Let's talk about the weather

När jag packades inför Spanien så föreställde jag mig att det skulle vara som en vanlig svensk sommar. Rätt varma dagar med kalla kvällar... Tjii fick jag! Eller om jag ska ta denna vecka för ett exempel:

Måndag: Strålande sol. Runt 25 grader varmt. Vindstilla. Sweet =)
Tisdag: Spöregn i princip hela dagen. Hårda polarvindar. Ca 10-15 grader. Hemsk dag...(.Jag sörjer än för våra tält som blåste sönder den dagen, där uppe på bergsplattån
Onsdag: Dagens väder. Kallt som f-n på morgonen/förmiddagen!! 3 grader imorse...Längre fram på dagen blev det strålande sol, som värmde. Men det var fortfarande kallt i luften.

Skoja inte att vi är förvirrade. Så jag börjar varje morgon med att ta på mig:
Varma strumpor.
"Bra" skor.
Mina snickarbyxor (imorse hade jag även på mig tajts under...)
Linne.
T-shirt.
Tunn långärmad tröja.
Tjocktröja.
Tjock fliströja.
Vindtät jacka.
Mössa.
Vantar.

Utifall att...

Det här är inge bra för min solbränna vill jag lova! Mer sol till produktionen tack =)

PS. Tack vare min underbara bror som skickade ner ett nytt batteri till min kamera. Så fungerar den nu helt perfekt, är såååå glad för det!!


Ja det finns regn i Spanien också...

Som ni förstår så regnar det här...Har gjort det hela dagen! Lite tungt,
men vi tröstar oss med att...

...det har varit 23-26 grader de senaste dagarna och jag har redan fått fin färg =) Ha!


Låååånga härliga dagar...

Nu börjar jag bli sliten, borde nog ta en ledig dag...Men det är ju så roligt så jag vill ju inte missa något!

Vi är i full gång med inspelningarna nu. Spännande att se hur allting faktiskt fungerar bakom kamerorna!

Jag är fortfarande lite bitter att min kamera fortfarande är paj. Har ju inte varit ledig något, så jag har inte haft tid att leta reda på någon kamerabutik. Måste verkligen fixa det, för mina mobilbilder är ju ingen direkt toppkvalité på....

Jag hoppas att alla där hemma mår bra och att ni inte har det alltför kallt där hemma =) (haha)

(Själv så har jag bränt mig i pannan, på näsan och i nacken, men jag klagar inte...snart blir jag riktigt brun)

Viiiiii hörs!

Hola!

Har bara en liten stund över nu innan lunchen är över...Så jag tänkte höra av mig lite!

Jag stormtrivs här i Spanien. Det går inte att räkna upp allt jag har gjort nu bara under den första veckan. Herregud det har redan gått en en vecka!! Jag får hjälpa till med lite av varje och det passar mig jättebra.

Åh jag är grym på att köra bil i Spanien, okej det är högertrafik här med...men gatorna är mindre =)

Ni som känner mig väl vet att jag är kräsen när det gäller mat...Jag har seriöst börjat arbeta på det! Annars kommer jag att tappa halv min vikt under den här praktiken. Fast några kilo får gärna ramla av. Äh först och främst måste jag orka med att jobba.

Jag ska få vara med på inspelning ganska mycket och det känns ju helt underbart! Så jag hoppas på soligt väder, utan regn och blåst...För jag kommer vara utomhus nästan konstant under de närmaste fyra veckorna =)

Ville bara säga hej liksom... Hoppas allt alla har det grymt bra, min familj, mina klasskompisar och mina andra vänner!

Adios!

PS. Är lite less för min kamera vill inte fungera. Måste verkligen fixa den!!! Tur att jag jobbar med en massa tekniker =)

16 timmar kvar...

...då rullar "mitt" flyg ut från flygplatsen. Spanien here I come! Vill bara vara där nere nu och komma igång att jobba. Pallar inte med väntan, blir bara mer och mer nervös för varje minut...Man vill väl bara få lite kontroll på läget, veta hur man ska jobba lite mer exakt och med vilka! Men snart, snart är jag där...och upplever något helt otroligt! Fem veckor i Spanien...praktiken från himlen =)

Jag är lite goofy av mig, lite konstig kan man också säga...För det finns vissa saker som jag kommer sakna, ja förutom familjen och vännerna. Jag fastnar ju väldigt lätt i tv-serier...en liten last som jag har...
 Är ju lite nyfiken på vilka som kommer åka ur Idol, vilka män de ensamma mammorna kommer välja, vilka parterns kommer bönderna välja då? Och alla dessa serier: One Tree Hill, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Fringe osv osv...Men det är verkligen värt det att missa alla dessa tv-program det kan jag lova!! Herregud vad roligt jag kommer att ha det =)

Jag kommer att ha tillgång till dator lite då och då där nere. Men det beror ju lite på hur mycket jag kommer att jobba. Sen har jag ju skrivit på ett sekretessavtal, så jag kan ju inte skriva om vad jag gör om dagarna heller så...

