Sista dagen

Tänk att året har gått så fort! Fast jag har ju hunnit med en hel del...ska verkligen inte klaga! Jag tänker inte rabbla upp hur mitt år har sett ut, som en liten årsresumé. Vill inte tråka ut er.

Idag ska jag försöka hinna jobba lite, sen åker jag upp till Mora och firar med tjejerna där. Kan nog bli en riktigt bra kväll!

Nä nu måste jag skynda mig, så jag hinner allt idag.
Men gott nytt år på er allihopa!!! Så hörs vi nästa år!


Min näsa ser så konstig ut på det här kortet.
Så för skojs skull så avslutar jag året med det kortet =)
Bara för att...

Stora förändringar

Ja det sker stora förändringar just nu. Efter mycket rivning börjar projektet äntligen ta form...

Är det möjligt att jobba ihjäl sig (på jullovet)?

Usch imorgon måste jag ringa en butik att göra mystery shop i. Sen har vi en uppgift i stilhistorian också. Skoluppgift under "lovet"...Inte okej...
Jag har inte tid med sånt!

En ursäkt

Jag ber om ursäkt för att jag har varit så dålig på att blogga...Men det är så fullt upp med exjobbet nu. Så bloggandet får vänta lite. Men jag lovar att komma igång igen snart!!

På nyår blir det i allafall Mora med Jenny, Carro & co!

Hörs innan dess.

Äntligen är den min!


Inköpt på mellandagsrean! Springer runt som en pressfotograf nu
(inte den proffsigaste kameran, men jag känner mig i allafall cool)
...och försöker lära mig alla funktionerna...

Wii, fest och familj

Det är min jul de!!

Wii har vi spelat väldigt mycket under den här julhelgen. Herre gud va roligt det är, löjligt roligt. Vi spelade nog fram tills klockan 03.00 inatt =) Min syster stod och spelade golf idag och fällde kommentaren: "Motvind i en bunker, ibland är livet fan inte enkelt!" Haha....man ska inte ta allt så hårt Malin!!

Ikväll är det fest!! fest fest fest....förfest hos mig med vännerna. Sen blir det lucky eller moskogen. Men lucky känns faktiskt närmast. Vi får väl se...Men innan festandet så ska vi åka ut och fira lite med resten av släkten! Ännu ett julbord....hm.

Ha en underbar dag!

Julen är invigd

Julgranen är klädd. Skinkan är klar. Tillagningen av "Jansson" är igång.

Vi fick ett samtal för ett tag sen. Min bror med familj kommer nu ikväll/i natt
istället för imorgon förmiddag. Rikigt mysigt!

God Jul på er allihopa!



Äntligen!

Äntligen har min kära syster anlänt till Leksand!
Åh vad jag har saknat henne...
Vi bojkottar att prova julskinkan ikväll (i allafall jag), så vi har precis beställt pizza.
Sen är det dags att fortsätta att klä granen...
Jag blir nog tråkig och kör på guld & rött i år igen =)


Emily, läs inte detta!!!!

Inte för att jag tror att Emily i min klass läser min blogg. Men klassen gjorde ett fint "grattis till bebisen"-kort innan vi gick på jullov, till just den nyblivna mamman Emily. Skolan skulle buda över den till henne, men jag vet ju inte om dom har hunnit göra det än...så risken är att jag nu förstör hela överraskningen...


Det står: Välkommen till världen Julian.(Kortet är ca 70 cm)
När kortet var klart så satt det även en stor svart rosett på nappen också.
Hoppas hon blir glad!

Spismålning

Ja det låter kanske lite konstigt. Men idag så har jag målat om vår öppna spis, det var lite knepigt. Eftersom att spisen är målad med strukturfärg (den är taggig på ytan), så sprätter det färg när man rollar den. Vilken då innebär att jag ser ut som en vitprickig liten lortunge. Jag har vita prickar på armarna, ansikten och bröstet. (smart sara att du i allafall tog på dig en mössa att måla i, så du slapp få färg i håret också...)...


