Nedräkning

Är inge vidare på att uppdatera här på bloggen märker jag. Är desto flitigare på Instagram, så följ mig gärna där också: dalkullansara.

Annars rullar livet på som vanligt. Jobbar, träffar vänner osv. Har dock bara TVÅ jobbdagar kvar nu, sen går jag på semester!! Känns riktigt skönt och välbehövligt nu faktiskt. Så nu är jag mitt uppe i packning och planering. Trots en utförlig packningslista så verkar jag ta med mig alldeles för mycket kläder. Önskar att jag hade en bil så jag slapp tänka på att inte packa för tungt. Släpa på en tung väska vill man helst undvika när man åker buss... Nej jag får försöka banta ner min lista tror jag visst!


Firandet med jobbet

Upptäckte att jag visst hade glömt bort att berätta för er om vad vi gjorde härom veckan när jag och mina kollegor firade säljtävlingen som vi har vunnit.

Fördrink utanför jobbet. Avresa mot hemligt resmål. Dömle Herrgård. Vinprovning. Sju rätters middag (!). Trevligt sällskap. Klockren kväll!


Instagram

Jahopp, efter mycket tjat och gnäll från mina kära vänner så finns nu även jag på instagram. Inte helt otippat så heter jag dalkullansara även där =)

Vår köksavdelning vann nyligen en säljtävling i sverige och idag kidnappade (i princip) vår chef oss och överraskade oss med en grym kväll! Berättar mer imorgon, nu måste jag dejta kudden!

Godnatt!

Hurra hurra hurra

Gårdagen spenderades på Orrholmen med 1-årskalas för lilla Vilgot och "grillfest"! Ja det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss med grillfesten. Det blåste sinnessjukt mycket men några tappra själar trotsade vädret och hann grilla allt innan regnet kom på besök. Det var en mysig dag, trevligt att träffa både nytt och gammalt folk!


Hemvändare

Igår var vi hemma hos en kollega och firade att två av våra vänner (fd kollegor) var på besök i Karlstad med sin lilla nyfödda ängel. Han var så otroligt söt och flirtade hej vilt med oss alla. Imponerande då han bara är ca 1 ½ månad gammal (eller borde man säga ung?) =) Skickligt! Det grillades, mystes med barnen och snackades. En riktigt trevlig kväll med vänner som jag har saknat oerhört mycket!

 

Nu snart ska jag iväg och hjälpa till att fixa lokalen inför Vilgots 1-årskalas imorgon!


RSS 2.0