Upp o ner, ner o upp...

Snacka om att jag har humörsvängningar...Ena dagen så känns allt bra med allt (exjobb,framtiden,privatlivet...) och andra dagar så känns allt skit! Igår var det en skitdag i Sthlm. Tåget var försenat, missade bussen till ikea så jag fick gå hela vägen ut och intervjun gick inte heller så bra. Visst, man vet ju aldrig hur bra det går på intervjuer, men det kändes tyvärr inte så bra. Aja vi får se!

Nu kan jag i allafall lägga ALLT fokus på exjobbet! Känns skönt att kunna lägga all koncentration på det nu...

Annars då? Av någon anledning så somnade jag otroligt sent inatt så idag blev det en lång sovmorgon. Men nu tänkte jag betala räkningar och få lite andra saker gjorda!

Idag saknar jag solen väldigt mycket. Det är väldigt varmt ute (tror jag i allafall) men det är molnigt! Tror nog att det skulle behövas lite åska och regn, för luften är alldeles för tung nu.

Nej nu ska jag sluta skriva...att börja skriva om dagens vädret är inte alls okej!

Fartfylld vecka

Det känns som att jag är inne på slutspurten nu. Det kommer att kännas så igen när vi är i skolan och redovisningarna börjar närma sig... Men nu ligger allt fokus på att få klart den praktiska delen! Så jag kan fotografera allt och koncentrera mig helt på slutrapporten. Det är mycket exjobb-snack nu...sorry!

Imorgon ska jag åka till Stockholm, över dagen. Ska på en intervju på IKEA. Har inte sökt något speciellt jobb, utan IKEA vill ha lite koll på alla som är kompetenta nog för att jobba som inredare på ikea. Så när något varuhus ska nyanställa så har de en "ansökningbank" att hitta personer i. Så har jag i allafall förstått det. Något i den stilen. IKEA har höga krav på sina inredare, att de är kompetenta och duktiga. Så vi får väl se vad dom tycker! Det är alltid bra att visa upp sig på intervjuer och visa intresse. Sen får vi se vart det leder!

Tänk, om en vecka är jag tillbaka i skolan igen med alla mina klasskompisar. De sista veckorna kommer att gå alldeles för fort känner jag på mig. Det gäller att njuta av varje minut...

Nej nu ska vi lägga lite klinker och sen ska jag hem och sova. Har ju som sagt en låååång dag imorgon =/

Masen från småland!

Hittade ett klipp på youtube idag. En kille på skolan som är lite galen men ändå väldigt ambitiös har gjort en film om vår skola. Lite av en parodi om Leksand skulle man nog kunna säga...Med glimten i ögat!


Intensiv flyttdag

Gårdagen startade med avresa mot Karlstad vid 08-tiden. Vi var framme strax efter kl. 11. Jag skyndade iväg och köpte lampan som jag hade lagt undan i en butik där. Sen åkte vi till syster och träffade hennes svärföräldrar och halva den familjen. Mycket trevliga människor!

Sen drog själva flytten igång. Det blev många vändor med hyrlastbilen. När det är två parter som ska byta lägenhet så blir det lite rörigt och tur var nog att vi var väldigt många! Men flytten gick jättebra och det hela gick väldigt snabbt också. Vi hann till och med ett besök på IKEA och även montera upp lite möbler innan vi (jag, mamma och pappa) började åka hemåt igen. Det blev en väldigt lång dag. Vi åkte från Karlstad vid 22.30 och var hemma i Leksand ca 02.00 inatt. Jag somnade på stört när vi kom hem!

Det var så kul att min bror med familj också kom och hjälpte till/hälsade på! Så vi hann leka lite med Anton (brorsonen) också. Han är för underbar!

Idag ska det fixas här hemma. Vi köpte lite mer saker på IKEA igår så jag har en del att göra idag =) Min deadline närmar sig!

