Fika

Har verkligen inget att klaga på. Njuter till fyllo av min semester. Tar dagen som den kommer. Underbart. Har fikat med Joanna idag, var riktigt kul att träffa henne igen. Imorgon åker systeryster med familj hem, så då är vi bara tre stycken kvar här hemma. Kommer nästan kännas lite konstigt då det varit fullt hus här i fem dagar.

Imorgon ska jag och Emelie bland annat kolla på en roddtävling och fika lite. Mys!

Har inget mer att säga nu, så bye bye for now!

Tradition

Min statistik talar sitt tydliga språk, jag måste nog uppdatera bloggen lite.

Min midsommar har varit helt otroligt underbar. Nästintill perfekt! Midsommaraftonen tillbringades med familjen på dagen. Låg på gräsmattan och lekte med barnen, kollade på majstångsresningen där mormor bor, åt en (som vanligt) jättegod midsommarmiddag. Därefter åkte jag hem, gjorde i ordning mig och drog ut till Mariah i Siljansnäs. Där väntan bästa kvällen på mycket länge =) Bra sällskap, bra stämning, dricka, mat, hästskokastning, tipspromenad, mycket skratt och mycket dans till gamla godingar.. Perfekt kväll! Men saknar brudarna som var i Leksand och på andra sidan jordklotet!

Midsommardagen var tung till en början...(behöver jag förklara??). Sov hos Mariah och vi tog det bara lugnt på förmiddagen. Sen drog vi oss ner till stranden och kollade på årets första roddtävling (tradition). Det var spännande som vanligt och träffade lite roligt folk. Var sjukt länge sen jag träffade Jonna t ex! Riktigt kul.

Nu ska jag ut och leka i solen igen. (Man blir så härligt brun när man är ute och leker med barnen)


Har tagit massor med bilder. Men har inte lagt in dom i datorn än. Ni får se sen! Men jag kan bjuda på en favorit från majstångsresningen på mig och brorsdottern Ella...


Uppladdning

Försöker verkligen njuta av min semester och tycker att jag nog har lyckats riktigt bra hittills! Igår åt jag middag på Skutan med Emelie och tog därefter en liten promenad. Idag har jag hälsat på Emelie på jobbet, shoppat lite, klippt gräset och ska snart iväg och spela lite beachvolleyboll med gänget...

Imorgon hade jag tänkt ligga ute i solen och slappa (håller tummarna på bra väder). Ladda upp lite inför när hela familjen stormar in. Båda mina syskon kommer hit imorgon med sina familjer. Åh va jag ska pussa på mina små syskonbarn!! Längtar.

Bara två dagar kvar till midsommar. Mys!


Semester

Igår började min semester...känns så konstigt, har ju aldrig haft betald semester! Vet inte hur det ska kännas. Får väl ge det någon dag så kanske jag börjar inse att jag faktiskt inte behöver sätta min fot i den blåa bunkern på hela tre veckor! Jag kom hem från Stockholm i söndags. Gårdagen spenderade jag mellan soffan och tvättstugan. På kvällen tog jag bussen upp till Leksand, så nu är jag här =)

Just nu ligger jag i soffan och funderar över vad jag ska hitta på idag. Ligga i solen lite kanske. eller kanske gå igenom mitt gamla rum + mina gamla kartonger i källaren och slänga gammal skit! Känner ett behov av att slänga saker just nu. Ja jag vet jag är rätt konstig.

Dagens bästa bilder!

Fan va snygga vi är va?
Jag och Mira i högform i Fotobåset...



Tillsammans

Är i Sthlm nu och har det riktigt bra, men tyvärr så flyger pengarna iväg...shopping, middagar osv. Men men man måste ju unna sig =) eller nåt...

På jobbet går det bra. Har kommit in i allt rätt bra nu efter två dagar. Orkar inte gå in närmare på vårt lilla äventyr nu, är alldeles för trött. Man blir det efter att vara superglad och trevlig till tusentals kunder per dag, utomhus (i blåst och regn). Hoppas på bättre väder snart.

Nä nu ska jag sova...Mira vill nog ha sin säng för sig själv nu.

Återkommer när jag har mer ork och fantasi =)

Har även en massa bilder som ni ska få se...en annan dag!

Godnatt!

