

Vad återstår att göra under den här helgen då?

* Idag tvättar jag för fullt. Jag blir nästan förvånad över hur mycket kläder jag faktiskt har! Tycker jag har så svårt att hitta nå kläder att ta på mig på morgonen, men det kanske är min syn det är fel på.

* Ska finna lite tid att hinna träffa Malin idag också. Hon är tydligen hemma över helgen. Hon får nog acceptera att hon får titta på när jag packar! Stackare. Men det ska bli kul och träffa henne. Det var alldeles för länge sen nu.

* Lämna bilen hos mina föräldrar. Hämta tvätten.

Nä nu ska jag sätta på bra och HÖG musik och försöka packa lite effektivt!

Hörs!

Vad säger ni?

Lika som bär?



Ganska lika är dom väl?

More from the old days...

Lite smått och gott från förr...











Saknad

Jag saknar min kära klasskompisar som åkte hemåt idag.
Jag hatar verkligen avsked!
Stod där i caféterian idag och vägrade att säga hejdå till mina goa vänner.
Ettorna såg vettskrämda ut när dom såg oss stå där och gråta...

Sorgligt. Tänker alltid på er när jag hör vår låt.
(trist bara att radio och tv har tjatat ut den så).
Klassen vi ses om ca 8-9 veckor!



Idol-funderingar...

Jag sitter just nu och kollar på svenska Idol 2008. Jag funderar lite på en sak...

Jag har sjungit i kör sen jag var ca 6 år gammal. Upp till studenten typ. Har alltid sprungit runt och sjungit med min syster sen vi var väldigt små. Vi gör det fortfarande i telefonen, när är ingen annan hör =)

Jag skulle aldrig söka till Idol, vet att min sångröst inte är tillräckligt bra för det. Men jag funderade ändå på en sak nu...

Vilken låt skulle jag välja att sjunga OM jag gick på en Idol audition?? Hm, vet inte...
Vilken låt skulle ni sjunga??

Hittade en rolig grej...

...på en blogg jag brukar läsa!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Skumma svar jag fick fram va? haha.

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Haha, ja, så är det nog...
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Sweet, typ samma...
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Vi tycker ni ska ha fest här nu!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag vet inte riktigt..typ vid 2.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ja jag vet, men vill väl inte skryta...
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tack så jättemycket :)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej tyvärr vi har druckit vin båda två...
8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja inte på morgonen iallafall!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej! Dalarna heter dalecarlia på latin tror jag och flicka är puella...
10. Din romantiska replik?
Blueballs är inget man vill ha i onödan...(haha)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Så hemligt att inte ens kan svara?

Blev inte så kul som jag trodde att det kunde bli!

A new life...

Allt är fixat i skolan. Biljetten till Stockholm är bokad.
Listan av saker som ska packas ner är påbörjad...
Nu är jag pepp igen!

Blir ännu mer pepp av den här låten!


Old Times

Har haft lite storstädning i datorn bland mina bilder.
Jag hittade en massa gamla kort, som jag tänkte dela med mig till er...

Personalen på ICA Tandådalen säsongen 04-05


Jag på AyiaNapa 2003


När jag "modellade" för Leksands Stars souvenirer...


Första gången jag träffade min bästa väns blivande pojkvän =)

Lite smått och gott. Fler bilder kommer nog en annan dag!
Om ni tycker att det är kul med gamla bilder?

Känn pepp!

Alla uppgifter är avklarade! Sweeeeeet.
Nu är det bara att ladda inför praktiken som startar nästa vecka.

Jag och Emma sitter just nu i datasalen och surfar runt lite. Vi är nog helt förvirrade i den här situationen, att inte ha en enda uppgift kvar att göra. Vi kan inte ens förmå oss att gå hemåt...

Ikväll är det temafest på kåren. Temat för kvällen är.....Mellanstadiedisco!!! Hm...orkar inte leta reda på några kläder och klä ut mig. Kan inte bestämma mig om jag ska dricka eller köra bil (för det går ju självklart inte att göra både och)...Emma säger till mig lite då och då: "Känn pepp Sara, fest ikväll! Vi måste ju fira att vi är klara med allt nu...". Jag vet inte hur jag ska göra riktigt.

