Kräfthattarna på!

Nästa helg är det dags för den årliga kräftskivan. Det är något som man liksom längtar efter. En tradition sen flera år tillbaka. Det ska bli kul att träffa allihopa igen. Även om det bara har gått 1,5 månad sen vi sist träffades, så saknar jag mina tjejer! Tyvärr så kan inte alla komma i år men vi blir ändå ett bra gäng. Längtar!
2011-07-29

Det är skönt att det riktiga sommarvädret är tillbaka igen, dvs solen och värmen. Men tyvärr bidrar det till att det blir väldigt varmt och kvaft (stavas det så?) inne på jobbet. Man blir genomsvettiga bara av att bära runt på några kartonger. Men det får gå. När man sedan slutar jobbet och går ut ur den blåa lådan, ser man verkligen fram emot att få andas lite frisk luft. Men icke...utomhus är det ännu varmare! Men man ska inte klaga, hellre sol än regn och rusk!

Ja det här blev ju ett roligt inlägg... Prat om vädret! Haha, bra första uppdatering efter ett litet uppehåll va?

Nu ska jag minsann njuta av en mysig ledig helg!Tick Tack...

Det känns som att min semester tar slut imorgon... Jag åker tillbaka till Karlstad igen efter en grym vistelse i Leksand! I år stannade jag ca två veckor här. Firade midsommar och testade mina "festivalskills" på Peace & Love. Har haft trevliga stunder med nära och kära. Sol. Yatzy. God mat. Många skratt och MYCKET kärlek!

MEN min semester är inte över än! Har circus 1,5 vecka kvar tills jag kliver in i blåa lådan igen. Resten av semestern ska spenderas hemma i Karlstad med 30-årsfest, sol & bad (förhoppningsvis), träffa mina fina vänner och några söta bebisar.

Det ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Men det känns alltid lite vemodigt att åka hem när man har haft det så bra här. Jag är uppvuxen i hus, är ingen lägenehetsmänniska...när jag blir stor, då ska jag minsann skaffa ett eget hus!!
Mysiga trädgården

Peace & Love '11


RSS 2.0