Packad och klar...

...eller jag har nästan packat klart. Men däremot har jag varit en duktig flicka och lagt fram allt på sängen fint och prydligt som ska packas ner. Fick sån energi av bara tanken att jag ikväll kommer att mysa med familjen, att jag  precis har storstädat. Känns lite inspirerande att faktiskt kunna se mitt fula golv i sovrummet, nu ligger alla kläderna i garderoben igen =)

Vi åker om ca 3 timmar, så jag känner mig inte så stressad över packningen än. Jag måste packa i en ryggsäck för Ottos vagn tar upp rätt mycket plats i bilen. Men det ska jag nog klara!!?

Kvar att göra:
- Duscha
- Packa ner allt
- Äta
- Pussa på Otto
- Hoppa in i bilen...

Stora beslut

Den stora frågan. Ska man vaccinera sig eller inte? Man läser artiklar om att folk faktiskt dör av svininfluensan. Sen läser man även en massa artiklar om alla biverkningar som kan uppstå efter vaccinationerna. Jag blir alldeles förvirrad! Vet inte hur jag ska göra. Vill verkligen inte bli smittad och därav smitta andra... Men jag borde kan vaccinera mig eftersom jag arbetar med människor i princip varje dag. Tur är väl att jag inte sitter något i kassan längre, för där mår nog bacillerna riktigt bra. Bland pengar som vandrat från person till person... Åh jag blir tokig!! Hur ska jag göra??!

Hur ska ni göra?

Konkurrenten

Här om kvällen så slocknade min dator...hemska känsla! Försökte hitta felet. Upptäckte att det var ett rejält jack i strömkabeln, alla "småtrådarna" spretade åt olika håll. Den måste ha klämts under bordsbenet eller något. Blev lite skraj och blev rädd att något skulle börja brinna. Så jag slet ur alla sladdarna och la datorn på golvet...långt ifrån den trasiga sladden. Gårdagskvällen fick alltså spenderas utan dator.

Idag när jag var ledig så cyklade jag in till stan för att köpa en ny sladd. Gick som vanligt först till Clas Ohlson (eftersom jag är en gammal medarbetare till dom) men sladdarna jag hittade där var för dyra. Gick till andra sidan av gallerian till Kjell & Company (CO:s största konkurrent) och där hittade jag en bra och billigare sladd till min kära dator. Det är andra gången det händer, att jag väljer Kjell istället för Clas...kändes lite hemskt i början. Att svika min tidigare arbetsgivare. Men dom har faktiskt inte alltid de bästa priserna!!

Köpte även ett par skor på stan idag. Ett par som väl ska klara vintern, hoppas jag. Måste prova dom nu och känna efter lite mer innan jag bestämmer mig!



Bara 3 dagar kvar tills vi åker till Leksand!!!!! Längtar...

Personalfest, oh yes!

Ah har haft en lång och rolig helg må jag säga!

Då det ju har varit lönehelg för de flesta så har varhuset varit packat med kunderna under hela helgen. Man kunde knappt ta sig fram och kunderna slet verkligen i en. Men det har gått bra ändå! Så igår (lördag) kväll när jag kom hem så seglade jag ner i soffan och försökte "speed-vila" lite, innan jag peppade upp mig igen och började fixa till mig. Strax efter kl sju så klev vi in på "Blue Moon Bar". Dags för personalfest! Härliga kollegor, god mat, BRA lokal, grym underhållning (wow att så många ställde upp i danstävlingen och även gjorde väldigt bra ifrån sig), bra musik...en riktigt bra och rolig personalfest. Jag drack bara två glas och hade rätt ont i huvudet under kvällen (för att jag var så trött), så jag gick hemåt strax efter midnatt. Men jag är grymt nöjd med kvällen. ÄNTLIGEN fick jag dansa loss lite =) PLUS att det var väldigt kul att alla dansade med alla, chefer som medarbetare...

Idag var jag oförskämt pigg och kry, om man jämför med några andra på jobbet. Men i överlag så hade de flesta som jobbade idag tänkt till igår och tog det rätt lugnt. För vi kan ju inte svika våra kunder!! =)

Lite pics från gårdagskvällen:




Avdelningscheferna bjöd på ett disco-nummer!

Mysdag

Ledig dag. Långpromenad med syster och Otto. Lunch på stan. Shopping. Soffmys med Otto. Tvättning. Middag. Idol...

