Ice Ice Baby

I söndags gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge! Jag åkte skridskor. Jag har länge tänkt kontakta konståkningsklubben här i stan, men har skjutit på det. För någon månad sedan tog jag tag i saker och pratade med en av tränarna och jag var väldigt välkommen till deras träningar. Problemet är bara att jag jobbar så dumma tider att jag nästan aldrig kan gå på träningarna, MEN i söndags var jag ledig och kunde åka!

(För er som inte känner mig så har jag åkt konståkning sedan jag var 6-7 år. Jag slutade tävla ungefär när jag tog studenten och har inte åkt speciellt mycket sedan dess. I söndags var första gången som jag stod på skridskor på närmare 3-4 år)

Det gjorde fruktansvärt ont i fötterna, men det var HELT underbart! Vilken lycka! Ska bara "pina" mig igenom några träningar till, sedan ska jag nog kunna åka smärtfritt igen =) (Om mitt jobbschema tillåter). Men åh vad jag har saknat isen!


Första advent

Jag brukar inte göra någon stor grej av första advent. Det enda jag brukar göra är att pynta lite här hemma med ljusstakar, julstjärnor i fönstren osv. Jag brukar vanligtvis inte gå så långt som många andra, att sätta igång och baka en massa (är avundsjuk på ert engagemang by the way). Men i år var det "andra bullar"! Ett gäng samlades hos Maggan i söndags kväll för lite adventsbak. Vi gjorde pepparkakshus, marsipandjur och tårta(!). Och självklart drack vi en massa julmust och glögg. Mysigt!
2011-11-22

Idag fyller min underbara mamma år! Är så glad att jag har en så fin mamma som alltid finns där. Älskar dig mamsen!


Check

Tänk att en så enkel sak kan skjutas upp så länge, men ändå betyda så himla mycket.

Ja det lät kanske lite djupt men jag har länge tänkt köpa hyllor & konsoler och sätta upp dom ovanför min tv. Innan var det bara en stor vit vägg över min tv som bara såg naken ut. Nu har jag ÄNTLIGEN tagit tag i det och det blev så himla bra!Skönt att kunna bocka av det. Det förändrade rummet mer än jag kunnat tro. Nu blir bara problemet att fylla hyllorna med rätt saker.

Har märkt att mitt pysselhumör blossar upp när det blir gråare och tråkigare ute. Nästa helg är det första advent och då ska jag äntligen få julpynta mitt hem och piffa upp min nya soffa som levereras på torsdag. Trevlig vecka!

Bjuder på en lite suddig mobilbild på mina hyllor, som sagt så har jag inte kommit på vad som ska stå på dom än...


Värme

Mamma Rebecca & lilla Leopold

"Moster" Sara & lilla Leopold

11-11-11

Denna dag är sannerligen en speciell dag. Ett väldigt speciellt datum! Jag googlade datumet för att få en överblick över hysterin kring denna dag. T ex vågar inte Egypten riskera något så de har tydligen stängt sin största pyramid i Giza, av rädsla att något katastrofalt kan hända på detta datum. Vissa tror som sagt att något katastrofalt ska hända idag och/eller att människorna idag kommer att få kontakt med sitt undermedvetna...

Andra ser bara detta som ett häftigt datum. Ett datum då man hoppas på att få föda sitt barn på, förlova sig eller gifta sig på. Hm, ja...Eller så är denna dag bara en vanlig dag som alla andra.

Hur som helst så är detta ett speciellt datum. Detta kommer ju aldrig hända igen! Att alla sex siffrorna är likadana. För visst är detta enda gången detta kan ske??! 22-22-22, nä det går ju inte. 12-12-12, är inte samma sak. Lite coolt faktiskt. Det känns om att jag borde göra något speciellt av denna dag!! Känner inte ni det också?

Man kanske ska se filmen 11-11-11. Eller vågar man det?

All-in

Nu är det minsann dags för fredagsmys! Har städat och plockat i lägenheten hela eftermiddagen. Nu har jag ätit middag, tänt levande ljus i hela lägenheten, hällt upp godis i mina nya fina godisskål och placerat mig i soffan. Perfekt uppladdning inför den kommande jobbhelgen!

Ska ni hitta på något roligt i helgen?

2011-11-04

Helgen som var spenderades i Tranås med majoriteten av mina fina vänner. Vi åt goda middagar. Pratade om allt mellan himmel och jord. Shoppade loss på rean på Cheap monday. Åkte runt på lite seigtseeing. Höstpromenad. Mys. Kärlek! Tycker om er!

Fina Johanna


RSS 2.0