Försmak

Igår åkte jag till skolan och träffade Tessan som varit här i Leksand i en vecka. Var så kul att träffa henne igen! Vi har varken setts eller hörts sen vi åkte ut på praktik i februari. Så vi hade en del att prata ikapp om. Träffade även Olle och bröderna Hansson. Vi satt och pratade om allt och inget i flera timmar sen åkte vi iväg och åt pizza. Sedan skjutsade jag hem dom och där stod vi också och pratade i någon timme...

Det påminde mig om när man var liten och man stod med några kompisar och pratade efter skolan. Alla stod vid sina cyklar och alla behövde egentligen åka hem direkt. Men man utmanar ödet lite och står kvar och fastnar i något samtalsämne. Så kändes det igår. Alla kände att vi egentligen borde gå hem och plugga, men istället så stod vi kvar där och bara snackade strunt. Precis som man gjorde alla sommarkvällar när man var liten...

Hela den dagen gav mig försmak av "vad komma skall". Om lite mer än en vecka så börjar vi skolan igen. Då har vi ca 4 veckor kvar i skolan. Veckor som kommer innehålla mycket arbete, nervositet, klassfester och annat roligt. Det ska bli kul att träffa alla igen, men det känns väldigt vemodigt att vi alla sedan kommer att "spridas för vinden" och försvinna åt olika håll... Det är många som jag kommer att sakna! Och några kommer man nog fortsätta att vara lika tajta med =)

Delar av klassen på avslutningsfesten förra året!

Uppdatering

Jag har inte haft tid under de senaste tre dagarna att skriva här på bloggen, så nu tänker jag uppdatera er lite vad som hänt.

Tisdag till onsdag var jag ju som sagt i Karlstad. Det blev kort och intensivt må jag säga! Hade intervju på IKEA (sommarjobb som säljare) mellan 8-12 på onsdagen. Låter kanske lite konstigt med en så lång intervju. Men det bestod av olika moment. Enskild intervju, gruppintervju, rollspel och gruppdiskussion. Ja efter den dagen så borde dom ha en klar bild över vem jag är! Man gick från att vara jättenervös, till att bli lite lugn och sen jätte nervös igen....upp-och-ner hela dagen. Men nu har jag verkligen gjort vad jag har kunnat! Det kändes rätt bra men man vet ju aldrig. Jag får besked om 1,5 vecka...

Exjobbet rullar vidare. Inte så mycket kvar att göra praktiskt nu. Lite småsaker bara. Sen är det ju att lägga all energi på att skriva klart slutrapporten och komma på någon riktigt bra idé till min redovisning! Det är inte det lättaste kan jag lova.

Jag har hittat en lampa på internet som vore perfekt till att hänga ovanför matbordet. Efter många samtal så har jag hittat en butik i Karlstad som har den inne. Så imorgon när vi ska åka till Karlstad och hjälpa syrran att flytta så får jag smita iväg en sväng och köpa den! Äntligen har jag lyckats hitta den...hoppas bara att pappa godkänner priset och att den faktiskt kommer att passa bra på sin plats!

"Sola skiner i Karlstad"

Då var man i soliga Karlstad då. Eller jag har väl varit här i en 3,5 timme nu. Härligt att kliva av tåget och se att solen fortfarande skiner i Karlstad =) Gud va jag tycker om Karlstad...jag trivdes så bra när jag bodde här sist och jag kommer garanterat att flytta hit igen! När, ja det får vi se...

Nu håller vi på och packar. Systeryster och hennes, ja jag kom inte på något elakt att kalla honom för denna gången haha, flyttar till en större lägenhet på lördag så jag tänkte att jag skulle hjälpa dom att packa lite. Lite i allafall =)

Det är bra att jag packar, för då tänker jag inte så mycket på intervjun imorgon. Ska bli intressant att se hur pass pigg jag kommer att vara imorgon vid halv sju när jag ska gå till bussen. Det var länge sen jag gick upp så tidigt kan jag lova! Men det går nog bra...ska göra mitt bästa!

Nä nu ska vi stoppa in pajen i ugnen och ta fram en ny kartong! Hej!

Resfeber?