Sista utgången med klassen. Men är osugen på alkohol. Måste hem till mina föräldrar jag fortsätta tvätta en sväng idag. Skulle vara skönt att laga någon god mat och bara slappa framför en bra film ikväll.

Äh! Går till kåren ikväll och säkert till en förfest innan med. Om det blir med eller utan alkohol, det får bli osagt =)

One to go...

Nu har jag avklarat två av tre tunga redovisningar.
Känns som om hela mitt liv kretsar kring skolan just nu med alla tunga uppgifter vi blivit slängda på oss. Men imorgon, imorgon kan jag slappna av. Bara en engelsk presentation kvar...pust.

Sen börjar planeringen, tvättning av kläder och packning inför Sthlm/Spanien. Känner viss stress över det med...Men jag måste försöka tagga ner! Min praktik är ju något sjukt roligt...och jag ska se till att peppa upp mig rejält. För det här kommer bli riktigt kul! Åh va jag längtar tills jag kommit igång på IKEA...& när jag kommit ner till Spanien och börjat jobba!

Tänk att livet kan vända så tvärt. Det känns verkligen som att Spanienpraktiken kommer att förändra mig, till det bättre. Det är en chans som jag verkligen vill ta vara på =)


Då var det spikat!

Min praktik är äntligen fixad.

Det här ärhelt otroligt! Jag är så lycklig...har fått praktikplatsen från himlen!

Tre veckor på IKEA i Barkarby.
Fem veckor i Spanien!!! Med ett produktionsbolag, tvinspelning för svt =)
Mer får jag inte säga, det är väldigt hysh hysh kring detta.
Men jag vet vad jag ska jobba med där nere iallafall, ni andra får reda på det när det sänds på tv!

Aaaaaaaah är så lycklig. Vilken tur jag har haft och säkert en rätt hyfsad paktikansökan?!!

Skuttar runt på små rosa moln den här helgen =)

ååååååååh....

Känn pepp, känn pepp, känn peppeppeppeppep, känn peppeppeppeppeppeppeppe!

Försök sjunga den ni!
Det är min klass alldeles egna pepp-låt! Inspirerad av de galna tjejerna från Gävle området, Emma & Ella!

Ring mig och ni vill höra melodin =)

Det goda humöret är att min grupp äntligen har redovisat, inför ca 120-130 pers! O det gick prima =)

Är detta jag?

Känner inte riktigt igen mig för tillfället... Lever som i en bubbla.
Jag är överallt och ingenstans. Tankarna är spridda. Jag känner mig ofokuserad.
Men måste prestera. Om fem dagar är allt över...ah längtar.

Så här känner jag mig just nu...inte alltför pepp...


Så här vill jag må nu! Jag biter ihop, för sen kommer det kännas grymt skönt!

Ljuset i tunneln?

Mörkret:
För mycket att göra för en liten person...

Fredag:
Gruppredovisning. Projektet är i "skarpt läge", dvs att vi gör ett uppdrag (förslag) till ett riktigt företag.

Måndag:
Gruppredovisning i ämnet försäljning.

Tisdag:
Hålla ett ca 8 minuterstal på engelska om valfritt ämne (i ämnet engelska, såklart).

Pust!



Ljuset:
Såklart finns det några ljusglimtar i mitt liv...

Helgen:
Ska göra något hemligt, för klasskompisarna iallafall. Har ex-jobbet att göra.
Ska bli skönt att få jobba lite praktiskt.

Praktiken:
Som jag säkert nämnt tidigare så har jag fixat praktik för våra fyra första veckor (av åtta) på IKEA i Barkarby (Stockholm).
Jag har fått chansen att få praktikplatsen från himlen idag...Vilket isåfall leder till att jag bara blir på IKEA i tre veckor och någon HELT annanstans i fem veckor.

