2012.04.30

Jag brukar följa Ellen Degeneres Show på tv och youtube.
Jag fattar inte hur jag kan ha missat detta! Underbart!


Nya pjucks!

Hittade dessa på Lager 157 i helgen för 400 kronor.

Tummen upp för att denna butikskedja nu även finns i min hemstad!


2012-04-17

Igårkväll var jag ute på en långpromenad och njöt av den fina kvällssolen. Hittade även mina första "cachar", ni bara måste ge det en chans! Gå in på geocaching.com och testa! Det finns gömda cachar (gömställen) över hela världen och det är jättekul att leta reda på dom. Man får även motion och frisk luft, så det finns bara fördelar!

Blev lite sugen på att gå ut och promenera idag igen, men sen drog jag upp persiennen och såg SNÖ!!! Jag hoppades innerligt att Karlstad skulle slippa den snö som i princip resten av landet har fått under de senaste dagarna, men icke! Nu hoppas jag bara på att allt smälter bort innan jag ska iväg ikväll.

Nu får det räcka! Nu vill jag ha riktig vår...


Haha!

Karlstads kommun skäms också över nya TV-serien "Wermland Forever" och kräver pengarna tillbaka (som dom satsade på serien)...haha klockrent! Läs artikeln här!Sött busfröHappy Birthday to ya!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min systers födelsedag!
Hurra hurra hurra!


Glad Påsk

Hoppas ni alla får en riktigt mysig påskhelg! Jag var supertaggad på påsk när jag vaknade, tills jag drog upp persiennerna och såg snön...SNÖ, men satan va onödigt det känns med snö nu! Jag får helt enkelt strunta i vädret och se fram emot annat under helgen, som t ex min fina familj som jag får träffa om några timmar. Längtar!


Påsken 1986, då var jag ca 10 månader.

 


Ett bittert inlägg

Det var INGEN bra hockeykväll för mig idag. Leksand sumpade sin lilla chans att gå upp till Elitserien nästa år och Färjestad åkte ur slutspelet i semin mot Brynäs. Allt på samma kväll. Fan va arg jag är nu! Bitter.

Jaja livet går ju vidare. Nu ser jag istället fram emot att fira påsken uppe i Leksand med familjen & släkten! Längtar så mycket efter mina små änglar (syskonbarnen) och längtar även efter att få träffa min kusin och hennes lilla bebis!

Godnatt!


Wermland forever


På tisdagen den 10 april kl 22.00 så har en nytt tv-program på TV3 premiär. Programmet heter "Wermland Forever". Det beskrivs som Sveriges och Karlstads svar på "The Hills". Fy fan va pinsamt det här känns! Läste någonstans att det är, precis som "The Hills", regisserat. Deltagarna är riktiga vanliga människor, inga skådespelare, men de regisseras till en viss del och jag antar att produktionen skapar aktiviteter osv för att det ska bli ett spännande program.

Jag skäms bara av tanken att det här programmet har spelats in, och inte nog med det i staden som JAG bor i. Men hur pinsamt det än känns så bara måste jag i allafall se det första avsnittet.

Vad tror ni? Kan Sverige lyckas skapa sitt eget lilla "The Hills"? Jag är väldigt tveksam...

Jag gick in på TV3play nu och kollade på ett klipp från programmet. Jag döööör va pinsamt! Jag skäms över att bo här just nu...

RSS 2.0