Wiiiiiiiiiii

Ja det har visst blivit en tradition. Under de senaste jularna har vi spelat Wii på kvällarna och nätterna. Det har liksom bara blivit så! Men det är en sjukt rolig tradition, men man blir lite sliten och får lätt träningsvärk =) Vi har visst några riktiga tävlingsmänniskor i familjen, haha.

Ikväll blir det god middag (inte julmat) med familjen och lite besök av Emelie! Imorgon mitt på dagen så rullar min buss hem till Karlstad igen. Känner mig knappast redo för jobb igen men på onsdag är det dags igen! Rean är igång för Familykunderna just nu och på söndag drar den riktiga rean igång, så vi kommer nog ha fullt upp!

God fortsättning!

En julfin liten Ella!


Jul

Resan upp till Dalarna gick bra! Bara 30 minuters försening, är glad att jag tog bussen =) Blir nog buss hem också, säkrast så!

Har haft en lugn jul på många sätt. Mina syskon kom igår och idag, så nu blir det väl lite mer fart i huset (barnen). Sen blev det även en nykter juldag. Bästa beslutet på länge!! Så skönt att vara pigg och välmående idag på annandagen + att man slapp pulsa hem från krogen i snöstormen inatt.

Måste tacka tjejerna för en grym kväll igår! Blev en väldigt lyckad kväll, både på förfesten och på arenan! Jag råkade trycka på lite fel knappar på min kamera så att alla bilder jag tog blev jätte suddiga, så jag kan bara bjuda på någon enstaka bra bild från gårdagen. Hoppas på att tjejerna lägger upp sina bilder istället!

Idag är det vår riktiga julafton!! För idag är hela familjen samlad, julbordet håller på att dukas fram (igen) och klapparna under granen ska, äntligen, delas ut =)

God Jul!


Granen

Pratade precis med mamma. Hon meddelade att granen nu står redo i vardagsrummet. Belysningen till granen är riggad, men INTE tänd! Hon vet hur mycket jag älskar att klä granen på kvällen den 23 december + att jag vill vara den som tänder det också! Traditioner, mmm =) Hm, måste fundera ut vilka färger jag ska köra på julkulorna i år...Önskar att jag hade kommit ihåg att köpa några ny fina, men men det får duga!

Nu är raggsockorna, mysbyxorna, finklänningen och julklapparna packade. Leksand, here I come!

Pirr

Igår hade vi vår årliga julsamling på jobbet. Det blev en lång dag för många av oss. Kom till jobbet kl 10.00 och åkte därifrån vi ca 22.30. Måste ge en eloge till alla som uppträdde! Våra avdelningars uppträdande var så sjukt rolig, var fortfarande hes imorse när jag vaknade (skrattade så mycket).

Min fina vän Martina jobbar sin sista dag hos oss i mellandagarna och höll ett litet tal igår. Inte ett öga vart torrt i lokalen. Fan va jag kommer att sakna dig gumman!

Imorgon jobbar jag min sista dag innan jul. På torsdag rullar min buss upp mot Dalarna. Ska bli så skönt och mysigt och få vara lite ledig ochg umgås med familjen och vännerna!

Är mitt uppe i packningen nu. Hur svårt ska det vara att bestämma vilka kläder man ska ha på sig på juldags kvällen??? Har ni bestämt er?

Jag och Maja på juldagen 2008.


Spion

Idag har jag varit civilt klädd på jobbet. Har gjort kundflödesmätningar. För er som inte vet vad det är så ska jag förklara...Man har en ritning av sin butik i handen, man följer efter en kund i taget och ritar samtidigt in exakt hur kunden rör sig i butiken, vart den stannar osv. För att ta reda på vilka ytor som är mer besökte än andra. Man får fram riktigt bra material men man känner sig lite olustig. Man märker att kunderna känner sig lite bevakade (därav är man civilt klädd). Aja hur som helst så jag har spenderat hela min jobbdag idag med att göra detta. Kul med lite omväxling!

Jag sitter nu här i soffan och filar på mina listor. Att göra-listor för veckan och framförallt den viktiga packningslistan för julen. Listor är verkligen min grej, då har man full koll!

Imorgon ska vi ha lite julsamling på jobbet. Få lite tomtegröt och få sin lilla julklapp. Undra vad det blir i år! Spännande =)


Julmys

Mina kära vänner klagar så mycket på mig just nu angående mitt bloggande... snarare mitt ickebloggande. Måste bli bättre på att uppdatera min kära blogg! Ska skärpa mig, lovar! Haha det har ni nog läst här många gånger =)

Igår hade vi lite julmys hemma hos Sandra. Alla var lite extra julfina, öppna spisen värmde mysigt (bras-dvd is the shit =)), julklapparna låg runt granen (=blomkrukan) och Sandra hade dukat upp med en massa gott julgodis! Mys. Vi lottade ut våra julklappar och alla verkade riktigt nöjda, detta måste bli en tradition!

Nu är det bara några få dagar kvar tills jag åker hem till Leksand för att fira jul. Är inne på slutspurten nu. Jobbar fre-ons (dvs bara 4 dagar kvar) sen tar jag bussen upp på torsdag. Som jag har längtat!!!!

Nä nu blir det middag sen film!


Kärlek

Min systerson har blivit lite smått besatt av gitarrer på sistone.
Så jag tilläggnar detta inlägg till honom och hans "itarrer".
Folksams reklamfilm passar perfekt =)


Break

Helgen har bestått av besök från Leksand, närmare bestämt mina föräldrar. Vi har gjort lite allt möjligt! Lekt med Otto, kollat på systers nya hus, ätit GOD mat, handlat julklappar och lunchat på stan. En alldeles perfekt helg!

