Mix

Tömde precis mobilen på lite bilder, tänkte dela med mig av några favoriter:

Sommaren -09. Underbart god glass i Mariebergsskogen!


Usch dåliga minnen. Min lilla bilkrock vintern -09.

 

Den här bilen hittade jag när jag var ute på en promenad. VIP??!


Brorsan med sin dotter. Rätt lika va??! =)


Tanke

Söta Mariah, jag saknar dig!

Release

Då var det dags igen. För idag släpps den nya IKEAkatalogen. Snodde med mig en katalog från jobbet igår (eftersom jag är ledig idag). Den är fin och har en harmonisk framsida! Det är lite jippon på jobbet idag pga katalogsläppet. Det är ju lite speciellt i år, då IKEAkatalogen fyller 60 år i år!

Under veckan har jag varit med i ett projekt på jobbet där vi har byggt om de första rummen efter entréen. Det blev hur snyggt som helst, men det har krävt mycket tid, ork och energi. Eftersom rummena skulle "invigas" idag, så var vi tvungna att bli klara igår. Så vår arbetsdag blev rätt lång...närmare bestämt 14,5 timme!! Var helt slut när jag kom hem och jag sov ca 13 timmar inatt =) Men nu känner jag mig piggare igen!

Nä nu ska jag ta en promenad in till stan och handla lite!


Coolingar

Vi hittade ett par gamla leksaksglasögon som småttingarna fick leka med.
HA, där ser ni att det inte bara är jag som leker med glasögon =)


Fresh

Imorgon ska jag äntligen färga mitt hår. Min utväxt är skrämmande! Är tacksam för att Elina ställer upp och hjälper mig. Ska bli skönt med blankt, mörkt och fint hår igen...dessutom luktar håret så gott nyfärgat =)


Måndag

Det börjar rulla på nu på jobbet. Jag har haft världens längsta att göra-lista nu i några veckor. Men idag så fick jag äntligen lite tid över att börja beta av saker från listan. Så nu känns det riktigt bra! Hoppas bara på att jag hinner klart listan innan nästa vecka, för då är det katalogsläpp!

Den här veckan blir rätt lugn till en början. Jobbar hela dagarna, men ska klämma in lite tvättning och hårfärgning på torsdag kväll. För på fredag åker jag hem till leksand. Längtar! Det är dags för vår årliga kräftskiva, kan inte gå fel =)

Kräftor, hattar, snaps, snapsvisor, musik, underbara vänner och en riktigt bra stämning! Längtar.

Uppladdning

Satsar på en lugn och skön helg. Laddar upp för ännu en jobbvecka med inkommande nyheter, prisändringar och montering! Jippi ;) Ha en mysig helg nu allihopa!

Längtar till nästa helg för då är det dags för den årliga kräftskivan =)


Paus

Jag vill bort. Resa iväg någonstans, komma bort härifrån ett tag. Har sinnessjukt mycket att göra på jobbet, alldeles för lite tid att göra det på och det stressar sönder mig. Det känns skit just nu...men det beror nog mest på att jag inte mår nå vidare idag. Har haft sprängande huvudvärk i några dagar nu och idag var det värre. Yrsel och matthet. Nä nu har jag klagat färdigt! Kommer inte bli mer pepp av att klaga såhär.

Sorry, hoppas på att kunna skriva ett roligare inlägg imorgonen istället!

Godnatt!


Måndag

Kvällens underhållning!


Mums...

RSS 2.0