Ibland är man inte så smidig när man målar. Idag har jag råkat lutat mig mot en nymålad vägg två gånger, så hela axeln blev vit...haha jag får skylla mig själv om jag ser ut en färgbunke.

Nä nu ska jag hem och tväta av mig. För ikväll vankas det glöggkväll hos mig, med tjejerna!

Träning och lek under jul

Ja det blir nog träning och lek i jul. För jag pratade med min bror alldeles nyss. De har köpt Nintendo Wii nyligen, med en massa roliga spel...Och de ska ta med det upp till Leksand över jul. Jaaaaaaaaa shit va roligt vi ska ha det!!


Jobb, jobb, jobb

Jag jobbar på. Målar, fogar, och tvättar. Härligt! Som jag tidigare har sagt så är detta som terapi för mig. Love it!

Jag funderar även en hel del på våren. Har sen länge en praktikplats, men det är så mycket som jag inte har hunnit prova på än...Börjar bli lite otålig. Så nu har jag mailat min handledare på produktionsbolaget som jag hade praktik med i Spanien. Och hoppas att dom kan fixa in mig på någon studioproduktion nån vecka i vår. Så jag får testa på studioinspelningar också....innan jag skeppas ut i den stora världen (efter examen)...Det gäller att ligga i för att få så mycket erfarenhet som möjligt!

Känn pepp...för snart är det jul!

Hm, mja...

"Elvis möter russian circus"
- Sångaren i Larz Kristerz, kommenterar deras (fula=min åsikt)) scenkostymer.

Ja jag sitter och kollar på Dansbandskampen med pappa. Jag sitter och chattar med Joanna samtidigt som pappa sitter och vickar på tårna, i takt =)


Hm...ja en bild säger väl mer än ord...

Ställer ni upp?

Jag vill prova en sak...Att alla ni som läser min blogg, länkar till min blogg (på era bloggar, om ni har någon). Skulle vara kul och se hur mycket antalet unika besökare ökar för mig. Ett litet test bara...

Ställer ni upp?

Absolut bästa "Single ladies"-versionen!

Håller verkligen med Malin. Den här versionen rockar hårt! Shit va hon är söt...


"Känn pepp, känn pepp, känn peppeppeppepp..."

Japp idag är det en peppdag. Står och målar medan snön bara vräker ner ute. Ah fan va härligt det känns! Åh Mariah och Maja är redan i bygden. Nice feeling. Hoppas Mariah tittar förbi en sväng så jag får ge henne en målarfärgs-kram =)

Snart är det jul mina vänner....snart så...


Väntan är slut...

Nu är dom här. Åh så jag har längtat. Och några till kommer under helgen.

Mina vänner =) Har saknat er så otroligt mycket!

Här har ni några av mina älskade vänner...(som kommer hem över jul)



Härligt!

Fick ett ryck och ville göra om bloggen igen. Letade fram en bra "göra om bloggen"-hemsida där jag fick toppen hjälp.

Jag blev riktigt nöjd faktiskt. Har läng velat ha svart bakgrund som nu...sweeeet!

Kul även att mina "antal sidvisningar" ökade med närmare 150 %, på bara nån timme, det tackar jag för =)

Hur tycker jag att det går då?

(Emma du får ta att jag tog din favorit mening, här ovan...)

Jo jag tycker att det går riktigt bra! Tidschemat för dagen har spruckit rejält. Sov alldeles för länge, men sen tog jag mig i kragen. Handlat målarfärg, solat och handlat julklapp (åt min syster, som inte hinner med julhandlingen riktigt).

Nu ska jag äntligen fortsätta med arbetet, dock några timmar för sent.

Julkänslan börjar komma krypande nu...känner mig lite gladare, lite i allafall. Längtar tills på tisdag kväll...då kommer systeryster hem till leksand och jag ska få dekorera granen (älskar ju att piffa, om ni inte visste det).


Julen 2007. Längtar tills jag får krama om den här lilla killen igen...