Imorgon åker jag till Karlstad. Stannar där exakt 23 timmar...alldeles för kort! Skulle vilja stanna där och dryga mig med min syster och hennes gubbe (moahaha) mycket längre. Men jag ska ju åka tillbaka dit igen på lördag, men då bara över dagen. Då ska vi hjälpa dom att flytta, vilket vi är proffs på vid det här laget! Ja herregud vad många flyttar mina föräldrar har fått ställa upp på, med oss "barn". Jag har nog flyttat cirka 6 gånger tror jag...(=är proffs på att packa).

Klockan är nu strax efter ett. Borde verkligen gå och sova. Har packat klart men är inte riktigt trött. Har väl kanske en lite resfeber som spökar...eller något i den stilen. VARFÖR går det inget tåg raka vägen mellan Karlstad och Leksand för?? Nej jag måste byta tåg TRE gånger imorgon. I Borlänge, Ludvika och i Kristinehamn... Aja har laddat upp med skvallertidningar och sudoku så jag borde klara mig!

Nej nu ska jag väl försöka sova... Men vi hörs när jag kommer hem igen och önska mig lycka till på jobbintervjun. Det kan jag behöva =)



Gamla minnen

Nu har jag spenderat någon timme på att läsa mina inlägg i min förra blogg. Tog aldrig bort den, är så roligt att gå tillbaka och läsa den ibland. Haha det är nästan pinsamt att läsa den...för att jag var såå mycket mer positiv i den bloggen! Usch va tragiskt, för under den senaste tiden så har jag verkligen varit alldeles för negativ i den här bloggen. Måste verkligen skärpa mig! Även om jag har det rätt tufft nu med tusen måsten så måste jag börja fokusera på de bra sakerna =) Jag behöver den positiva energin för att klara av allt nu...

Om ni har tråkigt någon dag och tycker om att läsa mina bloggar så kan ni läsa min gamla blogg här!




Haha.

Wipe Out är så himla roligt att titta på!
Det är så skönt att sitta och garva åt folk som gör bort sig, haha.
Klockrent!


Försöker ta tag i allt.

När jag skulle sova igår så började jag tänka på vad jag har kvar att göra innan vi börjar skolan igen och hur mycket tid jag har kvar att göra det på. TVÅ veckor...två veckor kvar tills vi börjar skolan igen. Jag hade ju tänkt att vara helt klar med exjobbet då. I allafall ha fotograferat resultatet, skrivit alla skoluppgifter som inte har med exjobbet att göra och ha kommit långt i min slutrapport. Fick lite smått panik som ni kanske förstår. Inte nog med allt det jobbet så ska jag hinna med två jobbintervjuer, en i Karlstad och en i Stockholm + min syster flytt (fast det är mest roligt, att få träffa dom). Pust.

Måste chilla ner och strukturera upp allt, ännu en gång. Idag håller jag i allafall på och syr gardinerna (till exjobbet), ska bli skönt att ha det gjort. En klar och en kvar...



Tråkigt i solen

Jag är så uttråkad. Har pluggat nästan hela dagen. Och nu vill jag göra något roligt. Men det är så ensamt i Leksand. Den enda nära kompis som bor kvar här har fullt upp med jobb hela tiden. Är väl lite avis på att hon drar in storkovan...Men jag har sååå tråkigt just nu. Haha nu får det INTE tolkas som att det är hennes fel att jag har tråkigt, verkligen inte....jag har nog bara lite dålig fantasi, haha =)

Aja får väl bli att hyra film och krypa ner i soffan med mitt täcke...

Grilla på!

Det är inte många som tycker att programmet "Grillad" är speciellt bra. Mobbningstv är ett ord som programmet har förknippats med. Jag tycker verkligen inte att det är förnedringstv eller mobbningtsv! Huvudpersonen (den som bli grillad) ställer ju upp självmant. Men programmet skulle kunna vara ännu bättre om komikerna vågade vara mer elaka. Det finns ett program på ComedyCentral i USA, som jag tror "Grillad" har försökt efterlikna, som heter "Roast of...". Det kallar jag grillning. Riktigt elaka skämt och påhopp. Störtskönt!