Jag kanske skriver något under de här fem veckorna (antagligen någon gång iallafall) annars hörs vi när jag landar på svensk mark igen!

Ha det bra allihopa =)

Adios!

Tjejkväll...

Igår hade vi en liten "tjejkväll" hemma hos min svägerskas syster. Min svägerska kom också dit med vår älskade brorson. Anton var nog riktigt nöjd att få lyssna på vårt skvaller, sitta och lyssna på både sin mamma,moster och två fastrar samtidigt! Lovade att lägga ut lite bilder från gårdagskväll så här kommer det!!

(Idag har vi shoppat lite, mycket som var nödvändigt inför resan och lite som kanske inte var så nödvändigt...som alltid!)




Här kommer bilderna...

Här är några av bilderna från helgens hemmafest hos Sofia...




Uppladdningen...

Var som sagt hemma i Leksand i helgen. Det blev lite av mycket.
Shoppade lite, träffade familjen, packade, festade osv.. Skön helg, hann med en hel del!
Bilden från vår hemmafest kommer en annan dag.

Nu är jag tillbaka i Sthlm igen i några dagar. Ska ta det lugnt, mysa med syrran, fika lite, handla det sista och ladda upp inför praktiken i Spanien! Åker ju ner på fredag så jag börjar bli riktigt nervös nu. Men jag ska träffa delar av "mitt team" imorgon förmiddag, efter det hoppas jag på att vara lite lugnare!

Ciao.

I bilen påväg till leksand

Ja nu sitter jag här i baksätet på min brors bil påväg upp till leksand (hem)... Man kan inte annat än att älska mobilt bredband =) Speciellt när lilla charmtrollet bredvid mig sitter och halvsover och bror min kör bilen. Sweet =)

Jobbade min sista dag på IKEA idag, för den här gången i allafall! Har trivts väldigt bra med mina "kollegor" och hade gärna velat stanna kvar där i flera veckor till, men nu dök ju Spanien-erbjudandet upp och det kunde jag inte tacka nej till...

Men jag pratade med "chefen" nu i veckan och jag är nu inbokad på praktik hos dom i sex veckor i vår. Känns så bra, det kan mycket väl bli IKEA för mig efter utbildningen. Där trivs jag! Men vi får se vad som händer...

Nu blir jag hemma i leksand tills på måndag. Måndag-torsdag blir det Sthlm med systra mi. På fredag (10 okt) kl 12.50 lyfter planet mot Malaga i Spanien....iiiiiih =)

Låg toleransnivå?

Man blir rätt "bedövad" när man bor i en större stad. Om man kliver på tunnelbanan och känner en förfärlig stank. Ja då tittar man runt lite och lokaliserar vart lukten kommer ifrån. Oftast så ser man då någon som ligger och sover, ser rätt sliten ut och aspackad!! Tro mig, sånt ser man...När man har lokaliserat vart lukten kommer ifrån, vänder man på klacken, går åt andra hållet och sätter sig längre bort i tåget...

Det hade nog ALDRIG hänt hemma i Dalarna. Inte för att jag nyligen åkt buss där på ett bra tag...Menman reagerar mer på sånt där uppe. Här i Stockholm är det bara en del i vardagen...så illa. Jag funderar alltid på hur länge dom har åkt detta tåg. Dom har alltså lyckats ta sig förbi vakterna i spärrarna (som väl brukar reagera på om någon är för full??!) och hunnit somna på tåget. Hm..jag har nog alldeles för lite att fundera på här i livet!


Lika som bär?

Ååååååh look-a-like är tillbaka på bloggen =)

Det kan inte bara vara jag som tycker att dessa två Idoldeltagare är väldigt lika varandra...? Idol-Jesper och Idol-Danny.



Vad säger ni?

Redan??

Fick ett samtal idag från min goa vän Mariah. Hon berättade att en gammal klasskomps till oss från gymnasiet ska gifta sig på lördag. Oh shit det är den första jämngamla i min "närhet" som gifter sig (eller får barn). Jag själv tycker det känns tidigt att gifta sig redan nu...men äh, go for it om det känns rätt.

Blev bara lite chockat av nyheten...

Regn, jag som trodde det skulle snöa...

...Ja jag trodde snarare att det skulle snöa nu i veckan. Drog på mig mössa och slängde ner ett par vantar i väskan när jag gick till jobbet imorse. Puhh, va varmt det var ute...alltså jag kan inte påstå att jag svettades med det var mycket varmare än jag väntade mig iallafall. Sen på rasten på eftermiddagen idag så spöregnade det verkligen.

Men jag kanske inte ska förvänta mig mer än, här i Stockholm...

Idag blev vi klara med vårt julprojekt som vi hållit på med i snart två veckor. Det blev maffigt och fint. Jag tänkte ta lite bilder på jobbet imorgon, så ni kanske får se dom imorgon kväll...vem vet?!


RSS 2.0