"Muffinskaka"

Eftersom det gick så bra för mig att göra äppelmuffins tidigare i veckan så tänkte jag göra några fler nu ikväll, så att jag kan bjuda mina kollegor och även min familj imorgon. Denna gång tänkte jag våga mig på att hälla pyttelite mer smet i varje form. Mina muffins blev så platta sist. Big mistake...HUGE! Mer än hälften av mina muffins flöt ut på plåten och bildade någon form av äppelkaka. Några få klarade sig, men resten fick jag liksom skrapa ihop och nästintill knöla ner i nya formar. Jaha det här blev ju lyckat! Alla är lika goda men definitivt inte lika fina =)

Så frågan är vem som ska få de fina muffinsen och vem som ska få de mindre fina...Kollegorna vs familjen.

Äh strunt samma, de är hur som helst GRYMT goda!


Turkos

I förra veckan var vi på studiebesök/möte på IKEa i Västerås. Ett stort och nybyggt varuhus, det invigdes i våras. De största varuhusen får ibland in speciella designkollektioner som de säljer under en begränsad tid. Jag hittade två stycken sådana produkter som jag bara var tvungen att ha. Gillar att hitta saker som inte är typiska "IKEA-produkter".

Bjöd alltså in en nya färg här hemma! Turkos. Funderar dock på att måla benen på bordet vita. Vad tycker ni?


Nä nu ska jag avnjuta mina goda äppelmuffins! Dom blev faktiskt riktigt goda!

U-sväng

Fick ett samtal som fick mig att häpna idag. Och NEJ det var inte besked om tjänsterna jag har sökt. Men det gäller jobbet. Det innebär stora förändringar på avdelningen, igen... Blir så trött, när ska vi få komma in i ett flow och få våra rutiner att fungera? Nu är vi tillbaka i samma stadie som vi var i för 6 månader sen. ORKA!!!

Vågar inte berätta exakt vad jag pratar om, förän jag vet att det är officiellt på jobbet.

Hela min dag blev helknasig pga det samtalet!! Hade tänkt pyssla en massa, men jag orkade inte resa mig från soffan. Kände mig otroligt omotiverad, men nu har jag i allafall varit iväg och inhandlat lite middag och ingredienser till goda muffins. Nu gäller det bara att peppa mig till att faktiskt baka dom också...

Känn pepp!

Coffee table

Jag sitter i soffan och pillar på kanten på mitt soffbord. Funderar lite om jag någonsin ska hitta mitt "drömsoffbord", hittar aldrig rätt. Är sjukt rastlös ikväll. Har jobbat fem dagar i rad nu, är ledig imorgon...eller ledig och ledig. Jag har inte fått något jobbpass imorgon.

Ska lite snabbt förklara mitt jobbläge: Jag har en fast tjänst (varannan helg på sovrumsavdelningen) men har hoppat runt på en massa heltidsvik i ca 1 ½ år. Nu har mitt senaste vikariat gått ut och jag inväntar besked om en ny tjänst. så nu ringer dom in mig när jag behövs. Så när jag nu är ledig så känns det inge bra!!! Att vara LEDIG är skönt men att inte få jobbpass är inge kul alls...

Jaja sak samma, nu är jag lite rastlös. Blir lite nipprig. Det är en del okej program på tv ikväll men inte ens det lockar. Min tv står på men jag yr runt i lägenheten. Diskar, sorterar in betalda räkningar osv.

Har ni något tips på vad jag kan hitta på mer?? Gäller ju att passa på när jag har den här energin =)


Vill även ha tips på ett snyggt, inte alltför dyrt vitt soffbord (inte IKEA, tack)! Tycker t ex att soffbordet nedan är väldigt fint!
2011-09-05

Underbar helg. 2-årskalas och familjemys!


RSS 2.0