Så kom igen alla svenska komiker, våga vara mer elaka och chocka de fördomsfulla tråkiga tittarna!



Minnen

Rotade lite i arkivet hos en av lokaltidningarna Falukuriren (alltså på deras webbsida). Jag hittade flera gamla artiklar från min "konståknings karriär". Hittade två bilder som jag inte hade sett på väldigt länge, men jag tycker att dom är riktigt fina. Kul att ha fina kort  från isen. När man ser sådana här bilder så minns man tillbaka på alla träningar och alla dessa tävlingar som man pinades igenom, pga min stora nervositet! Men jag är glad att jag har spenderat större delen av mitt liv på isen...







Sorglig men fin


Intresse som barn?

Idag hittade jag ett gammalt papper från när jag typ gick på mellanstadiet. Det var något schema för en viss aktivitet som jag höll på med under en kort tid då. Herregud, jag var med i FÄLTBIOLOGERNA då. Att jag ens har varit lite intresserad av sånt är otroligt förvånande för mig. Såå långt ifrån mina intressen idag. Haha!

Vilken dag är det?

Eftersom att påskhelgen var så lång, så är jag nu helt dagvild. Har legat en dag efter hela veckan. Idag var jag övertygad om att det var onsdag, fast det är torsdag...blev så förvånad när jag såg tidningen på bordet. Det stod TORSDAGEN den 16 april på den...trodde jag såg i syne. Helt plötsligt blev jag jättestressad över allt jag måste göra. Åker ju till Karlstad på tisdag för en jobbintervju och innan dess måste jag hinna göra vissa saker. Så det blir fullt upp nu under de närmaste dagarna. Pust.

Kanske borde börja med att boka biljetten till och från Karlstad ;-)



Moster Sara!!

Ja äntligen får jag berätta det! Vår familj kommer att utökas med en till liten skruttunge i augusti. Åh va jag längtar! Det är något speciellt med att ens syster ska få barn...känns extra nära! O lilla Anton ska få en liten kusin.

Så ett stort GRATTIS till min syster och hennes Mathias. Ni kommer att blir underbara föräldrar =)


Bebismagen bara växer och växer =)

Sänkt

Hade några timmar mitt på dagen idag då jag var väldigt produktiv. Skjutsade min syster till tåget i Borlänge, handlade lite inredningsprylar och körde en liten omväg med bilen (älskar att köra bil). Men sen när jag kom hem så seglade jag ner i soffan. Och här ligger jag nu. Vet inte om jag ska "flytta" hem till min egen lägenhet ikväll eller om jag ska sova en natt till här hos mina föräldrar. Har ju i princip bott här när vi har arbetat som mest med ex-jobbet. Men vi får se om jag orkar packa ihop mitt pick & pack idag eller imorgon...

Usch det är många tankar och funderingar i mitt huvud nu. Så mycket jag måste göra, så mycket som är ovisst! Orka...

Innedag

Idag är det verkligen en innedag. Regnet bara öser ner ute och efter att ha spenderat de senaste dagarna utomhus så förtjänar jag faktiskt lite tid inne. Nu myser jag i soffan framför datorn. Jag tänkte väl försöka göra något åt skolarbetet, men vi får se. Min bror och hans son åkte nyss hem till Stockholm igen, men min syster stannar tills imorgon. Det känns i allafall bra! Vi får se till att hitta på något riktigt mysigt ikväll...

Påskhelgen har varit bra, men lite splittrad. Det är svårt när man vill vara med både familjen och vännerna. Tycker jag har försökt att kombinera det bäst jag kunnat, men ibland så prioriterar man faktiskt familjen framför vännerna. Den här helgen har jag varit lite extra familjekär, så är det bara!