Håll tummarna för mig nu! För det här är världens chans för mig =)
Jag hoppas få lite besked angående det imorgon...hoppas hoppas!

Min dag

Igår hade vi lite filmkväll hemma hos en klasskompis. Mycket trevligt och behövligt! Men min mage värkte när jag skulle sova, pga allt godis och chips...men det var det värt =)

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har PLUGGAT i många timmar idag. Känns riktigt skönt men jag är ändå inte klar...Har en massa uppgifter kvar! Ska försöka gå upp tidigt imorgon så jag hinner plugga lite mer. För sen kommer jag spendera mer eller mindre hela dagen i skolan, och rigga dekor inför festen för ettorna imorgon. Kommer bli grymt bra!!

Åh idag fick jag lite besök av min älskade vän Mariah, som är hemma en sväng över helgen. Trevligt att träffa henne lite så vi fick prata av oss lite!

Måste skicka iväg två gratulationer...
1. Grattis Micke som fyller 23 år idag!
2. Grattis Herman som äntligen köpte sin MC idag =)

Makeover

Idag när jag stod inne i mitt lilla badrum och sminkade på mig, började jag störa mig på mina väggar. De är i så dåligt skick, skulle så gärna vilja måla om i hela (lilla) lägenheten. Hur mycket jag än fixar och donar i lägenheten så är det något som fattas. Vill bara måla och och fräscha till. Undra om hyresvärden tillåter att jag gör det själv...?! Som om jag hade tid att göra det....hm...not!


Gangsta vs. gangster

Det var en bra kväll igår. Hälften var utklädda till riktiga gangsters och den andra halvan var utklädda till till gangsta hiphoppare! Det var verkligen en sjuk blandning av kläder. En riktigt lyckad kväll! Jag var nykter och var nog hemma innan tolv iallafall. Men imorse var jag helt "knockad", var helt slut! Hur trött som helst...

Men jag kunde inte gå och lägga mig tidigt ikväll då jag trodde att det var American Idol-final på tv4, men icke. Falukurirens TV-tablå för ikväll stämde tydligen inte alls...Åh va besviken jag blev! Ska försöka leta reda på det avsnittet på nätet någonstans...Bara måste se när vinnaren koras, för då börjar jag alltid att småsnyfta. Shit vilken lipsill jag kan vara!




"Gangsta"

Ikväll är det dags för kårfest igen! Kvällens tema är Gangster. Enligt kåren så får vi tolka det hur vi vill. Jag och många fler lyckades inte hitta några bra gangsterkläder, så vi väljer Gangsta istället!! Haha, fan va cool vi ska vara ikväll. Så skönt att baar slänga på sig stora mysbyxor,stor t-shirt och min snygga vita keps....men kvällen blir nykter. Ska ju upp på föreläsning imorgon bitti! Usch va jag har växt ifrån festandet, måste sluta växa och börja festa mer igen =)


So?

Det spelar ingen roll vad andra säger, jag känner det jag känner. Och det har jag rätt till att känna. Bara för att jag redan har bestämt mig för vad mitt examensarbete ska bli så betyder det knappast att jag känner mig lugnare för det. Har sjukligt mycket jobb framför mig, men det ska bli grymt kul. Alla hanterar stress på olika sätt...Punkt!

Spinning around...

Upptrissad. Stressad. Taggad. Förväntansfull. Överväldigad. Längtan...så många känslor! Vet inte vilken som är mest dominant just nu. Jag brukar vara grymt bra på att ha många bollar i luften och hantera de flesta situationer som jag hamnar i. Men inte nu...vet inte vaför det är så. En massa skoluppgifter som ska göras på kort tid, saker som är riktigt roliga men som tar så mycket tid att utföra.

Är riktigt tidigt ute gällande mitt examensarbete, men ändå känner jag mig stressad. Det är helt sjukt! Måste lugna ner mig och ta en sak i taget. Annars kommer det här aldrig att gå...

Usch va jag är negativ. Ska ladda om med lite mat nu och lägga upp ett mer positivt inlägg!!

RSS 2.0