Look-alike?

Jag kanske är rätt trött nu men har fått för mig att de här svenska sportskvinnorna är rätt lika?

Catrine, curling     Annika, golf

KATASTROF

Nu har Sverige verkligen klantat sig, enligt min mening. Dom prioriterade bort Damkronornas bronsmatch!! Dom valde istället att visa curlingen och stafetten live. För att istället visa hockeymatchen en timme senare... Vilket ledde till att när jag nu satt och kollade på hockeyn, gick jag samtidigt in på datorn och kollade runt lite. Gick in på aftonbladet....PANG där fick jag resultatet på matchen!!

Blev besviken på SVT och på matchresultatet! Hm...


Bloggtips!

Vill tipsa er om en helt underbar blogg. Det är min fina vän Elina som skriver den.
Hon är fantastiskt bra på att rita! Ni bara MÅSTE gå in och läsa den...




Inspiration tack!

Usch, jag är så oinspirerad just nu. Vill komma på något roligt och fyndigt att skriva men kommer inte på något...

Igår efter jobbet åkte jag hem till Elina och färgade håret. Det var såå behövligt!! Nu känns håret fräscht igen. Har funderat lite fram och tillbaka om jag ska spara ut mitt hår nu...Har haft samma frisyr i 2,5 år och börjar tröttna på den! Ska göra ett försök i allafall =) Det gäller ju att ha tålamod när man låter håret växa ut...

Igårkväll var vi på bio och såg "Snabba Cash". Vet inte om det beror på att vi redan var på ett rätt jobbigt humör innan bion, men man blev rätt ångestfylld av den filmen. Visst, den var bra men det är lite jobbigt med filmer där allt går åt skogen hela tiden! Jaja huvudpersonen var i allafall riktigt snygg =)

Förresten, vad har hänt med alla era fina kommentarer??? Saknar dom! (kan det vara så att jag skriver om alldeles för tråkiga saker? Feedback tack!)


Några tips?

Jag har bestämt mig för att köpa en ny plattång. Det är verkligen dags nu. Jag har haft min i en herrans massa år nu och den fungerar inge vidare längre. Det tar evigheter att platta mitt relativt korta hår, med den jag har nu...

Så nu undrar jag om ni har något bra tips på någon bra plattång? Den ska helst inte vara alldeles för dyr och rätt smal. Skriv gärna vart jag kan köpa den så slipper jag göra egen research =)

Annars har helgen bjudit på härligt mys med min syster (med familj) och mina föräldrar!

Tack och hej! Ha så kul imorgon...ni stackare som måste ut i snön och försöka ta er till jobbet! Själv är jag ledig imorgon =)

Några tips?

Jag har bestämt mig för att köpa en ny plattång. Det är verkligen dags nu. Jag har haft min i en herrans massa år nu och den fungerar inge vidare längre. Det tar evigheter att platta mitt relativt korta hår, med den jag har nu...

Så nu undrar jag om ni har något bra tips på någon bra plattång? Den ska helst inte vara alldeles för dyr och rätt smal. Skriv gärna vart jag kan köpa den så slipper jag göra egen research =)

Annars har helgen bjudit på härligt mys med min syster (med familj) och mina föräldrar!

Tack och hej! Ha så kul imorgon...ni stackare som måste ut i snön och försöka ta er till jobbet! Själv är jag ledig imorgon =)

Otur

Höjden av otur är väl att bli påkörd när man ca en timme innan hämtade ut den nya bilen!

Fy fan vilken otur! Stackars mina föräldrar!

snö

Någon mer än jag som har tröttnat på snön? Inte nog med att det redan ligger en massa snö på marken så ska det komma ner ännu mer nu under de närmaste dagarna!! Men jag kan hålla med om att det är fantastiskt fint med en solig vinterdag med en massa snö på marken... Men nu känner jag mig redo för våren!

Ja då går man på ännu en 3 dagars-ledighet. Sweet =) Så himla skönt. Ska verkligen se till att njuta så jag är pepp för jobb på tisdag igen!

Helgen bjuder på schlagerkväll med systeryster, vart är ännu inte bestämt! Men det ska bli mysigt. Eventuellt så kommer mamma och pappa hit på söndag en sväng och hälsar på och visar upp den nya bilen. Men frågan är om det är så smart av dom att åka så långt med den nya bilen i snöovädret i helgen. Aja vi får se! Annars får jag träffa dom en annan helg istället. Saknar dom i allafall jättemycket!

