Spaning

Jag är på jakt efter en snygg golvlampa. Den ska få ett alldeles eget fint hörn! Men vet inte riktigt vad jag letar efter! Funderar lite på en lampa på jobbet, känns lite onödigt dyr (1495:-) men jag gillar den. Vad tycker ni?

Eller har ni något bra tips på en snygg golvlampa?


Kyla

Herregud vad kallt det är ute. När man tittar på termometern så borde det inte kännas såhär kallt, men det är så fuktigt ute så det svider på kinderna. Burr, måste köpa nya varma vantar!

Idag har jag hjälpt till att bygga om lite på "julytan" på jobbet. Det är tyvärr väldigt mycket som har tagit slut, så nu ska allt som är kvar flyttas ihop så det blir lättare att hitta alla julkulor, inslagningspapper, ljusslingor och kuddar! Kunderna blev riktigt förvånade när jag började riva podier och klä av julgranen och packa ihop den!! Dom undrade så klart varför jag gjorde det och då skämtade jag till det och sa att vi nu skulle göra plats för påsksortimentet...haha dom blev så förvånade (dom visste inte om dom skulle skratta eller gråta). Självklart skämtade jag, nån måtta får det väl va!

Annars så börjar allt rulla igång igen. Känner igen mig själv igen. Det känns bra nu =)


I'm still here

Ville bara säga hej! Jag har inte försvunnit någonstans, har bara haft mycket annat att tänka på. Mitt fokus ligger inte på bloggen just nu, så jag återkommer när jag känner att jag har något vettigt att skriva om.

Kram Kram

Saknar 2

Saknar dessa underbara små ungarna också.
Är så tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra!


Saknar 1

Min lilla älskling. Saknar dig så! Men imorgon ses vi =)


Time for christmas

Då var det dags. Idag när avdelningen var ovanligt tyst och lugn så upptäckte jag något oväntat. Julmusik. Ungefär varannan låt var en jullåt. Har förstått att det varit på gång. Men nu har julen verkligen kommit till varuhuset. Vi har sålt julsaker i flera veckor (vissa saker har redan sålt slut) men när julmusiken börjar strömma ut ur högtalarna, DÅ börjar julen närma sig...

Många sitter i personalmatsalen och suckar för att de verkligen inte vill ha varken snö eller jul. Men inte jag. Jag får ett fånigt leende på läpparna när snöflingorna dalar ner mot marken och när julmusiken börjar spelas, kom igen det är ju mys!

Jag skulle inte tacka nej till jul redan nu. Men då skulle man ju gå miste om den mysiga tiden innan. Nu tror ni väl att jag är helt jultokig och pyntar hejvilt. Så är inte fallet. Några adventsljusstakar. En röd liten duk. En adventsstjärna. Någon röd pläd och kudde. En liten bock. Det får räcka. Men det är inte dags än...

Senaste inköpet i projektet att få in mer färg i vardagsrummet =)


Skön tomhet

Har länge velat sälja min gamla tråkiga bokhylla. Men nu när jag äntligen bestämt mig för vad den ska ersättas med, så la jag igår upp en annons på blocket. För 5 minuter sedan så var en kvinna här och hämtade den (och gav mig lite cash, härligt!). Det känns otroligt skönt att äntligen vara av med den!! Min fula, slitna, björkfärgade bokhylla är äntligen borta =) Så nu är det riktigt tomt på min långvägg bredvid tv:n. MEN imorgon ska jag och Elina åka till ikea och handla en hyllkombination som nog blir riktigt bra. Det var minsann på tiden!

+ =

Fortsättning följer...

2010-11-09

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!!"

Fick ett fjantigt leende på läpparna idag när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade =) Blev uppriktigt glad. Måste vara dagens höjdpunkt! Ja förutom att min vän berättade att dom köpt hus, det slog också rätt högt!

Nej nu ska jag snegla vidare på "Cougartown"...

Mysig vinterkväll på Björkberget hemma i Dalarna.


Sinnes

I julklapp önskar jag mig en pausknapp, så jag får tid att stanna upp och andas lite då och då. Det känns som om mitt liv går i 180 km/h, men ändå känns det inte som att jag gör något vettigt alls om dagarna. Ja förutom att jobba. Jobba är väl det enda jag gör känns det som. Tränar någon gång ibland (alldeles för sällan...har panik över det med), umgås med min syster & hennes lilla familj, umgås med mina vänner när vi lyckas synka våra scheman...

Det är frustrerande. Önskar att mitt jobb bara ville verkligen "satsa" på mig och erbjuda mig ca 3-4 veckors betald semester så jag fick vila upp mig, få lite energi =) Önskedrömmar.

Nej nu har bitterf*ttan sagt nog. Dags för någonting positivt!!! Någon som kan tipsa mig om vart man kan köpa en snygg, bra, svart, lite mindre kriffeltavla eller en grym väggkalender. Gärna en som styr upp ens liv lite extra bra =)

Lycka

Sitter med tårar i ögonen. Fick precis reda på att en av mina underbara killkompisar äntligen fått barn. Det känns så konstigt att han är pappa... Är sjukt glad för deras skull! Och jag är övertygad att han kommer att bli en underbar pappa. Ser fram emot att se honom med den lilla knodden live =)

Kärlek.

Karaoke

Rihanna's låt Umbrella & Lady Gaga's låt Just Dance...Dessa låtar har jag hört säkert hundra gånger idag på jobbet. Vi har rätt många aktiviteter pågång nu i varuhuset, eftersom att det är höstlov. En aktivitet är att man får tävla i Wii sing. Men det är flest barn som vågar sjunga och nästan alla barnen väljer någon av de ovanstående låtarna. Så nu är jag riktigt trött på dom låtarna, speciellt när någon sjunger falskt till dom... Nej nu var jag elak, barnen var söta och modiga som vågade =)

För det gjorde inte jag...Oops!

2010-11-01

Behöver skriva av mig lite. Men jag orkar inte behöva tänka mig för hur jag formulerar mig så inte allt missuppfattas, så jag skiter nog i det. Kanske borde börja skriva dagbok (som bara jag läser) istället...

Helgen var mysig, var roligt att träffa tjejerna igen! Tyvärr så tog jag knappt några bilder alls, så de får de andra stå för=)

Fick köpa Joannas "kontantmobila bredband", så nu har jag internet igen!! Tills det löser sig med mitt nya.

Börjar på nya tjänsten imorgon. Första dagen kommer att spenderas på köksavdelningen. Jag ska introducera tjejen som varit mammaledig (som jag jobbade för), uppdatera henne vad som hänt under det senaste året =) Kommer antagligen bli fullrulle på jobbet under veckan då det är höstlov, då blir det alltid galet mycket folk!

Nä nu ska jag nog göra i ordning lite middag och hämta tvätten!

Ciao.

RSS 2.0