Helgen: Jobb. Personalfest med IKEA =)

Kära läsare. Vad har hänt med alla era grymma kommentarer här på bloggen?? Lite besviken faktiskt...=)

Lite eländig

Ja jag känner mig lite eländig faktiskt. Har jobbat rätt mycket den sista tiden (jag klagar absolut inte, behöver pengarna), ofta väldigt långa dagar så jag har känt mig trött väldigt länge nu. Kommer knappt ihåg när jag kände mig utsövd sist... Sen har jag även fått problem med mitt ena öga. Ögonvitan på ena ögat är inte vit längre..eller bara delvis i allafall. Är VÄLDIGT röd i mitt lilla öga. Sjukvårdsupplysningen trodde att det nog bara var ett sprucket blodkärl i ögat, men ögat känns så obekvämt och därav känner jag mig lite eländig. Vill bara gömma mig, blunda hela tiden (gör mindre ont då) och låta ögat vila. Väljer att inte visa en bild på mitt onda öga...vill inte skrämma slag på er =)

Jag hoppas innerligt att det röda försvinner snart...framförallt då vi har en stor personalfest på lördag!

Nej nu ska jag sluta att klaga och mysa i soffan framför en film istället =)

Väldigt spännande dag...

Idag har det minsann hänt saker på jobbet. Jobbade i lugn och ro fram tills klockan 10.30. Då "small" det till...strömmen gick. HELA varuhuset (ikea) blev helt nersläckt. Det var endast nödutgångsskyltarna som lyste. Vi evakuerade alla kunder genom närmaste nödutgång. Sen samlades all personal i kundresturangen. Och där satt vi....i över en timme. Det var fortfarande nedsläckt och vi fick inga raka besked av Karlstad Energi.. Sen lyckades vi hitta uppgifter som vi kunde göra i "mörket". Efter 1 timme och 45 minuter kom strömmen tillbaka och alla återgick till sina avdelningar. Kunderna släpptes in igen och allt verkade bra. Efter en 20 minuter så blev det svart igen, så vi fick utrymma kunderna IGEN. Efter en 15 minuter kom strömmen tillbaka...Vi öppnade upp igen och sen var allt bra resten av dagen.

Snacka om rörigt. Situationen alltså. Inte alla medarbetare, chefer och kunder...dom hanterade allt väldigt bra!

Tydligen så var det strömavbrott i halva Karlstad!!  Så hela stora köpcentret Bergvik släcktes ner, precis som Ikea. Tycker synd om kunderna som hade åkt långt för att handla hos oss...

En rätt intressant dag måste jag säga...väldigt konstig dag!

Finbesök...

Snart är min första lediga helg på sex veckor över...Den gick alldeles för snabbt! Så går det när man har roligt och får mycket gjort. Igår (lördag) städade jag lägenheten flitigt. Sen kom min syster på besök med lilla Otto. Han måste ju få se hur hans moster bor =) Det var väl lite svårt att tyda vad han tyckte...Men jag får fråga honom igen om några år, haha.

Vi myste lite här i lägenheten i några timmar. Sen tog vi en promenad in till stan, handlade middag och fortsatte hem till dom. Så det blev en mysig lördagskväll med god mat och mys med Otto och systra mi!

Min söndag har spenderats i soffan till en början. Tog mig i kragen och åkte till gymmet och körde ett pass BodyBalance nu framåt kvällen. Riktigt skönt med lite poweryoga såhär på söndagskvällen...

Hoppas det leder till att den kommande veckan blir bra...att jag hade en så bra helg =)

Mamma Malin och lilla Otto på min säng här hemma...söta!


Nej nej...

Har haft en tung dag på jobbet idag. Har varit fantastiskt trött och varit helt slut kroppen. Jag hoppas innerligt inte att jag är påväg att bli sjuk. Men jag känner att något ligger och gror..måste försöka mota bort det. Har varken tid, lust eller råd att vara sjuk nu!

Imorgon blir det en lååång dag. Möte på jobbet mellan 8-10. Sen jobb 10-20. Tur att jag är ledig i helgen =)

Nej usch va jag fryser. Har inte tinat upp sen jag kom hem. Det är riktigt kallt ute!!

Hej.

Hjärtat mitt blöder...

Sitter just nu och kollar på dokumentären "Madonna i Malawi". Det är så sorgligt...jag skäms att jag inte skänker pengar till de stackars små barnen. Fan måste torka bort tårarna från min kind och faktiskt göra något åt det!


Myskväll

Det finns nog inge bättre än att släcka ner lägenheten, tända några ljus, dricka lite varm o´boy, ta en lång varm dusch och sen lägga sig i en mysig säng med nybytta sängkläder. Underbart! Då sover jag som ett litet barn...