Tiden går otroligt snabbt. Om ca 1,5 vecka så åker jag hem till Leksand och firar jul. Är ledig två dagar under den här veckan, annars jobbar jag ALLA dagar tills jag åker så det krävs minsann riktigt bra planering! Det ska städas, tvättas, tränas och köpa den sista julklappen. Och hinna njuta av tiden innan jul, den är speciell =)


Äntligen!

Om 2 dagar och 18 timmar börjar det... som jag har längtat! På måndag börjar MUSIKHJÄLPEN 2010. Tre (radio-)programledare bor i ett glashus på Gustav Adolfs torg i Malmö. De får inte äta fast föda och de har ingen möjlighet att lämna glashuset. Deras uppgift: att sända radio dygnet runt – i sex dygn. Folk kan ringa och smsa in och önska låtar. Då skänker dom pengar till välgörande ändamål (detta året: kampen mot människohandel med barn). Detta kommer sändas på P3, visas på svt2 och på webben. RIKTIGT bra underhållning! Dom bjuder även in en massa artister som spelar live i studion. Svårt att förklara, men ni bara måste se det! Precis som förra året så kommer jag inte vara så social under nästa vecka, då detta sänds, kommer sitta klistrad framför tv/webben =)



Några favoriter från Musikhjälpen 2009:


Pssst

(Lite smygreklam)

Försöker hitta tid till att gå och äta det omtalade julbordet på IKEA.
Har hört att det är riktigt gott nämligen! Någon som vill "joyna" mig?


Gilla Julen


Älskar de röda "Olle"-stolarna som står längst fram till vänster.
Eller jag kanske vill ha likadana fast vita?
Eller vill jag ha dom i svart? 
Hm får nog fundera ett tag till =)

Så mycket bättre

Det bästa tv-programmet på otroligt länge, "Så mycket bättre", är nu inne på sitt sista avsnitt. Det känns nästan lite tråkigt. Vissa av artisternas versioner av de andras låtar har varit riktigt briljanta! Måste säga att visa av artisterna verkligen har tjänat på denna tv-serie.

Jag visste redan att Petter var ett geni men nu vet hela det svenska folket det också!

Petra September Marklund har jag inte lyssnat så mycket på tidigare, inte riktigt min musikstil. Träffade henne under ett danspass på "Bounce Summercamp" för några år sedan. Hon är verkligen pytteliten, så söt och otroligt duktig dansare. Men i den här tv-serien har hon verkligen visat vad hon går för. Herregud vilken underbar röst hon har! Hennes versioner under serien har varit grymt bra.

Thomas Di Leva har jag alltid haft lite svårt för. Han är liksom lite FÖR konstig. Men hans avsnitt fick mig att se honom på ett nytt sätt. Han är skön, han är riktigt musikalisk och skulle nog inte göra en fluga för när...

Lasse Berghagen, ja han är som han är. Han sjunger (tyvärr) alla sina versioner på samma sätt. Lite klämkäckt, lite sävligt, lite allsång. Men ändå rätt skön prick. Kul även att se hur hans relation är med Lill-babs!

Lill-babs. Så vill jag vara när jag är 72 år. Snygg, fräsch, riktigt varm och charmig!

Plura. Sitter nu och kollar på hans avsnitt. Han verkar rak och skön, det gillas! Men jag vet inte så mycket om honom egentligen. Inte riktigt min sorts musik, men har hört att han har gjort några helt underbara låtar.

Christer Sandelin. Det finns inga ord att beskriva vad jag tycker om honom. Han är överallt och ingenstans. Det måste ha varit jobbigt för de andra deltagarna att umgås med honom i en hel vecka!! Han är bara för mycket. Han lever verkligen kvar i 80-90-talet. Tror att han är något. Tror att han fortfarande är älskad av småtjejerna. Lite gubbsjuk liksom. Om han någonsin har kunnat sjunga bra, så kan han då verkligen inte göra det längre! Usch. Förstår inte varför produktionsbolaget tog med honom, med tanke på att han är så pass ostabil. Inte undra på att han la in sig på rehab efter inspelningsveckan. Han mår sådär va...

Bjuder på en riktigt ful bild på honom bara för det...Enjoy =) haha.

Det ska bli spännande att se vilka artister som väljs ut till säsong 2. Vilka vill ni ha med då?


Just the way you are...

Att en person kan vara så älskad men ändå känna sig så ensam.


2010-12-02

Är ledig idag. Sitter och funderar vad jag ska hitta på. Borde nog bege mig in till stan och handla några julklappar. Gillar att ha fixat dom tidigt och inte i julveckan. Ska även gå in och beställa min iPhone 4 idag, fick köpa mig loss från mitt gamla abonnemang (ajaja) igår så idag borde jag kunna beställa min nya älskade telefon!! Äntligen en telefon där plasten runt knapparna inte ramlar av en efter en... Touchscreen here i come!

Problemet med mitt nya bredband fortsätter... Första problemet var att en gammal hyresgästs telefonnummer fortfarande låg kvar på linjen. Det har jag nu löst! Igår fick jag ett samtal från bredbandsbolaget (problem nr 2), någons gamla bredband ligger nu i vägen på linjen i min lägenhet. Dom kan inte göra något, utan JAG måste kontakta de tidigare hyresgästerna själv och sen kontakta deras gamla operatör osv...Är så trött på det här!!!!! Orkar snart inte kämpa längre, men jag vill ju ha ett fast bredband! Åh blir tokig, få väl ta tag i det och göra ett försök.

Imorgon är också en ledig dag =) Då blir det lite mys med Otto och bio med systeryster med sambo! Äntligen ska jag få se nya Harry Potter-filmen. Det gillas!


RSS 2.0