Tvåtusenelva nollett tjugosju

Min iphone har tydligen påverkat min blogg på ett negativt sätt. Använder min telefon mer och min dator mindre. Nu tänker väl ni: "Ja men du vet ju att man kan blogga från telefonen också?". Tyvärr så har jag inte kommit underfund med hur än. (har väl kanske inte direkt försökt heller...)

Känner att min motivation gällande jobbet har börjat gå upp igen, vilket känns riktigt skönt och viktigt. Efter att vår chef sa upp sig så har vi nu fått en tillfällig chef tills den nya chefen anställs. Och det känns riktigt bra med vår tillfälliga chef. Hon har koll på saker och ting och peppar oss, vilket vi verkligen behöver just nu! Så tummen upp för det =)

I helgen är det dags för min brorsdotters 1 årskalas i Sthlm. Jag hade tänkt åka dit över helgen, men har så klart gått och blivit förkyld just under den här veckan. Typiskt! Men det känns lite bättre nu så jag hoppas verkligen på att vara pigg nog att åka dit och träffa familjen lite! Vore mysigt!

// Sara

Televisionen va...

Det känns nu mer som ett rätt tråkigt koncept. Rätt tråkiga kändisar och samma upplägg som alla år. Nu tycker jag att det är dags för TV4 (och de andra kanalerna) att köpa in eller helst komma på helt nya koncept. Kom igen nu! Fundera ut något bra! Överraska oss!

Det är tyvärr inte så bra på tv alls nu förtiden. Då är det bra att ha dvdboxar med bra serier. Just nu är jag t ex mitt uppe i en serie som heter Oz. Hörde om den från min syster. Vet inte om den ens har sänts i Sverige, någon som vet? Bra är den i allafall, lite annorlunda och jag har fått låna HELA boxen med alla säsonger =)


Jaha hade jag en blogg?

Har inte riktigt tagit mig tid för att uppdatera bloggen. Det har varit lite galen på jobbet den senaste veckan, har hänt en hel del...så mitt fokus har inte legat på bloggen, sorry! Några kollegor har sagt upp sig, några har flyttat och en till ska flytta. Så det är lite rörigt, framförallt då det är folk som jag verkligen gillar som slutat. Usch, så min motivation är inte på topp just nu. Måste nog bara vänja mig vid tanken och sen försöka peppa upp mig igen!

Imorgon är det dags för flytt. Syster ska flytta till hus! Stor grej =) Så imorgon kommer mina föräldrar hit och hjälper till. Ska bli kul men såklart är det lite trist att dom flyttar längre bort från mig... Men inget kan hålla mig ifrån dom och lilla Otto =)

Jo förresten, har äntligen fått min iphone! Försöker förstå mig på alla funktioner nu, det var visst en liten utmaning. Men kul är det i allafall, att ha en ny leksak =)

Inte alla hästar hemma...

Snön har verkligen värkt ner hela dagen, det är helt otroligt. Jag pulsade mig mot gymmet för några timmar sedan. Det gick väldigt trögt, var helt slut när jag kom till träningen. Påvägen hem så hämtade jag upp min cykel som stod vid busshållsplatsen. Stannade vid ICA och handlade lite. När jag kom hem så insåg jag att jag hade glömt cykeln vid ICA...suck! Aja den står i allafall lite närmare hem nu =)

Snön gör mig nog lite trögtänkt, eller kan det vara trötthet från träningen (hoppas hoppas)...

Gott nytt år?!

Jag har en skön och bra känsla i magen inför det nya året. Blir ett bra år, det känner jag på mig!

Nja det började väl inte på topp kanske, jobbmässigt i allafall. Hade oturen igår (söndags) att jag fick en kund på köksavdelningen som redan var less på vårat företag innan jag ens hann öppna munnen. Han var otrevlig och såg ner på mig, helt klart! Behöver inte gå in på detaljer. Men jag hade rätt och han vägrade förstå/acceptera det och blev sur. När han gick så daskade han till mig på rumpan med sitt kollegieblock. Det var VERKLIGEN INTE okej! Det var tur att han gick för jag blev så arg att ögonen tårfylldes... På vägen ut hann han även vara otrevlig mot en annan kollega. Idag var han inne två gånger och klagade och var dryg igen. Jag höll mig undan... bäst så! Ja ibland får man ta en hel del "skit" som butiksanställd, men vissa saker är helt enkelt inte okej att behöva ta...

Nej nu släpper jag det! Imorgon är jag ledig, vilket ska bli skönt =)

Bye bye.

RSS 2.0