2011-08-29

Idag har jag varit ledig. Har knappt gått utanför min dörr, har varit inne nästan hela dagen. Hade en "fikadejt" inbokad med Emma och Veronica, men den blev tyvärr inställd. Så dagen har spenderats med min älskade "Sex And The City"-box, pyssel med Otto's 2-årspresent och lite light-städning!

Kanske inte var den mest produktiva dagen, men regnet gör inte mig så peppad på att gå utanför dörren.


Som så många andra funderar även jag på att byta bloggplattform. Jag är besviken på blogg.se, hur svårt ska det vara att göra en app??! Så nu vill jag ha tips på vart jag ska flytta!


Förbannad!!!

Det finns en man som bor i Insjön utanför Leksand som har gjort något riktigt fruktansvärt! Jag vet vem han är, men jag känner tack och lov inte honom och jag känner nog inte ens någon annan som känner honom. Jag blir så förbannad, äcklad och jävligt arg över vad han har gjort! Hur FAN kan man göra något sådant mot ett litet oskyldigt barn?? Rätt åt idioten att han blir uthängd med namn, bild och personnummer på flera nättidningar!

Jävla idiot! Jag bara kokar av ilska!

Ni kan läsa om hans brott här...

Box

Sommaren är härlig, varm och skön. Men den fräscha luften som är ute nu "går inte för hackor". Den är frisk, ren och fräsch. Häromdagen när jag slutade jobbet så lyste en helt underbar höstsol ute. Det var inte kallt eller varmt ute, utan helt perfekt!

Jag älskar att jag fryser lite i soffan om kvällarna. Att jag får lov att ta på mig mjukisbyxor och huvtröja och bara krypa ner under filten. Det är mysigt och skönt att slippa ha en bordsfläkt på soffbordet pga den heta sommarvärmen!

Med höstkänslorna börjar även mitt serieberoende komma krypande...Har plöjt igenom serierna jag har hemma eller lånat av vänner alldeles för många gånger nu. Vänner, Sex and the city, True blood, Glee, OZ, Heroes osv osv. Har lite depserat börjat letat reda på ny säsonger av serier på nätet som inte visats i Sverige än. Men skulle vilja fastna i en helt ny serie...

Har ni några bra tips på serier?

Mitt tips: "OZ", Riktigt bra!

2011-08-03När jag kollade upp bussar och tåg upp till Dalarna nu inför helgen, så blev jag så himla besviken...

Tågen går sällan, med många byten och kostar alldeles för mycket. Synd att länståget mellan Karlstad och Ludvika inte går längre heller. Bussarna går två gånger per dag, går på jättedumma tider. Jag har verkligen ingen lust att åka hem kl 12.30 på söndagen, efter en kräftskiva...

Så jag börjar kolla på andra alternativ. Jag gillar att köra bil, så varför inte hyra en bil?!! Jag kollade upp alla olika företag och bokade en bil idag. Men sen fick jag ett sms av en kollega som frågade om jag ville låna hennes bil över helgen. Så nu står jag här med två bilar att åka upp till Leksand i =)

Jag har precis avbokat hyrbilen och ska hämta M's bil imorgon. Hon är en finfin vän! Stort tack!

RSS 2.0