Sthlm nästa

Håller på att packa det sista nu. Imorgon förmiddag går tåget till Sthlm och en jobbvecka på LOVE 2010! Ska bli så roligt!! Kändes lite konstigt idag på jobbet...jobbade sista dagen där på hela fyra veckor (sthlm + semester). Shit har aldrig haft semester...undra vad jag ska hitta på! Blir i allafall leksand i 1-2 veckor =)

Igår var flickorna här hemma hos mig på lite födelsedagskalas. Vi fikade, skvallrade och myste. Har verkligen finfina vänner här i Karlstad!

Måste nog packa klart nu!

Hörs!

Tack Elina!


Grattis till mig

Idag är det min dag! Det har nog inte undgått någon eller mig själv för den delen heller. Har gladeligen blivit påmind om det hela dagen. Känns som om jag fick grattishälsningar från alla på IKEA. Tjejerna firade mig på lunchen genom att Sandra hade bakat en god gräddtårta, mums! Mobilen har vibrerat hela dagen, en massa samtal och sms. För att inte tala om facebook...hade 43 (!!) nya logginlägg där när jag loggade in nyss. Och ni ska veta att alla hälsningar värmer i hjärtat. Man har bara en "egen" dag per år, så jag tänkerminsann njuta av all kärlek som jag har fått idag. Så tusen tack för alla gratulationsönskningar =)

Fick även en bukett blommor levererade till jobbet idag. Den är så himla fin och är från min vän Jenny! Så sött och så oväntat. Blev alldeles rörd.

Jaha så nu är jag vuxen alltså? Känns ingen skillnad. Nä nu ska jag krypa ner i soffan och krama på mitt lilla monkidjur =)

Kickoff

LOVE Stockholm 2010 är igång! Idag startade den stora festivalen som kommer att pågå under de kommande två veckorna. Blir så glad nu när jag sitter och kollar på TV4s Live-införprogram Bröllopsyra, för jag ser IKEAs festivalområde!! Vi har fått den bästa platsen. Precis bredvid slottet, snett ner mot vattnet. Har även fått se en massa härliga bilder på jobbet, från när dom byggde upp allt där. Dom har byggt upp ett tvåvåningshus ("miniatyr" av Haga Slott) inrett som ett komplett hem. Ett klassiskt visiningshem á la Ikea, fast gånger 50! Så om ni har vägarna förbi Skeppsbron (gamla stan) någon gång under de kommande veckorna, kolla in IKEAs område. Om inte för att säga hej till mig =) Jag är där och jobbar mellan 13-20 juni.

Gå in på den här sidan för att se en massa härliga bilder!

Pre birthday nr 1

Har haft jobbhelg, den var rätt lugn med tanke på det fina vädret! Igår (lördag) var mamma och pappa här över dagen. De skulle hjälpa oss att slänga lite saker, hämta min gamla soffa och pappa skulle hjälpa mig att skruva upp lite lampor! Dom hämtade mig när jag slutade jobbet och berättade att dom har bokat bord på en restaurang. Så allihopa spenderade kvällen på en uteservering vid vattnet och åt en god middag!

Fick några finfina presenter också. Bland annat en symaskin!!!! (hade önskat mig en, men trodde aldrig att jag skulle få en). Äntligen kan jag laga saker och sy gardiner/kuddar. Är såå glad =)

Har bara fyra jobbdagar kvar nu innan en jobbvecka i stockholm och tre veckors semester!! Oooooouiiiii.

High School-uppvisning

Nu är modevisningen och dansuppvisningen slut. En stor applåd till småtjejerna ute på gräsmattan! Min grannes (hyresvärds) dotter och hennes kompisar verkar ha anordnat en liten uppvisning här ute på plattorna på innergården för sina föräldrar. Så alla föräldrar satt nyss uppradade framför "scenen" och applåderade artigt när tjejer skuttade runt i söta klänningar och dansade till Lady Gaga och High School Musical. Så sött. Själv satt jag och tjuvkikade genom mitt öppnade fönster. Va gulliga dom va och duktiga!

Annars så slutade jag kl tre idag, så jag spenderade eftermiddagen i olika affärer. Lite shopping dvs. Hade vissa grejer som jag måste köpa innan jag åker till Stockholm och jobbar om lite mer än en vecka. Men jag fick hålla mig till min lilla shoppinglista och inte avvika från den, för jag badar inte riktigt i pengar den här månaden... Blev liksom bara en sån månad nu, då alla stora räkningar kom på en gång. Hoppas på att mina skattepengar kommer snart. Dom ska ju komma innan midsommar, men vet ni ungefär när dom kommer????

Nu ska jag laga mat och kolla på film!

RSS 2.0