Giftcard

Jag fick en presentkort på Siljansnäs Hotell (& Spa) när jag fyllde år. Nu försöker jag bestämma mig för vilken behandling jag ska boka. Helkroppsmassage känns ju inte helt fel. Har ni några tips? Johanna, du har väl koll?


Midsommar '11

Hade en underbar midsommarhelg! Den spenderades med familjen och mina underbara vänner. Jag hade gärna spenderat hela helgen med min familj likaväl som att jag gärna hade velat spendera hela helgen med mina vänner. Men jag är bara en person, en kluven sådan som vill träffa alla samtidigt... MEN jag hade en helt underbar midsommarhelg, så jag är nöjd =)

KÄRLEKVälkommen

Min lilla semester går lite i bebisarnas tecken! Igår fick jag äntligen träffa min kompis lilla son Sixten. Herregud vilken söt prins han är! Och liten är han också, "fyllde" minsann 4 veckor här i dagarna! Ska nog se till att hinna klämma in någon mer dejt med honom innan jag åker tillbaka till Kaffestaden igen =)

Idag hände något stort!! Ni vet Emma som jag sov över hos i 1,5 vecka förut (pga att hennes sambo jobbade natt och hon var höggravid)?? Dom fick äntligen sin lilla son idag! Vaknade vid 05.30 imorse av ett sms som sa att dom då var påväg till BB. Sen dess har jag haft mobil nära hela dagen och längtat efter ett besked av hur det har gått. Men nu är han ute och alla mår bra! Ser fram emot att få träffa honom så fort hans föräldrar tillåter =)


B-day

Det var min födelsedag i onsdags. Jobbade 9.45- 19.00 ute på Tag Själv-lagret den dagen. Dagen flöt på rätt bra, men vi var underbemannade och stressade runt mest hela tiden. Arbetsdagen slutade med en lite bula i pannan (råkade få över mig en schäslongstomme när vi skulle lyfta av en kartong av en pall), typiskt att det hände på min dag! Men men svängde förbi hemma och vilade lite innan jag hoppade in i bilen upp till Leksand (å nej, jag har ingen egen bil. Lånade Emma & Mårten's). Väl framme i Leksand blev jag lite firad av mina föräldrarna, trots den sena timmen...Söta dom är!

Nu har jag lite minisemester. Jobbar nästa gång på onsdag! Känns inte helt fel med lite ledighet =)


RSS 2.0