Nu börjar jag bli otålig. Vill träffa mitt nya lilla syskonbarn Ella nu!!! Är så nyfiken på henne, vill se henne live. Vi får se när det blir. Får komma på något bra tillfälle att åka till Stockholm eller Leksand!

Nej nu blir det sängen. Godnatt!

OS

Jag är väl inte ensam om att sitta klistrad framför tv:n varje kväll under dessa veckor!!? Jag säger bara, tack gode gud för OS... Jag har nämligen bara svt1, svt2, kanal 4, tv6, coh svt24 typ. Saknar verkligen mina favoritkanaler tv3 och kanal 5, med alla serierna. Men men nu är det som det är! (sen kan jag inte kolla på alla serierna på datorn hela tiden heller, eftersom att jag bara har ett mobilt bredband...måste verkligen styra upp det där...). Så när det nu är OS på tv hela kvällarna så har jag ÄNTLIGEN något roligt att följa =) Hm, Lättroad.

Jag har sannerligen en tendens att snöa in mig i sporter som jag aldrig annars tittar på, just när det är OS. Men man lär sig så mycket nya saker! Haha försöker nog intala mig att det är okej att jag tittar på OS konstant från när jag kommer hem från jobbet tills jag går och lägger mig!

Har funderat på några saker:


1. Hur kommer det sig att svt i princip bara visar skidor (i alla dess slag), hockey och curling på den vanliga tv:n?? Alla andra sporter då? Det måste ju vara många sporter (med svenskar i??!) som vi missar... Aja, får väl kolla på webben. Men det har ju inte samma charm!

2. Stör mig på att all konståkning sänds på nätterna. Synd att dom inte har lagt dom tävlingarna tidigare på dagarna (lokal tid). Jag kan ju aldrig se någon hel tävling live. Kommer inte orka jobba annars.

3. Nu kanske jag är lite dåligt uppdaterad, men har inte sverige några OS-deltagare inom snowboarden alls denna gång? Vi som ändå har varit rätt bra inom dom grenarna! Någon som vet?

Nej nu lägger jag ner...typ världens sämsta, längsta och tråkigaste inlägg. Haha.


Pyssel

Häromdagen var jag på stan och köpte lite saker till mitt nya lilla "projekt".

Har använt mig av dessa saker: Smyckeslim (fungerar garanterat med något annat superlim), "örhängesbas" från Panduro och vanliga knappar...

 

Så här ser mina nya fina örhängen!

 

Nu ska jag börja fundera på vilka sorts örhängen jag ska göra nästa gång.

Tänk vilka möjligheter! =)


Ny header

Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Jag är väl inte så jättenöjd, men det får nog duga för tillfället. Har inge tålamod! Haha. Tacksam för tips!

Helgens skönaste bild!


Sen sist...

Jag fick inte Blogg.se att fungera igår. Hade lite grejer att skriva om, men det gick inte att logga in. Så jag får göra ett försök nu istället.

Har haft tre väldigt välbehövliga lediga dagar! Har umgåtts en del med min syster, vilket alltid är mysigt. Sov kvar hos dom härom natten också. Orkade inte cykla hem så jag sov kvar och fick mysa med lilla Otto hela förmiddagen igår. Han är så söt. Han är alltid gullig och snäll, men han är extra mysig när han är nyvaken =)

Sen igår promenerade vi runt på stan och jag handlade lite saker. Ett par byxor, en tröja och en ny klocka! Lite smått och gott.

Annars har det blivit väldigt mycket OS. Riktigt roligt med Kalla's OS-guld!!!! Så skönt att vi har fått vår första medalj. Och ikväll blir det OS på tv, igen =)


Underbara ledighet

Den här veckan blev det 6 dagar jobb. Långa dagar blev det också. Vårat projekt hade deadline igår (fredag), så vi slog till med en 8-20-dag...det kändes i kroppen idag kan jag lova! Men nu är jag i allafall ledig TRE DAGAR i streck.. Hm undra vad jag ska hitta på...

Har några saker jag verkligen måste göra:
- Städa
- Tvätta
- Träna

Sen finns det saker som jag vill göra:
- Färga håret (söta Elina ska hjälpa mig med det igen)
- Promenad med Martina (förhoppningsvis imorgon söndag)
- Köpa ny klocka
- Träffa syster och Otto
- Bara va...

Hur som helst ska jag i allafall njuta! Man är inte bortskämd med tre lediga dagar i rad!

Söta Martina och hennes Gustav (min avdelningskollega)


Mello

Ja, då var årets andra delfinal i Melodifestivalen avklarad! Jag har väl inte blivit så jätteimponerad av de första två delfinalerna, men men vi får se... Det finns ju några potentiella låtar som kanske skulle kunna fungera på ESC (Eurovision Song Contest).

