11.05.29

Jag utmanar er att kolla på detta klipp utan att gråta...Lycka till...


11.05.21

Fyra dagar ledigt, med start idag! Ljuva känsla. Lyxigt! Började dagen med att verkligen sova ut. Softade lite i soffan innan jag pallrade mig in till stan. Hittade minsan lite smått och gott på stan. Underkläder, klänningar, solkrämer, brun-utan-sol, smink, nagellack, örhängen osv. En massa härliga somriga saker! Humöret är alltid på topp när jag har shoppat (lite skrämmande känsla men men), det är roligt med lite nya saker.

Imorgon tar jag nog en tur ut till min syster och hänger med dom lite!

Men ikväll ska jag städa, ha lite spa-kväll och mysa framför en bra film. Några filmtips?

Saknar!

Välkommen till världen!

Jag måste bara tillägna ett inlägg till min vän Emelie som äntligen fick sin lilla son i förra veckan! Ett stort grattis till Emelie & Anders! Jag längtar otroligt mycket tills jag får träffa honom...

Jag & Emelie från skoltiden.

11.05.19

Jag vågar inte ens gå in på min egen blogg, för då ser jag hur länge sen jag uppdaterade bloggen. Men men jag orkar inte bry mig, har ingen blogginspiration för tillfället.

Livet rullar väl på som vanligt. Lite berg och dal-bana men det får gå! Jobbar en hel del. Har varit lite sjuk så jag har inte tränat nåt allt nästan. Har varit hemma hos mina föräldrar i Leksand 2 ggr sen mitt senaste blogginlägg, vilket alltid är mysigt. Annars så har jag hängt med vänner och tagit det lugnt!

Nästa vecka har jag ett stort uppdrag! Mina underbara vän Emma väntar barn, hon är beräknad om två veckor. Nästa vecka ska hennes sambo jobba natt hela veckan och jag har erbjudit mig att sova hos henne då! Tycker det känns hemskt att hon ska få lov att sova ensam så nära inpå beräknat datum, när jag ändå bor så pass nära. Så självklart ställer jag upp!

Ciao!

RSS 2.0