"Jobb jobb jobb"

Hej alla mina bloggläsare!

Jag hoppas att alla har det mysigt i solen nu om dagarna då många av er säkert är lediga, eller i allafall har fler lediga dagar än vad jag har =) Jag är oftast ledig en eller två dagar i veckan nu under den här perioden. Vi håller på och bygger om på vår avdelning så därför får jag jobba massor, yes! Men jag är ju rätt trött i kroppen av allt jobb...tänk om man ändå kunde få se röken av sin första lön, så man kunde bli lite peppad över hur mycket pengar jag faktiskt tjänar nu. Men men, jag får vänta till i slutet av juli =(

Imorgon blir det jobb igen mellan 10-20, sen är jag ledig på torsdag!! Då ska jag försöka sitta ute i solen lite, så jag slipper skämmas för min alldeles för ljusa hy...ja i allafall om man jämför med de flesta kunder som jag möter varje dag. Jeeeesus va dom är solbrända...jag är inte ALLS avundsjuk!

Aja godnatt. Viiiiii hörs!

En underbar dag!

Idag var jag ledig och min kära syster har nyligen gått på semester, så vi bestämde oss för att ha en systerdag idag! Vi började dagen med en lunch på stan med Hanna, sedan tittade vi lite i affärer (jag köpte såklart inget...) och därefter gick vi två hem till mig en sväng. Sen promenerade vi längs vattnet bort till Mariebergsskogen och tog oss en glass. Jag valde glassen "Äppelmasken"...sjukt god! En massa glass, banan, nonstop och geléhallon. Usch så onyttigt, men ack så gott =)

Sedan strosade vi runt i Mariebergsskogen och kollade på lite söta djur. Efter det var vi så trötta i fötterna att vi gick hem till mig och vilade fötterna lite. Sen handlade vi mat och nu sitter vi här hos min syster och kollar på otroligt spännande fotboll!
Snart drar förlängningen igång så håll tummarna!!!

Denna dag kunde inte bli bättre. Underbart väder, god mat och ja, en härlig dag med min systeryster!

Lika som bär?

Camilla Hedén på TV4 vs sångerskan Katy Perry?


Min gamla skolkamrat Patricia vs sångerskan Nina Persson?


Sångerskan Nina Persson vs sångerskan Linda Bengtzing?



Vad tycker ni?

Pank

Betalade precis mina räkningar. Därav blev jag oerhört deprimerad. Det blir allvarligt talat vatten och brödbitar HELA sommar för min del. Känns riktigt surt att man fortfarande är hur pank som helst, trots att man inte är student längre... Det känns riktigt förjävligt nu måste jag säga...

Vet inte hur jag ska klara det här. Kämpar mot tårarna...

Tips hur jag ska lyckas dra in lite pengar snabbt?

Up and down

Känner mig som en zombie den här veckan. Har inte riktigt kommit in i det här med att jobba igen. Man tappar verkligen "konditionen" gällande att arbeta när man har studerat under två år. Men jag kommer väl in i det snart!

Det har börjat ramla in många arbetspass på mitt schema nu och det känns så skönt! Var lite orolig om jag skulle klara min hyra eller ej. Men det verkar ordna upp sig! Förresten så trivs jag såå bra på jobbet, har många riktigt sköna människor som kollegor.

Nog om jobbet. Midsommarhelgen var underbar! Hade gjort vad som helst för att få stanna några dagar extra och hinna umgås mer med familjen och vännerna. Men men. Ni får ha lite översikt med att jag är och kommer att vara lite dålig med att uppdatera bloggen nu framöver. Just nu lägger jag allt mitt fokus på att jobba och försöka få ordning på min lägenhet! Men jag ska skärpa mig inom kort...

Det här var nog mitt allra värsta (=tråkigaste) inlägg någonsin. Sorry.

För upptagen!

Ni har väl tröttnat på mina ursäkter gällande uppdateringar av min blogg. Men jag har faktiskt varit lite upptagen!

För en vecka sen flyttade jag in i min nya lägenhet i Karlstad! Den är så fin men jag har inte hunnit komma i ordning än, men jag ska försöka styra upp det nästa gång som jag är ledig. Närmare bestämt på tisdag!