En sak som styr mig är alla bidrag där dom sjunger på svenska. Alla vet ju att svenska folket (faktiskt) är smarta nog att fatta att vi knappast kommer att vinna ESC med en låt där vi sjunger på svenska. Sorry men det fungerar inte längre. Det har ju hänt att en låt på svenska har vunnit och att dom sedan översatt texten till engelska inför ESC. Men det blir ju oftast inte så bra... Så skärp er alla låtskrivare där ute!! Svensk text fungerar inte längre...sorry...

Så efter två delfinaler har vi nu skickat 4 stycken killar till final (alla sjunger på engelska =))...hur ska detta sluta? Nä nästa vecka måste det skickas en brud till final!

Ja jag vet, nu har jag nördat mig in i melodifestivalsträsket igen...but hey that's me =)

Nä nu är det dags för OS och kvällens skidskytte!


Envis

Vi håller på och bygger om en massa på jobbet nu för tillfället. Vi bygger om hela avdelningen Vardagsrum och jag har fått turen att få vara med under hela projektet. Vilket jag tycker är riktigt roligt. Känner mig i och för sig rätt sliten efter snart två veckor med byggande, bärande och monterande. Men det blir i allafall finfint!

Jag skulle egentligen vara ledig imorgon (en ledighet jag verkligen längtat efter) MEN jag kan nog inte riktigt släppa ifrån mig projektet en dag nu mot slutet, så det blir jobb torsdag, fredag, lördag. Sen blir jag ledig söndag, måndag och tisdag. Känns som en bra deal =)  Säger tack till min chef...fick tjata mig till den dealen! "Sara, du får inte jobba för mycket..." , Den hör jag alldeles för ofta!

Har seriöst inte nå roligt att berätta...lägger nog ner för kvällen nu och gör en försök imorgon istället.

För JA Martina jag ska skärpa mig med uppdateringen av bloggen!

Julklappen

(Hade tydligen missat att visa er detta)

Nål, tråd, gummiband och filttyger = Min julklapp till lilla Otto och hans vagn!

Vad sägs?

Otto verkar i allafall gilla den... Dock syns inte det på bilden =)


Helg

Har verkligen haft en helt underbar helg. Det här var den första lediga helgen sen jul, som jag bara varit här hemma i Karlstad och kunnat göra vad jag vill. I fredags efter jobbet fikade jag med Martina och Sandra från jobbet. Riktigt mysigt! Igår (lördags) var jag och min syster på Ikea och shoppade...folk kanske tycker att det är lite skumt då jag är där ca 10 timmar om dagen nästan varje dag. Men jag hade lite småsaker som jag ville köpa...slutsumman blev rätt stor men men...så kan det vara ibland!

Igårkväll hade vi lite vinmys hemma hos Sandra. Vi kollade på melodifestivalen och snackade en massa skit! En mysig och rolig kväll blev det. Idag sov jag länge (välbehövligt), åt frukost och gick ut och gick i den fina vintersolen! Mötte upp med syster med familj och gick och åt lite lunch. När jag kom hem så började jag pyssla här hemma, flyttade runt mattor, lampor och bäddade rent i sängen...Ah vilken härlig helg!

Imorgon klockan 08.00 är det dags för jobb igen!

Therese & Sandra


Underbar vinterdag

Måndag 1 februari

Insåg att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men så kan det vara ibland. Har haft fullt upp på jobbet sen jag kom hem från Leksand. Så det är bara för er att acceptera =)

Förra helgen var vi som sagt hem till Leksand en sväng för att fira att pappa har fyllt 60 år. Vi hade en jättemysig helg med mycket mys med familjen men även 60-årsfest med släkten. Hann även träffa Emelie lite...vi tog en sväng till Lager 157 men som vanligt så fanns det inget intressant där...

På måndagsmorgonen fick vi ett sms av vår bror att dom hade åkt in till förlossningen. SPÄNNANDE!! Samma dag åkte vi hem till Karlstad igen och hade full koll på mobilerna i bilen, ifall bror min skulle ringa och meddela att han hade blivit pappa igen! På måndagskvällen kom hon ut...lilla Ella! Och hon är så himla söt!

Har inte hunnit med så mycket annat än att jobba under veckan. Men igår åkte jag hem till syster efter jobbet och gosade med lilla Otto. Det var verkligen vad jag behövde efter en tung arbetsvecka...får verkligen extra energi av att krama och pussa på Otto. Min lilla prins!


RSS 2.0