Det finns inge värre än att se saker som man verkligen inte vill se. Det blev inte det avsked som jag hade hoppats på heller. Trist även att man knappt kan prata med någon om det...Just nu vill jag bara flytta härifrån. Komma bort ifrån allt. Börja om på nytt någon annan stans. Vissa personer kan man lita på, andra kan man inte lita på...Man kan inte vilja vara vän med alla! Orka.

En bra påskafton!

Ja det var sannerligen en bra påskafton igår. Spenderade hela dagen med familjen och sen vännerna. Det  var ju helt underbar väder också!! Jag har inget att klaga på där inte...

Igår kväll blev det som sagt förfest hos Joanna (´s pappa). Det blev mycket prat, vin-pimplande, skönsång med SingStar (moahaha) och mycket fnitter. En riktigt bra tjejförfest måste jag säga. Det var såå kul att Mariah och Johanna kom förbi även om dom inte följde med ut. Men jag måste säga att förfesten var så mycket roligare än Lucky House (utestället vi gick till). Alltså, det var ju roligt att träffa en massa människor som man inte har sett på länge! Absolut! Men det  var som vanligt rätt mycket "smått" folk ute, dvs de som är 18-19 år och det får ju en bara att känna sig lite gammal =) Så jag och Maja kände oss rätt nöjda med kvällen när klockan var runt ett, så vi promenerade hem till mig istället. En bra kväll!

Några bilder från gårdagen (fler finns på f-book för er som är vän med mig där):





Högsommaren är här =)

Haha det känns nästan så. Om man bortser ifrån de stora snöhögarna som ligger på vår gård. Det är otroligt varmt idag. Dessvärre har vi ingen termometer i solen, men i skuggan är det i allafall 15 grader. Underbart!

Idag har vi varit ute på en promenad och hämtat lite ris till påskriset. Jag, syster, bror och Anton strosade runt mellan husen. Satte oss i solen i någon skogsdunge och njöt lite. Anton cyklade runt. Vilken perfekt påskafton! Nu sitter jag ute på altanen i solen och fixar med påskriset...

Om några timmar blir det påskmiddag med hela familjen och sen ikväll blir det förfest hos Joanna. Sen kan det mycket väl bli utgång för min del =) Vem vet....Men en förfest när solen (förhoppningsvis) fortfarande värmer. Med vin och SingStar. Kan bli en mycket trevlig kväll =)



Bara 4 timmar kvar...

Snart kommer min syster hem hit. Längtar otroligt mycket.
Snart är vi tillsammans igen!


Tidig start för en påskkärring...



 
Hittade några gamla kort på när jag var liten. Påskkärring för hela slanten! haha. Så sött.

Tålamod

Jag hatar att vänta! Ikväll kommer brorsan hem och jag ska även träffa alla vännerna. Vi har dragit ihop en liten kväll hos Maja, så man får tillfälle att träffa alla som kommer hem, samtidigt. Annars så har jag solat idag och gjort några ärenden på "stan".

Nu sitter jag hemma i soffan, städar lite och inväntar de första påskkärringarna. Vart är dom??? Såg några påvägen hem hit till mina föräldrar. Men ingen har minsann knackat på (vi har inte kopplat in ringklockan än efter att ha målat om den väggen) och lämnat ett halvhjärtat påskkort för att få ta en näva godis ur våran påskgodisskål...

När jag var yngre så gick vi minsann runt riktigt länge för att få ihop en massa godis! Jag är uppriktigt sagt lite smått besviken på barnen i vårat villområde....nu får dom skärpa sig och slänga på sig påskkärrings kostymerna!

Skålen står ju redo, full med godis!!

Härliga påskhelg

Okej, allt är inte bestämt än vad som kommer att hända i helgen. Men ett som är säkert är att mina två underbara syskon kommer hem nu i helgen. Min bror har även med sig sin söta son! Längtar så tills dom kommer...bara 1 och 2 dagar kvar nu!


"Regnet det bara öser ner..."