Snart är det jul...


Avundsjuka

Jo ibland får man faktiskt ett litet slag i magen av avundsjuka. När man t ex får reda på att en vän precis blivit tillsammans med en tjej. Dom verkar snuskigt lyckliga och själv så sitter man här ensam. Ibland suger singellivet, jag kan verkligen inte bli mer trött på att vara singel...

Aja inte mycket att göra åt...det som händer, det händer...och ibland händer inget alls.

Jullov = Ledighet?!

Nej det betyder inte ledighet för mig. Jag ska jobba i princip hela jullovet. Men inte på en vanlig arbetsplats. Jag ska arbeta med mitt exjobb, och det är mycket praktiska saker som måste avbetas.

Så nu är jag i full gång! Sitter framför datorn i mina blåbyxor och färg på händerna. Härliga känsla. Jag blir så lugn av att måla, det är som terapi för mig! Har några delar som måste vara klara innan jul, så jag har mycket att stå i.

Äntligen är vi igång på riktigt! Har längtat så...


500 kg, prejning av polis, fynd

Ja nu tror ni kanske att jag har snott något som väger 500 kg och försökt rymma från polisen! Men så är inte fallet, nähääää...

Igår åkte pappa och jag ner till Eskilstuna för att hämta fyndet vi har hittat på blocket. Fyndet väger ca 500 kg. Det var tungt att bära, även om det var uppdelat på 29 paket! När vi åkte genom Borlänge sent igår kväll (vi åkte i varsinn bil från borlänge), så hamnade vi mitt i en biljakt mellan några tjuvar och två polisbilar. Så klart så råkade jag preja en polisbil i en rondell. Jag tog inte ut svängen tillräckligt och såg inte heller att det var en polis efter mig. Men det löste sig bra och jag hoppas polisen tog bråkstakarna! Vi var hemma igen vid tolv-tiden inatt. Då lastade vi in allt i huset och sen åkte jag hem och sov. Kommer bli grymt bra med det här fyndet =)

Shoppingturen innan vi åkte ner till E-tuna, gick grymt bra. Köpte 3 klännigar, men ska lämna tillbaka en av dom. Köpte även 2 jackor/tröjor. Är nöjd. Känns som att jag är klar med outfitten för juldagen! Skönt.



Haha

Mitt förra inlägg skapade en hel del arga miner...Att folk är så känsliga och har sån hemlängtan. Hade ingen aning om att det stod så här illa till =) haha, nejdå jag förstår dom. Kommer ihåg att man hade hemlängtan framförallt kring jul när man bodde någon annanstans än just i Leksand...

Roligaste kommentaren på förra inlägget:

Johanna skrev detta:
Du är bara dum och elak. Mmm, en dum och elak människa är vad du är!

Sorry, haha!

Nu ska jag iväg och shoppa och sen åka till Eskilstuna och hämta blocketfyndet!

Ps. Jag fick jullov idag, såå skönt!!


Längtar ni hem?

Många av mina vänner som inte bor kvar i Leksand skriver ständigt på sina bloggar att de längtar hem. Hem till snön, julen med vännerna och
den mysiga känslan som bara finns här.

Så jag tänkte ge dom lite bilder på hur det såg ut här i helgen:



Bra beslut

Då är det beslutat angående blocket-fyndet. Det blir ett köp! Så skönt, kommer bli jättebra! (jag skriver inte ut vad fyndet är, då det har att göra med mitt "hemliga" exjobb).

Kom hem rätt sent idag. Då jag har sådana sömnsvårigheter, började jag direkt att städa för att bli lite tröttare...Så nu har jag plockat undan all skit och tänt ljus. Min lägenheten må vara liten men den kan bli riktigt mysig, bara den vill =) Så nu sitter jag och uppdaterar bloggen, kollar på den härliga filmen "Love Actually" med en kopp med varmchoklad i handen. Det är så härligt med vinter och snö...för då blir det ännu mysigare att sitta i soffan (med nyinköpta kuddar) och dricka varm choklad.

