Dopet

Pics från dopet i helgen:




Fullspäckat

De senaste dagarna har varit rätt intensiva, milt sagt. Jobbade hela veckan som vanligt, sen åkte vi till Stockholm i fredags. Resan gick bra, eftermiddagen/kvällen spenderade vi ihop med mormor och min bror med familj. Igår (lördag) var det dags för dop i kyrkan och fika med släkten. Grymt god smörgåstårta, tårta och fikabröd! När klockan var närmare kl 18 började vi åka hem till karlstad igen. Vi var mycket trötta så vi tog det rätt lugnt, med matpaus osv.

Vi kom hem till Karlstad runt tiotiden. Jag var jättetrött med började göra i ordning mig inför utgång, på ren vilja. Tog mig in till stan och började ringa till kollegorna. Ingen svarade. Hade ingen aning om vart alla befann sig. Var påväg att ge upp men till slut fick jag tag på Elina. Mötte upp med henne och några till. Vi ställde oss i kön till ett uteställe, men jag gav upp innan vi ens hade kommit innanför dörren. Var alldeles för trött...Kändes lite meningslöst att gå ut en stund, hade ju missat hela festen (personalfest). Får ta igen det en annan gång =) Men jag hoppas att alla mina kollegor hade det riktigt roligt.

Nä nu ska jag mysa vidare i min nya härligt mysiga soffa!

Lägger upp bilder från Stockholm senare eller imorgon...

Övertydlig?

Köpte ett baconpaket igår.



Tittade lite närmare på det...
Tror dom seriöst att vi tror att att det ligger ett fat med stekta baconbitar i det här lilla paketet?



Smått & gott

Är lite dålig på att blogga för tillfället har jag märkt. Men men så kan det bli ibland...

Jobbar rätt mycket nu och hinner inte med så mycket annat. Herregud tiden rinner liksom bara fram. För en vecka sedan tyckte jag tiden gick alldeles för sakta, orkade inte vänta tills det var dags till alla roliga saker som jag ser fram emot. Men nu börjar det krisa! Har bara några kvällar kvar att fixa allt inför helgen, en fullspäckad helg kanske jag ska nämna! På fredag förmiddag åker jag, syster och Otto till Stockholm. På lördag är det dags för lilla Ellas dop. Vi åker hem till Karlstad någon gång på lördag eftermiddag/kväll. På lördagkväll är det dags för personalfest. Får se om jag hinner hem till den, hoppas på det i allafall!

Men innan helgen händer det också något roligt. Min nya soffa kommer på torsdag!! Det var verkligen på tiden. Den skulle ha kommit igår men leveransen blev framflyttad. Typiskt!

Kollar på semifinal 1 av Eurovision Song Contest nu. KATASTROFDÅLIGT startfält. Pinsamt.

Gåshud


Lugna värmland? Tydligen inte...

Blev sjukt förvånad och äcklad när jag läste den här artikeln! Jag såg en dokumentär om den här livsstilen på "Outsiders" för något år sedan. Trodde inte att det pågick i de värmländska skogarna...

Bröllopsdebatt

Jag har blivit alltmer fascinerad av det kungliga bröllopet på senare tid. Har sett några av "införprogrammen" och tycker att det är lite intressant att höra om allt. Men jag brukar inte bry mig om eller läsa så mycket om kungligheterna annars. Men tyvärr går medierna en aning till överdrift gällande vissa detaljer...

Vem bryr sig om Kronprinsessan Victoria går fram till altaret med kungen eller med Daniel???? Zappade precis förbi någon liten debatt på svt, dom pratade om jämställdhet och att Victoria visst klarar att stå på egna ben, hon behöver inte sin pappa längre. Men orka!!! Ge upp. Allt kring bröllopet är ju jättestyrt av regler och lagar. Kan inte kvinnan få bestämma en sak själv? Så fånigt...


Fundering

Jag måste få lite klarhet i det här nu... Man har ju hört, ända sen man var liten, att man ska vara försiktig med att "klä av sig" alldeles för tidigt på våren. Men hur ska man göra nu då? Nu när det är så himla varmt och skönt ute? Idag åkte jag hem från jobbet i bara en t-shirt. Jag frös inte alls, det var varmt och skönt. Blir jag sjuk nu?

Visst, det är väl en sak att sitta i linne mot en husvägg och sola. Men när man går på stan eller cyklar då?

Ja mina vänner, nu vill jag minsann ha ett svar! Ska man fortsätta att svettas in våren (försommaren) eller är det okej att "klä av sig" redan nu?

Knasiga fundering va?

Begär

Ibland kan jag verkligen sakna det här...
att snöra på sig skridskorna och bara åka, hoppa och snurra!

En underbar sport som jag var aktiv inom i närmare 13 år...
Måste försöka åka lite i vinter...
kanske borde kolla om det finns någon klubb i närheten.



Girls night

Igår var vi hemma hos min kollega Emma. Vi var ett litet gäng som lagade/åt en god middag, drack, skvallrade, spelade spel och bara hade det riktigt trevlig. Kom hem vid tretiden efter en väldigt vinglig cykeltur =) Haha tur att ingen såg mig... Äh det bjuder jag på!

Tusen tack för en mysig kväll, det får vi göra igen snart!

Lite bilder från gårdagen:



Sommarkänslor

Den här kom på posten härom dagen. Älskar Tradera!