Ja det regnar faktiskt ute. Jag kommer knappt ihåg när det regnade sist. Jag tycker att det är rätt skönt måste jag säga...för regnet idag har den där underbara doften av sommarregn och DET är helt otroligt mysigt. Idag har jag åkt runt en hel del med bilen. Har kollat lite på någon stor loppis och även på några affärer i Borlänge. Men jag har inte köpt saker till mig själv, utan till mitt examensarbete. Tyvärr så hittade jag inte så många saker. Måste ta en sån här dag någon annan gång, när jag inte är så hungrig och har sån sprängande huvudvärk.

Måste bara säga att min pappa är grym. Jag skrev ju tidigare i år att jag krockade med våran "ful-bil", vår gamla Volvo. Vi tyckte inte att det var värt det att lämna in den på en verkstad för reperation, så pappa bestämde sig för att fixa den själv. För någon vecka sen så blev han klar. Och lilla pärlan ser ut som vanligt igen! Bra jobbat pappa.

Såhär såg ju bilen ut direkt efter krocken =(



Måste även säga att min mamma är det skönaste mamman som finns! Haha åh va mycket vi har skrattat under den här kaosvecka med allt fix i huset =)

Underbara dag!

Den här dagen har verkligen varit hur mysig och härlig som helst. Maja ringde mig vid elva tiden idag och frågade om jag ville äta lite lunch med henne. Hon kom hit, vi satt och softade lite i soffan sen gjorde jag iordning mig. Vi åt en en pizza och sen promenerade vi runt lite och handlade lite saker som Maja behövde. Vi tog en sväng förbi Systemet och inhandlade lite alkohol inför den kommande påskhelgen (skönt att ha det gjort). Sen satte vi oss på en bänk, som oftast alkisarna brukar sitta på, och pratade lite i solen. Vi satt där i 1-2 timmar och bara njöt av solen och att kolla på folk. Då och då stannade det till lite folk vi kände och snackade lite. Ah härliga vårsol! Sen mötte vi upp med Kristofer, handlade lite fika och gick hem till honom. Äntligen fick vi se hans lägenhet, den var väldigt fin! Det var även kul att höra lite vad som händer i hans liv nu förtiden...

Nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan fortsätta med det där j-la golvet!

Tack Maja återigen för en skön dag!

Undra va jag sa...

Jag har funderat på en sak... När man blir väckt av att telefonen ringer, så talar man inte direkt i sammanhängande meningar har jag märkt. T ex imorse när jag blev väckt, så var jag så yrvaken att det nog tog någon minut innan jag hade kontroll på vad jag sa. Haha, fast det märktes nog inte!

Ja annars då? Jag/vi jobbar på för fullt med golvet här hemma. Vi trodde nog aldrig att det var såhär svårt att lägga det! Golvet är superfint men själva låssystemet i golvet suger. Men vi försöker arbeta runt det så gott vi kan...

Jag har fortfarande inte bestämt mig angående långfredagen. Stanna hemma med familjen (som äntligen kommer hem igen) eller åka till Sälen över dagen med mina vänner. Jag velar fram och tillbaka hela tiden! Aja jag har någon dag kvar att vela klart på...Vi får se!

Solen väcker känslor

Jag är nog inte den enda som känner att humöret har blivit bättre sen solen har tittat fram allt oftare. Det är rätt konstigt att solen kan påverka en så mycket. Jag blir så sugen på riktig sommarvärme, grillning och mysiga kvällar ute på altanen hos mina föräldrar. Jag vet inte än vart jag kommer att befinna mig i sommar, men några helger kommer jag nog spendera i Leksand. Äh vi får se, orkar inte spekulera eller hoppas!

Jag älskar att solen skiner idag, för allt känns mycket lättare och roligare.
Alla måsten känns mycket lättare idag =)



Hur tycker vi att det går då?