Hej!

Bil-helg + Formex

Helgen blev inte som vi hade tänkt oss!
Istället för att vara hemma och jobba med exjobbet så åkte vi ut och jobbade "på fält" istället. På lördagen åkte vi till Falun och Borlänge och kollade på lite saker. Igår (söndag) hittade mamma en intressant annons på blocket. Så vi åkte till Eskilstuna (fram och tillbaka) och kollade på det. Kändes riktigt intressant. Beslut om det ska tas ikväll. Om det går vägen så blir det en till roadtrip för mig och pappa på onsdag, ner till Eskilstuna för att hämta det. Kan bli riktigt bra!!

Just nu sitter vi i skolan och jobbar lite med Formex. (Formexmässan är en fackmässa som är två gånger per år, där visas inredning och färg&form) Vi har fått några uppgifter att fixa innan vi åker dit, för min klass ska nämligen åka dit den 16 januari, vi längtar verkligen tills vi ska åka dit!!


13 dec

Jaha vad säger ni om utseendet på min blogg då? Jag blir aldrig nöjd. Önskade att någon kunde göra en snygg design åt mig, som representerar mig. Ge mig gärna några tips. För min kreativitet är som bortflugen för tillfället.

Hoppas mina klasskompisar har det kul ikväll. Halva skolan ska nämligen åka till Rättvik och festa ikväll. De har t o m hyrt en buss som tar dom fram och tillbaka. Jag kände ingen pepp så jag stannar hemma istället och gör nyttigare saker...som att fixa med exjobbet. Ha!

Vad tycker ni?

Jag kom hem från hockeyn lagom tills de blev klart vem som vann IDOL 2008!
Ja det blev ju Kevin...kanske inte helt oväntat.
Men Alice verkade ha haft en grym kväll också. Aja är inte så insatt i år.
Men vad säger ni? Vann rätt person??


Bråk, fylla och spänning

Den "stora" matchen är över. Leksand-AIK....1-3 blev resultatet. Måste vara ärlig och säga att det nog faktiskt var bäst så här. Tydligen så har AIKs "Black Army" abonnerat Leksands Baren ikväll (typ den enda baren som är öppen på en fredag). Om de hade förlorat så tror jag att dom nästan hade slagit sönder halva leksand. De hade i allafall slagits med en hel del leksingar (o ja, jag vet att leksingar också kan mucka bråk). Så nu hoppas jag att kvällen/natten blir hyfsat lugn här i Leksand.

Det kändes faktiskt som att alla poliser/ordningsvakter i hela Dalarna befann sig i Leksand ikväll, närmare bestämt i Ejendals Arena. Var länge sen man såg så många på samma ställe. Det var rätt bråkigt på läktarna, inte helt oväntat. Men jag hoppas att poliserna hänger kvar i "byggden" även inatt, för det kommer knappast bli lugna gatan...


Glömde gratta!

Har helt glömt bort att skicka en liten gratulationshälsning till min klasskompis, som i söndags blev mamma för första gången! STORT. Äntligen har vi fått en liten Dekoratör-maskot! Sweet...Grattis Emily!


Den är hon till höger som fått barn om det verkade otydligt!? haha.

Fullspäckat schema.

Efter några dagar helt däckad i sängen, så är jag tillbaka i skolan igen. Mår väl lite bättre i allafall. Men mitt STORA sömnproblem har eskalerat ännu mer nu. Jag kan verkligen inte sova...somnar runt tre-halv fyra farje natt. Är helt slut på dagarna. Men kan ändå inte somna på kvällarna. Pappa tycker att jag borde kolla med en läkare...känns som att jag har provat allt man kan. Aja det löser väl sig.

Idag hade vi lite lussefirande på skolan. Blev inget traditionellt luciatåg, men det vore ju inte riktigt vår stil heller så...Idag har vi lektion 9-16. Sen måste jag skynda mig hem och fixa inför matchen...