Äkta sommarkänslor =)


Kärlek

Var hemma från jobbet både igår och idag. Haft en väldigt knagande huvudvärk och känt mig svag. Men nu börjar det kännas lite bättre...

Måste bara berätta en sak. Jag har verkligen två helt underbart goa tjejkompisar! Idag när jag låg i soffan så ringde det på dörren. Det var Sandra & Martina som stod där med några tidningar, en dricka och lite godis. Fatta va söta dom är!! Överraska mig på det där viset =) Söta är vad dom är.


Problemet är bara att jag för tre veckor sedan slutade med godis och läsk. Flickorna glömde visst bort det...men det är tanken som räknas =) Men nu står godiskartongen där på bordet och stirrar på mig...usch så elakt! Nä ska nog stänga den, blir så sugen på att ta en liten godisbit. Men det ska jag INTE!!! Tar med den till tjejkvällen imorgon istället.

"Fest i slott och koja"

Jag längtar så himla mycket tills vi ska åka till Stockholm och jobba. IKEA kommer att ha sitt område på skeppsbron, vilket innebär första parkett till att få se det kungliga bröllopsparet när som anländer till slottet (om dom nu åker som kungen och drottningen gjorde). Vi kommer att vara mitt i smeten!! Så himla kul. Vi vet inte ännu exakt vad vi kommer att få göra, men det kvittar faktiskt...att bara vara på plats där allt händer, känns riktigt häftigt!

Vi får hoppas på bra väder och folkfest! Men inte än...vi får vänta till nationaldagen för då startar den stora festivalen. Och en vecka senare kommer tre peppade tjejer från Karlstad (jag, Mira och Anna) dit och jobbar sista veckan. Åh kan det inte bli juni nu!!!

Juni är en bra månad =) Födelsedag, bröllop (=jobb), midsommar och början av semestern! Yeeeeeeeay!


Paus

Är nere i en svacka. Fattar inte varför men det är jag. Söker inte uppmärksamhet eller vill ha "tycker synd om dig"- kommentarer. Är bara så trött och less på mycket just nu. Vill bara sparka lite på någon kartong eller en stor badboll. Något stort så det händer något. Få ur mig mitt humör, så allt känns som vanligt igen...

Är som sagt nere i en svacka...vilket betyder att detta bara är tillfälligt. Så jag är nog på topp om någon dag. Usch det är alldeles för långt fram till nästa lediga dag. Men tur är väl att jag har riktigt fina vänner på jobbet. Sandra och Mira, tack för att ni är så fina vänner och att ni får mig att le =)

Nä nu ska jag diska och städa lite, för imorgon kommer Elina hit och färgar mitt hår! Min utväxt behöver verkligen det...

Inte ok

Idag hjälpte jag en kund (en man) som var rätt irriterad på allt och alla. Han trodde verkligen inte att jag förstod vad han pratade om (trodde tydligen inte att en tjej kunde fatta hur man skruvar ihop en bänkskåpsstomme).  Men jag hjälpte honom snällt och tyckte att jag gjorde ett bra jobb. Han sa tack och när han gick förbi mig daskade han mig lite på rumpan med broschyren han höll i handen. Sen gick han...

Jävla äckel!!!! Jag bara rös i hela kroppen.  Det är inte okej att göra så...speciellt inte när jag var snäll och hjälpte honom, och försökte vända honom från en irriterad kund till en nöjd kund.

Idiot!! (får väl säkert inte snacka skit om våra kunder så här, men han förtjänar faktiskt det...)

Längtan är stor...

Vill ha min nya soffa nu!!


LOVE 2010

Under de två veckorna innan det stundande kungliga bröllopet i juni så kommer det att ske en hel del skoj i Stockholm. Denna "kärleksfestival" beräknas bli mycket större än vattenfestivalen var. IKEA har stora planer för deras medverkan och medarbetare från hela landet har kunnat söka. Några från varje varuhus får chansen...

...och idag fick jag och Mira vårat efterlängtade besked. Vi kom med!!!!!!!!! Det ska bli så sjukt roligt att få jobba under ett sånt här stort evenemang. Det kommer innebära en hel del jobb, det är vi förberedda på, men åh va roligt det ska bli.

Åh är så glad!!! Ska bli nice med en liten stockholmvecka där i juni...

Du & jag Mira, Du & jag =)

Vill ha

Jag ser mig själv i en långklänning med härliga färger i sommar. Jag har letat en hel del nu, men kan allt i världen inte hitta en bra! Så nu ber jag er om tips, vart kan jag hitta någon fin och lång sommarklänning??

Hjälp!!

Myspys

Är mitt uppe i en riktigt mysig helg. Mamma är här över helgen och vi både sover över hos min syster. Idag har vi promenerat runt på stan, men tyvärr var det rätt grått och regnigt så vi blev inte så långvariga där. Annars har vi mest bara myst här hemma under dagen. Jag och mamma tog en snabbtur till Ikea för att kolla på soffan jag funderar på att köpa. Det slutade med att jag äntligen tog tag i saken och faktiskt beställde den. Så den 24 maj (ungefär) så får jag hem min nya soffa. ÄNTLIGEN!

Nej nu ska vi borsta Ottos tand (aaawh) och börja laga mat. Imorgon blir det hotellfrukost på Kasernhöjden! Gött mos!

Hej.

RSS 2.0