Ja det går framåt men sakta. Vi har ju inte direkt valt det lättaste golvet att lägga. Vi känner oss lite smått blåsta på det här golvköpet. Men det finns inte så mycket att göra åt nu...Bara att bita ihop, samarbeta och ta en fika då & då =)

Annars då? Träffade som sagt Maja igår kväll. Vi satt hemma hos mig och snyftade framför en sorglig film. Sen tog vi en promenad på centrum (haha) och ställde oss och kollade på lite fulla människor utanför lyckliga huset. Det var verkligen hur kul som helst. Ett gäng grabbar från Karlstad stannade och snackade med oss en stund, det var länge sen jag skrattade så mycket sist...så otroligt sköna killar. Sen snackade vi lite med Kristofer och sen körde jag hem Maja till Näs igen...

Bra kväll. Somnade väl vid halv tre-tiden. Kul att Majsan är hemma igen...även om det bara är över påsk!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Idag var det meningen att vi skulle börja lägga golvet. Men vi insåg igår kväll att vi behövde mer flytspakel, så imorse åkte vi och köpte mer. Vi spaklade klart golvet, men det är en torkningstid på ca 24 timmar. Så vi valde att åka till IKEA idag istället, så vi gjorde någon nytta! Så nu har vi inhandlat lite mer saker som fattades. Oj oj aldrig mer kommer vi att binda fast en stor spegel på takräcket, haha.Som tur är så kunde vi kila in den mellan lite andra platta paket. Men den här fortfarande hel så det gick bra.

Nu håller vi på med maten. Vi tänkte ha lite grillpremiär ikväll fast det är rätt sent och kallt nu. Men det går minst lika bra att äta grillat inne...tills det blir sommarvarmt på kvällarna igen! Efter maten åker jag nog ut till Näs och hämtar Maja. Hade ju ingen aning om att hon skulle komma hem redan nu! Så det blir väl att hänga lite hemma hos mig och sen kanske ställa oss och titta på (skratta åt) fyllona som går ut från Lyckliga vid ett-tiden. Vem vet vad vi hittar på!

Kaos!

Ja nu är det verkligen kaos här hemma!! Vi ska lägga golv här hemma i helgen. Just nu står pappa på knä och slipar bort ojämnheter i golvet (inför läggningen av det nya golvet). Det är slipdamm i HELA huset. Jag och mamma sitter i soffan och hostar. Det smakar blod i min mun av allt hostande (kul info va?). Brandlarmet tjuter och piper hela tiden. Mamma står nedanför brandlarmet och ber det att hålla käften. Det lyssnade inte. Jag tog en stege och slet ner det. Herregud vilken kaos det är här hemma och vi har inte ens börjat med den nya golvet.

Det här kommer aldrig sluta bra...haha.

Äntligen släpper det!

Söker sommarjobb dagligen. Har tappat räkningen på hur många ansökningar jag har mailat iväg och hur många samtal som jag har ringt! Men äntligen så släpper det lite på jobbfronten... Jag har blivit kallad på intervju till IKEA i Karlstad, som säljare. Jag ska verkligen ge allt på den här intervjun, jag har nämligen blivit riktigt sugen på att flytta tillbaka till Karlstad. Och IKEA vill jag verkligen jobba på! Så vem vet, det kanske blir en flytt till Karlstad i sommar om jag har tur....så håll tummarna!...men jag är mycket väl medveten om att jag slåss med hundratals om sommarjobb där...

Nä nu ska jag ringa min syster och fråga om jag får sova hos dom när jag ska dit. Stackars dom...dom bor nu i en liten etta och ska flytta några få dagar efter att jag är där (dvs kartongen överallt antagligen). Haha, jag gillar ju att packa så jag kan hjälpa dom med det som "tack för sovplatsen"!

Ah fan va skönt att i allafall få komma på intervju!

Till klassen:

Hej klassen!

Jag (& Emelie) har mailat er på FirstClass angående vår Siljan Runt -dag. Gå in och läs mailet, för vi behöver ha svar på några frågor SENAST fredagen den 3 april (nu på fredag). Tack och hej!

Var försiktig!

Tro inte på vad alla säger idag. För idag är det första april.

Har ni spelat ett "spratt" mot någon idag? Berätta gärna om det!
Jag kan behöva ett gott skratt =)


"April, April..."

RSS 2.0