Ska jobba på arenavärd ikväll på matchen: Leksand-AIK. Toppmatch, TV-sänt och två stora klackar. Kan bli en intressant kväll. Ska hålla tummarna för att jag ens orkar jobba...risken är ju att jag somnar när jag är hemma en sväng!

Ciao!

Jag ger upp!

För dagen i allafall. Hittar ingen som helst inspiration till det nya utseende på bloggen. Så jag ger upp för idag...

Helvete.

Shit får panik. Råkade byta stilmall av misstag. NEJ!! Måste fixa det...dessvärre krånglar nätet lite...

Så då vet ni i allafall varför bloggen sen ut som f-n.

Dumt beslut

Ibland är man inte alltför smart!

Är hemma och är sjuk även idag. Kände mig inte tillräckligt pigg för att sitta och julpyssla i skolan och även vara ute och leka i snön. Så jag valde att ligga kvar i sängen. Vilket nog var smart. Men efter två dagar liggandes i sängen så började jag bli lite rastlös och uttråkad. Och jag kände mig lite stressad att jag har skjutit upp ett visst moment med exjobbet i några dagar. Så jag tog tag i det nu idag på eftermiddag...

INTE smart gjort. Höll på att ramla ner från stegen flera gånger för att jag var så yr och vinglig. Är i princip helt klar med den momentet nu (i allafall förarbetet), orkade inte slutföra det helt. Nu sitter jag här och är helt slut...Skulle kunna gå och lägga mig för natten nu tror jag.

Men det går såklart inte. För jag måste göra iordning mig snart för att åka iväg på julbord med skolan. Det blir knappast någon fest för mig efteråt (som det säkert blir för alla andra)...Men ett julbord med julmust, köttbullar och prinskorvar, säger man knappast nej till...speciellt inte då jag redan har betalat för det!

Ska vila huvudet på huvudkudden nu en stund innan jag måste iväg...


Julkänslan då?

Den här tiden på året brukar jag vara lyckligare än någonsin. Jag älskar julen och på julen kommer mina vänner och familjen hem. Tycker jag har fått den vanliga julkänslan...men något stämmer inte...

Jag hittar nog känslan i nästa vecka.

Förvirring

Host host.

Är hemma och är sjuk idag. Förkyld och väldigt hängig. Slog till över natten igår. Är helt slut.

Känner mig så upp-och-ner. Känner mig jätte stressad, men jag försöker komma på vad jag stressar upp för. Har inte mycket i skolan just nu. Vi har i princip bara softdagar fram tills jullovet.  Usch, jag hatar den här känslan!

Har försökt göra något vettigt idag. Fick i allafall iväg en skoluppgift idag, det var skönt.

Jag tror nog stressen är känslorelaterad. Är så otroligt trött på att vara singel. Att vara ensam. Och JA jag vet att jag inte är ensam...har många sköna vänner och en underbar familj. Men en annan sorts kärlek är saknad. Är så trött på det här läget nu...f'ck.

Vill bara krypa ner under täcket och försvinna för en stund...

Mår väl som man förtjänar...

...ja det ser inte bättre ut än så. Sjukt bra utgång igår. Förfest hos mig, som alltid! Det blev en riktigt bra förfest, väldigt onykter dock...Tror nästan att jag fortfarande var full när jag vaknade imorse (förlåt mamma =) ). Men det var i allafall en bra kväll...



Äntligen levererad!

För närmare en vecka sen så blev jag tipsad om en hemsida med bl a roliga klockor på min kära vän Tess blogg. Jag kunde inte hålla mig, så jag gick in och beställde en.

Idag fick jag den! En svart. Inte så speciell men jag tycker den var snygg och den kostar inte alls mycket. Fick även en blå på köpet, det var snällt gjort av dom. Allt verkade rätt skumt dock...dom låg i varsinn liten påse med ett A4 lindat runt dom. Sen kom dom i ett vaderat kuvert. Det låg inget annat i kuvertet. Ingen form av följesedel, ingen bruksanvisning, ingenting mer. Men skit samma... Har i allafall fått klockorna =) så skumt....