Kanske borde göra det oftare. Borde köpa lite nya sängkläder snart. Det känns roligare med sånt när det är regn och rusk ute!

Alltid nåt...

Jag blir så trött på att jag under dagarna får en massa roliga idéer om bloggen, men dom försvinner från mitt minne så snabbt så jag inte ens hinner skriva upp dom eller lägga in det på bloggen. Så nu när jag tänkte uppdatera bloggen så är det helt tomt i huvudet...typiskt.

Men jag kan i allafall berätta om min dag. Dagen började helt fel. Hade möte med min tränare på mitt gym. Försov mig och kom lite försent. Sen insåg jag att han inte bara ville prata med mig utan att han även ville visa några övningar på gymmet. Så jag fick vara lite aktiv i min vanliga kläder...jag behövde bara göra lite på några maskiner,men det kändes... Efter det åkte jag till min syster. Sen gick vi ut på stan och kollade i lite affärer. Hon behövde lite hjälp, det underlättar ju att någon tar hand om den lille så lilla mamma kan prova kläder i lugn och ro. När jag kom hem från stan så var jag helt slut, vet inte varför men jag gick i allafall och la mig en stund och läste. Det resulterade i att jag somnade och sov i närmare två timmar. Inte så smart då jag brukar ha svårt att somna på kvällarna...hm...

Imorgon är det jobb. Efter jobbet ska jag på bio med Elina och äntligen se "Flickan som lekte med elden". Ett måste om man har sett första filmen känns det som.

Nu är det inte längt kvar tills Twilight-New moon har premiär! Längtar.
Någon som har sett "Fame"-filmen? är lite sugen på den...

Längtan

I helgen började vårat (ikea-)varuhus att förbereda alla kommande julytor för den första stora leverensen med julsaker. Nu äntigen börjar julen närma sig och man kan få gå runt på jobbet och bara mysa bland julsakerna. Jag längtar verkligen tills julen. Har hört att årets julsortiment är väldigt fint, så jag tänker nog förnya mitt lilla julförråd lite...På onsdag när jag ska jobba nästa gång så ska jag äntligen få se det...

Nu fattas det bara lite snö på det här sen är allt perfekt!!

Pinsamt

Läste precis på Aftonbladet.se att Idol-Camilla, som man ständigt stör sig på, var med i Fame Factory när hon var 16 år och att hon har släppt en singel för länge sen. Hon använde artistnamnet "CamTyler" och låten heter "Feels like heaven"...Sökte fram den på youtube och lyssnade. KATASTROFALT dålig.

Hur som helst, har svårt för den tjejen och tycker att hon är lite smått pinsam!

(Finns det inte några regler inom Idol över hur pass mycket deltagarna får ha gjort innan? Någon som vet?)


Glömde en sak

Imorgon kommer min bror och hans familj till Karlstad!! De ska äntligen få träffa lilla Otto och det betyder att min brorson Anton äntligen ska få träffa sin lilla kusin Otto. Hoppas dom kommer bra överens =)

Så imorgon efter jobbet ska jag skynda mig till min syster och träffa allihopa! Längtar så otroligt mycket...

Brorsonen Anton


Systersonen Otto

Det går bra nu...

Ännu en ledig fredag, gillar att det alltid blir så varje vecka. Fredagar är grymma att vara ledig på. Om man tar en sväng till stan så kan man bara gå runt och njuta i hyfsad lugn och ro. Alla andra jobbar ju! Fredagskvällen är den bästa på hela veckan..."vanliga" människor har då två härliga lediga dagar att se fram emot. Inte i mitt fall, men fredag betyder mys! Det gillar jag.

Har fått en del gjort idag faktiskt. Har tränat, handlat, städat, diskat, lagat mat och ätit god middag...Men nu är jag klar med allt och sitter nu soffan och slappar medans jag kollar på Idol. Kan inte rå för det, men det är faktiskt rätt kul att kolla på.

Måste kila. Reklamen är slut nu!

Gött

Den här låten använde min gamla klasskamrat under sin examensredovisning i våras. Det är en skön låt och den påminner mig alltid om min underbara vän Erika. Saknar dig gumman!


Adiam Myott - Miss you


Snabba puckar...

Blev lite paff nyss när det ringde på min dörr. Det var en trevlig kille som lämnade ett paket till mig. Blev nyfiken och slet upp paketet direkt och tänka sig...det var klockan som jag beställde IGÅR! Det kallar jag snabb leverens. Den var lite ljusare än jag hade hoppats på, men men nu har jag i allafall en lila klocka att lägga till min (lilla) klocksamling!