Nu är jag hemma i Leksand över helgen. Inget slår Leksand på midsommar. Har spenderat helgen med familjen och vännerna. Ätit god mat, skrattat, kramats och kollat på kyrkbåtsrodd. Ja det är var som har hänt hittills i allafall. Men jag har ett dygn kvar så vem vet vad mer som kan hinna hända =) Åker som sagt hem imorgon (söndag). Back to work!

Har lite härliga bilder att dela med mig av från helgen, men min usbkabel ligger i kaffestaden så det får vänta!

Ha en fortsatt underbar helg nu allihopa, så hörs och syns vi!


Skolan kommer att klara sig =)

Nu när jag är färdigutbildad och har lämnat Entreprenörskolan, så känns det riktigt bra att de här grabbarna ska börja där (om dom nu kom in?!) och styra upp det hela. Det är viktigt att det finns riktiga leksingar på skolan!


Om ni nu kom in, vilket jag är övertygad om...
Så se till att regera på skolan i höst Roger och Salle!


Uttråkad

Mina dagar går åt till att packa och städa. Efter att ha hållit på så här i, jag vet inte hur många dagar, så börjar jag bli rätt uttråkad! Jag börjar verkligen tröttna! Läste på Rebeccas blogg att Joanna skulle komma och hämta henne på Arlanda (när hon kommer med flyget från Kina)...åh va jag blev sugen på att följa med, bara för att göra något annat! Men jag har tyvärr inte tid att göra det. Sen är jag usel på att beräkna tidsskillnad, så risken finns ju att Joanna hämtade Rebecca redan igår kväll...haha. Jag är helt "lost" gällande sånt...

Det ska i allafall bli väldigt roligt att Rebecca kommer hem igen. Har saknat henne så mycket! Hoppas bara att jag hinner träffa henne innan jag flyttar på söndag...annars får jag i allafall träffa henne på midsommar?!!

Tänk att vi har känt varandra sen vi var ca tre år Rebecca...
Tack för att du finns "Bebbe", haha!




Hur tycker jag att det går det då?

Jag är en sådan person som trivs bäst när jag har det städat runt ikring mig! När jag städar upp lite på kvällen och tänder några ljus, så somnar jag mycket snabbare och jag sover så mycket bättre.

Tänk nu en person som jag, som bor i en liten etta och håller på att packar/flyttstädar hela dagarna...Hur tror ni att jag mår då? När det är kartonger överallt, saker överallt och jag kan inte städa undan dom någonstans. Jag blir tokig snart!! Har inte ro nog att gå och lägga mig förän runt halv tre-tiden varje natt. Eftersom att jag är så medveten om det, så stannar jag ju hellre uppe varje kväll och packar...än att lägga mig tidigt och stirra i taket.

Jag vill bara vara klar med packningen och flytta till min nya lägenhet! Packa upp är mer min grej =)

Move on

Det ska bli så otroligt skönt att flytta! Har verkligen börjat ledsnat på att bo här nu. Det är av en drös olika anledningar som jag känner så. Men jag känner bara att jag inte vill vara här i sommar. Självklart kommer jag åka upp till Leksand under de få helgerna som jag faktiskt är ledig den här sommaren...vill ju träffa mina underbara föräldrar och några till =)


24

Ja då var man ett år äldre då!
Eller jag fyller visserligen inte år förän kl 07.35, men ändå!

Idag är det MIN dag...Det kan ingen ändra på!

På min födelsedagsfest för ett år sedan!

"Det går bra nu..."

Mycket har hänt sedan jag sist skrev här. Har verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen nu på en massa dagar, ber om ursäkt för det. Jag tänkte berätta lite vad som har hänt på sistone, tänkte att det gör sig bäst i punktform =)

- Var i Karlstad måndag-fredag i veckan som va...
- Jobbade på IKEA i tre dagar för att lära upp mig inför sommaren, på avdelningen: Vardagsrum!
- Fick en lägenhet i Karlstad, ÄLSKAR verkligen den!
- Visade upp lägenheten i Leksand för en spekulant. Dom ville ha den. Så nu är jag av med den snart...
- Flyttar från Leksand till Karlstad (i allafall sakerna) nu på söndag...

Ja det känns som om allting börjar rulla på nu. Jobb i sommar (kanske inte tillräckligt mycket jobb, men det ordnar nog sig), blivit av med lägenheten i Leksand och fått en ny lägenhet i Karlstad! Det känns riktigt skönt, jobbigt bara med alla praktiska delar som måste fixas...men men.

"Det går bra nu!"

RSS 2.0