Jag vette f-n om jag ens vill använda den blåa...hm..vad tycker ni om den?

En härlig julkväll

Jag valde att jobba på Peter Jöback-konserten ikväll för att få höra han sjunga "Halleluja"... Jag fick höra den och många fler underbara låtar. Jag är knappast ett Jöback-fan, men han sjunger otroligt underbart. Han blandade julsånger med lite andra sånger. Jag är i allafall grymt imponerad. Måste säga att jag rös när han sjöng " Guldet blev till sand"....shit alltså!

Det är verkligen så synd att Peter är lagd åt "andra hållet". Han ser otroligt bra ut, speciellt live =) Tänk att han typ är 37 år och fortfarande ser så bra ut. Jag är impad!!

En liten surprise var att Gunilla Backman (från bl a svenska Mamma Mia-musikalen) kom ut på scenen och sjöng några låtar med Peter. Hon sjunger också grymt bra. Ville bara säga det...haha.



Nyklippt och het nr 2!

Taskig mobilbild. Är kanske svårt att se hur "nya" frisyren ser ut,
men den är så kort som man tror där bak. Typ en Bob-frisyr.
I like it a lot!


Nyklippt och het!

Jajamensann. Hetare än någonsin =) Haha nejdå, skämt åsido.

Men nuklippt är jag och toknöjd med resultatet. Ida i min klass klippte mig även denna gång. Den blev lite kortare än "vanligt", men jag gillar det som fan! Lägger upp en bild sen, när jag kommer hem.

Ikväll ska jag jobba på en konsert på Ejendals Arena. En julkonsert med Peter Jöback. Jag hoppas på att få en härlig julkänsla ikväll.

Det är lite ovisst hur helgen ser ut för mig.  Kan bli Gävle. Kan bli exjobbs-arbete. Kan bli fest här i leksand. Vem vet...återkommer om det.

Jag är på jakt...

...efter mycket.

Just nu ligger mitt fokus på att hitta på något att göra på nyår. Känns som om alla andra har planer. Men inte fan är man inbjuden någonstans!! Nä ska sluta vara bitter och fundera ut något grymt inför det kommande nyåret...


Stolta

Vi överlevde hemresan utan några problem =)

När vi klev in i biosalongen fick vi kommentaren: " Expect blood!" från han som rev biljetterna. Tack för peppningen! Som om vi inte var hispiga redan... Vi trodde att vi skulle bli ensamma i salongen men det dök i allafall upp ca 12 stycken till.
Vi hade placerat oss längst upp mot väggen, längst in i ett hörn.
Kändes tryggast så!

Filmen var bra, som alla SAW-filmer är! Sköna tvister, riktigt blodig och skapade MÅNGA frågor. Vi valde att analysera allt i bilen påväg hem. Men några tonårstjejer satt och småpratade under filmen...inte okej...dom fick några "Schhhhh" av oss, haha! Filmen var nog lite läskig för dom, för en av tjejerna sprang in på toan efter filmen och spydde (tro mig, hon spydde nästan i handen påväg ut ur salongen, bläää).

Vi är i allafall stolta att ha sett en SAW-film på bio, vilket vi aldrig har gjort förut. Vi har alltid sett dom på DVD/dator i en trygg soffa med filtar och kuddar. Haha.

Känn pepp!

Vågar vi?

Om 20 minuter åker jag och Emelie (och Tess om hon vågar) till Falun. Vi ska på bio och äntligen få se den senaste SAW-filmen. Den femte i raden nu. Blir nog riktigt läskigt, tur att vi har varandra!

Ska ladda upp med stor sjal och mycket godsaker! Sen lär vi nog lyssna på riktigt glad musik påvägen hem, då vi ska åka över Sågmyra. Den vägen går rakt igenom skog, skog och ännu mera skog. Håll tummarna för oss =)


RSS 2.0