 

Nu ska jag äta lite mat och ta en kylig höstpromenad!


skippar rubriken...

Igår kväll när jag skulle sova kom jag på en drös med grjejer som jag ville skriva om här på bloggen, men nu kan jag inte minnas vad det var...typiskt.

Är ledig idag och tänkte åka en sväng till mitt jobb, som kund. Jag ska få låna min systers bil och hon ville också följa med. Så vi får visst lite systertid ikväll =) Det är nämligen vissa produkter som jag vill köpa som vi har erbjudande på bara denna vecka.

Helgen var riktigt lyckad. Jobbade på lördagen och söndagen. I lördagskväll var vi hemma hos Gustav (som jobbar på samma avdelning som mig) och festade. Det var riktigt trevligt att träffa kollegorna utanför jobbet också. Det blev rätt mycket alkohol och mycket skratt. När de andra gick ut på krogen så drog jag mig hemåt...kände på mig att det skulle bli svårt att jobba dagen efter annars. Trots det var jag rätt sliten igår på jobbet men det gick bra ändå...det var bara att anstänga sig lite gentemot kunderna =) Måste ju träna inför dagen efter vår kommande personalfest!

Läste nyss min vän Ciscis blogg och såg att hon hade beställt hem liknande klockor som jag också har några av... Så nu blev jag inspirerad at beställa hem klockorna i någon mer färg. Har redan dom i blått, rött och svart. Nu beställde jag hem en lila klocka. Längtar tills den levereras =) Kanske kan blinka lite med Rebecca som bor i Peking, att hon kan köpa med sig någon mer klocka till mig...när hon kommer hem igen! Jag älskar att ha olika klockor varje dag =)

Oj vilket långt inlägg detta blev, aja läs om ni orkar...


...

Säger godnatt med denna låt...Kom att tänka på den ikväll när en idoldeltagare sjöng den. "Idol-Eddie" slaktade den tyvärr men originalet är riktigt bra =)


Shit...

..."idol-camilla" gick vidare till fredagsfinalerna. Aja nu får hon i allafall chansen att visa att hon även kan sjunga mer pop och inte bara schlager. Ska bli kul att se...hm...ja ni får ursäkta, men hon är lite FÖR energisk!

Nu film, sen sängen!

Haha

Ja jag har fastnat i Idolträsket i år igen. Många av er såg säkert igår när "idol-Camilla" totalt missuppfattade resultatet och gjorde bort sig helt och hållet. Idag klantade hon sig igen...snacka om att slakta den underbara låten "Halleluja". Tjejen kan absolut sjunga, men seriöst så tycker jag att hon ska satsa på att få vara med i melodifestivalen. DÄR kommer hon verkligen passa in och kanske rent av regera?!

Aja vi får väl se vad tittarna tycker om henne. Om en timme får vi veta...


Typiskt

Har varit ledig idag. Har varit in till stan och köpte dricka och mat, tvättat och försökt städat. Men större delen av dagen så har jag legat i sängen eller i soffan...känner mig riktigt hängig, framförallt förkyld. Detta är så typiskt. För imorgon ska vi hem till en på jobbet + att jag ska jobba hela helgen. Så här var det sist jag hade roliga planer på en lördagskväll. Blev sjuk mitt uppe i allt! Så nu försöker jag bara vila så är nog saken ur världen...Frisk som en nötkärna igen =)

Nu har jag precis ätit och snart är det dags för Idol!

Ha en bra helg nu allihopa!

Drömmar

Det känns som att det är fredag idag...är ledig imorgon men jag jobbar i helgen. När jag satt på bussen påväg hem från jobbet så hade jag den där härliga känslan i kroppen..ni vet sådär underbart det kan kännas på fredagar när man bara vill hem och mysa i soffan. SÅ kändes det idag...underbar känsla.

Sen kom jag hem till en massa disk på diskbänken, kläder över hela sängen (hade bråttom imorse) och allmänt stökigt i lägenheten. Suck. Orka. Tar tag i det imorgon istället. Brukar låta så...

Annars så har jag börjat fundera en hel del över min lägenhet. Den har en sååstor potential. Bara jag kan övertala min hyresvärd att få måla om i sovrummet så har jag en riktigt bra grund att jobba ifrån. Har en massa idéer som jag vill genomföra men min plånbok är alldeles för tunn. Jag menar, jag har verkligen inte kollat in några dyra saker...men pengarna räcker inte ens till till dom mindre möblerna. Jag längtar tills den dag då jag tjänar mycket pengar, så jag kan unna mig MÖBLER.

Nej nu ska jag göra något annat!

RSS 2.0