Skottdagen

Efter mycket velande så fixade jag till slut en dropin-tid idag för att klippa mig. Jag har ju haft lugg förut men nu när jag har kämpat med att spara ut håret under flera år så kändes det lite vemodigt när hon tog fram saxen. Men nu är det gjort och jag är riktigt nöjd!


2012-02-28

Jag måste ha glömt min hjärna på jobbet idag. Glömde att trycka på stoppknappen på bussen påväg hem, så jag höll på att missa min hållplats. Men som tur är så hann jag trycka på knappen i sista sekund och komma av bussen. Cyklade förbi ICA påväg hem. Jag lyckades med det klantiga att dra IKEA Familykortet i kassan TRE gånger innan jag insåg att det inte var ICAkortet jag drog. Hörde hur folk började sucka i kön. Sen när jag skulle betala med mitt kontokort så lyckades jag trycka på avbryt, så jag fick dra om kortet igen. Folket i kön suckade ännu mer. Plockade snabbt ihop mina varor och smet ut till cykeln igen. Men orka!! När jag kom hem slängde jag mig i soffan, drog en filt över huvudet och tog en powervila. Så nu känner jag mig bättre! Det var väl bara en sån dag idag...

Förresten så måste jag skicka ut en liten grattishälsning till alla "Marior" som har namnsdag idag! Grattis till mig (mitt andranamn) och min fina vän!

 

Det är ju skottår i år och imorgon, den 29 februari, är jag ledig! Känns som en bonusdag! Jag funderar på om jag kanske ska "fira" det med att klippa lugg igen. Uh va velig jag är gällande luggklippandet. Jag har kämpat med att spara ut mitt hår igen, ska jag verkligen förstöra det genom att klippa till en lugg?? Ännu en gång vänder jag mig till er med frågan; Lugg eller inte lugg??


Karlstadbuss + IKEA = sant

Under denna vecka, då vi har sportlov, så får alla med ett IKEA Familykort åka buss gratis (linje 1, campus-IKEA), under våra öppettider! Hur schysst är inte det? Man tackar! Detta blir en billig bussvecka för mig :)


Disco

Inatt drömde jag en riktigt rolig dröm! Jag drömde att jag och mina tre små söta syskonbarn hade disco. (igår fyllde min brorson 6 år, och när jag ringde och gratulerade honom så berättade han att han bland annat fått en discolampa i present...antar att drömmen kommer ifrån det samtalet). Vi hade fina "kalaskläder" på oss, vi lyssnade på Eric Saades Popular och hoppade och studsade som studsbollar runt i barnrummet. Det var ett riktigt roligt barndisco!

Lite konstig dröm, men jag antar att jag saknar mina små änglar väldigt mycket ;-) Tänk att man kan älska dessa tre små barn så himla mycket!


2012.02.19

Vi är mitt uppe i en kökskampanj på jobbet nu. Fem veckor har gått, tre veckor kvar. Det börjar stundvis bli lite kaotiskt på jobbet, med många kunder och många köksbeställningar. Framförallt på helgerna. Jag har jobbat under den här helgen och jag måste säga att det är riktigt roligt när vi håller ett så högt tempo på jobbet, många bollar i luften och allt bara flyter på! Idag har jag dock varit riktigt seg, då vi var på fest hos Caroline igår. Men jag får skylla mig själv och det var bara att bita ihop på jobbet idag. Men jag måste säga att det gick riktigt bra.

Hade en otroligt gullig kund idag som gav mig sjukt mycket beröm efter att jag var klar med deras beställning. Det betyder så himla mycket att få höra det ibland. Att en kund verkligen uppskattar jobbet jag gör! Så ett stort tack för de fina orden =)




Nu sitter jag (tyvärr) bänkad framför premiären av Big Brother 2012. Jag fastnar nästan alltid i alla, enligt de flesta, "skitprogram" som sänds. Jag har insett fakta att jag kommer att fastna i Big Brother i år igen så det var väl lika bra att kolla på premiären...

 

 


Tick-tack

Finns det något värre än när man ligger i sängen och försöker sova och vet att man måste kliva upp strax före 05.00?! Man ligger ju bara och tänker: "Om jag somnar nu, hur många timmars sömn får jag då?". Vilket gör att man liksom inte kan sova. Fruktansvärt frustrerande! Jag har inga problem med att börja jobba kl 06.00, men det är bara så jobbigt att vara så trött när man kliver upp. När man väl stämplar in på jobbet så glömmer man bort att man är trött, då är det bara att tuta och köra!

Ja kära ni, jag säger väl godnatt och håller tummarna att jag somnar snart!


Candy

När jag äter Ahlgrens bilar så börjar jag alltid med att bita av "biltaket", likt bilden nedan. Sen biter jag bort däcken två och två. Varför jag gör det, har jag ingen aning om. Är nog bara en fixidé!

Finns det något godis som ni äter på ett speciellt sätt?


Action

Efter en rätt galen dag på jobbet, så värkte mitt huvud och soffan där hemma lockade verkligen. När jag sen står och väntar på min skjuts så tar jag upp min mobil för att kolla om något intressant hänt under dagen (mobilen har legat i skåpet hela dagen). Hade flera missade samtal och några sms. Fick lite smått hjärtklappning när jag såg smsen här nedan...


Messet kom alltså från min hyresvärd. Jag fick panik och började fantisera om att det säkert var 10 cm vatten på golvet i hela min lägenhet. Ringde min hyresvärd, men fick inget svar. Väl hemma så granskade jag både mitt kök och mitt badrum, men inget såg konstigt ut. Efter någon timme så ringde min hyresvärd på och förklarade läget. Tydligen hade hon uppmärksammat "läckan" redan igår, men att det hade runnit mer inatt. Vi testade att spola i toaletten och spola vatten i duschen, medan hon satt på huk utanför huset och jag hängde ut ifrån mitt fönster och försökte se om det rann vatten utmed fasaden. Men icke. Konstigt.

Hon fick i allafall fullmakt att gå in i min lägenhet med en rörmokare imorgon om det behövs. I värsta fall kan dom få lov att gå in i mitt badrum (inom kort) och bryta upp vägg/golv för att hitta läckan... Ojoj spännande värre! På ett sätt så hoppas jag att det inte är någon läcka, orka leva utan badrum ett tag liksom. MEN ni som har sett mitt badrum, vet att det gärna behöver en liten uppfräschning...

Fortsättning följer...

Love

Helgen spenderades i Stockholm med mina syskon och deras barn.
En riktigt mysig helg med mycket kärlek!


Dilemma

Nu har jag börjat funderat över sommaren. På jobbet ska vi nu önska när vi vill ha semester. Det leder mig till funderingarna vilken/vilka festivaler jag vill besöka i sommar... Usch vilket dilemma! En av dom eller båda två (vilket innebär rätt mycket pengar som spenderas)... Vad tycker ni? Vad skulle ni ha gjort?


Roadtrip - Påväg hem

Kul sällskap i baksätet... Men det är okej, för han är så söt när han sover!


2012-02-01

Medan middagen stod i ugnen så passade jag på att diska bort all disk som stod på diskbänken. Det är så skönt när det är rent och snyggt när man ska sätta sig ner och äta. Men efter middagen så fick jag för mig att baka lite muffins, så nu är det fullt i diskhoarna igen... Suck. Men det är det värt!

Provar på ett nytt recept idag, Chokladmuffins med Dumle. Jag följde inte receptet till punkt och prickar, utan valde istället att smälta ner en handfull dumlekolor. Ska bli intressant att se om dom blir goda! Om några minuter vet jag...Mums!

RSS 2.0