Weekend

Fredagskvällen spenderades med lilla killen här nedan och hans fina föräldrar.

Middag och film stod på schemat. Mys!


Lördagskvällen spenderade jag med min lilla ögonsten Otto. Att sitta barnvakt tror jag minsann att det kallas. Det var kul att få lite egentid med honom, att både få natta honom och gå upp med honom på morgonen. Jag är verkligen inte van vid hans dygnsrytm. Att gå upp före kl 07.00 en söndag var något nytt för mig =) Men det var jättemysigt! Introducerade även en ny Disneyfilm för honom, Trassel, och den såg vi hela tre gånger på två dagar. Skönt att vi har samma Disneyfilms-smak =) Bra helg!


Cool bild. Bra budskap.


Tummen upp!

Klockren serie! Rolig serie! Skön humor, min humor! En ny favoritserie, inväntar säsong nr 3 (hoppas det blir en tredje också). Ni bara MÅSTE se den här serien. Hoppas ni gillar den! Har nämligen märkt att folk antingen älskar den eller hatar den...Enjoy!


Säsong 2 visades nu senast på svt under namnet "En idiot på resa", kan finnas några avsnitt kvar på play.Efter lite research så har jag nu läst mig till att det tyvärr inte blir en tredje säsong.
Håller tummarna att dom ändrar åsikt...

Bröllop

Min vän Johanna var på bröllop i helgen och skrev om det på sin blogg. Då blev jag inspirerad och rotade mig ner i mitt fotoarkiv på min datorn och hittade bilder från min brors bröllop. Dom gifte sig i juli 2004. Det var ett väldigt fint bröllop med en mycket trevlig fest efteråt. Trevliga minnen!

Innan själva ceremonin i kyrkan


Nygifta!


Vi tärnor, brudparets systrar, sent på kvällen =)

09

Nu ikväll har jag läst igenom några egna gamla blogginlägg från 2009. Framförallt dom från maj 2009, då jag var mitt uppe i mitt examensprojekt. Underhållande läsning faktiskt och herregud vad jag uppdaterade ofta (för att vara jag). Kan det vara så att jag hade mer av ett liv då?! Eller var det bara för att jag hade väldigt fullt upp just då med mitt examensarbete. Hur som helst så var det i allafall roligt att läsa texterna och minnas...

Här hittar ni inlägget där jag visade upp mitt arbete för mina läsare!

För er som inte vet, så utbildade jag mig till Kommunikatör/Dekoratör på Entreprenörskolan i Leksand. Vi hade en riktigt skön klass med många härliga personligheter. Saknar många av mina klasskompisar och önskar att vi kunde träffas oftare. Utbildningen var bra (men hade väl vissa brister) och jag lärde mig väldigt mycket under mina två år där. Saknar att vara så kreativ som jag var under den perioden. Kan väl önska att jag fick använda mig mer av mina kreativa kunskaper på mitt jobb nu. Men det är väl rätt kreativt att rita kök dagarna i ända va?

Kommunikatör/Dekoratör 07/09


2012-01-20

Grattis på födelsedagen pappa! Du är bäst!


2012-01-12

Jag känner att jag vill uppdatera bloggen oftare, men jag har noll inspiration! Denna vecka har enbart bestått av jobb, jobb och jobb. Nej jag jobbar inte dygnet runt men jag har inte hittat på något roligt på fritiden under den här veckan. Känns som att jag bara jobbar och sover =/ Men i helgen blir det ändring på det! Lördagen ska jag spendera med min fina Emma. Med Emma & lilla Vilgot på dagen och bara med Emma på kvällen! Åh vad jag längtar =)


Vardagsunderhållning

Mamma är här på spontanbesök. Nu sitter vi allihopa och spelar kortspel. Håll tummarna att jag vinner igen så jag kan få peka och skratta lite åt M! Kom igen, jag måste ju ge igen :)


2012

Nytt år, nya möjligheter! Känns som att jag har läst den meningen x antal gånger på facebook under hela helgen. Men man vill väl på något sätt att det stämmer, så jag kör också på det!

Min nyårsafton spenderades i Forshaga med min syster, hennes sambo och deras lilla Otto. Dagen bestod av lek, mys, extremt god middag, vin, årskrönikor, spel, bubbel och fyrverkerier! En väldigt lyckad afton, i min mening!

Min första dag på året 2012 startade med en skön sovmorgon. Tittade ut genom fönstret och såg att snön värkte ner. Gick upp och insåg att det hade kommit ner hur mycket snö som helst! Nyårsdagen blev hur mysig som helst med en massa lek, mys i soffan, utelek i snön, skottade snö (lite, min syster gjorde i princip all skottning...), gjorde en finfin snögubbe och den obligatoriska pizzan!


Idag är jag ledig, lediga måndagar är dom bästa! Kan bli en resa till Forshaga idag igen, för jag tror minsann att vi får ett impulsbesök av min fina mamma idag. Håller tummarna!

RSS 2.0