Jaha??!

Jag är så uttråkad... har jobbat idag (vilket var en pärs i sig), lagat mat, diskat och städat lite. Nu sitter jag i soffan, kollar på Vänner och äter ur min lördagsgodispåse. Inte ens godiset känns roligt! Var tydligen inte så sugen. Köpte hårfärg igår...om jag var modig nog så skulle jag färga håret på mig själv, men det vågar jag inte. Aja jag får väl fortsätta att plöja igenom min Vänner-box, äta mitt godis och hoppas på att jag blir trött snart =) Skulle vara skönt att verkligen sova ut, för en gångs skull.


Hoppas ni har en rolig kväll!

Elina



Igår var det både en väldigt sorgsam dag och en väldigt rolig dag. Min underbara vän Elina jobbade sin sista dag på IKEA igår. Hon har fått ett nytt roligt jobb och jag unnar henne all lycka här i världen. Vi jobbade båda till stängning (20.00) igår, därefter åkte vi direkt in till stan för att börja festa. Vi hade förfest hos Sandra med tjejer från jobbet och därefter blev det utgång för en del. Riktigt bra dag!

Men som sagt så var det även en sorgsam dag... Förra sommaren när jag började jobba på IKEA så jobbade jag Elina på samma avdelning. Det sa klick mellan oss direkt. Vi hade jätteroligt när vi jobbade och pratade om allt mellan himmel och ord. Nu har vi inte jobbat på samma avdelning på 7-8 månader, men vi ser varann nästan varje dag. Hon har blivit en av mina allra närmaste vänner här i Karlstad och jag kommer verkligen sakna henne på jobbet. MEN jobbet är den enda skillnaden... för vi kommer fortsätta med alla våra biobesök och tjejkvällar =)

Du är en underbart fin tjej Elina och jag tycker om dig otroligt mycket!



Flashback

Gör inte så mycket. Sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag lyssnar på musik och spelar på datorn. Kändes som en sån kväll ikväll. Bara vara. Har dock ett uppdrag kvar idag, att hämta syster med familj i Forshaga om någon timme. Så ikväll är jag med bil, det gillas!!

Har för övrigt suttit och läst lite i min gamla blogg idag. Det är verkligen underhållande! Så många minnen... Allt känns som en evighet sen. Startade den i maj 2007 och det sista inlägget gjordes 2008-05-12. Vilket alltså betyder att jag nu har bloggat i över tre år...shit. Tanken med den här bloggen var att jag skulle börja om på nytt, "en ny sara, en starkare sara...", som jag så fint uttryckte det. Men när jag läser den gamla bloggen så inser jag att jag skriver rätt lika, om min vardag bla bla...tråkigt! Det tråkiga är att jag nog va roligare och fyndigare i förra bloggen. Så nu måste jag rycka upp mig, det här funkar inte!! Skärpning. Nu ska det bli bättring, lovar!

Bjuder på en RIKTIGT gammal bild på mig.
Många år och kilon sen...och många hårfärgningsflaskor =)


Den långa väntan...


Nu vs målet (tror jag i allafall)...

Väx, väx, väx, men snälla väx då! Dumma hår...jag klagar alltid på att mitt hår växer för snabbt, så jag tvingas klippa mig så ofta. Men nu, när jag vill spara ut håret...nej då växer det inte alls...Dumma hår!

Tick-Tack

Bjuder på en bild från förra helgen. (Lånad från Tess). Herregud va opepp jag ser ut...Soo serious!


Att en ledig helg kan gå så snabbt...

Var barnvakt igår. Idag har jag kollat klart på systers TwinPeaksbox, så nu känns det lite tomt. Måste hitta en ny serie att kolla igenom. Har "plöjt" igenom L Word förut, men har inte sett säsong 5(?!) än. Någon som har den så jag kan få låna? Eller har ni tips på någon annan serie? (hoppas ni bor i Karlstad så jag kan få låna den direkt)

Mitt mål idag var att städa hela lägenheten. Shit vilken dålig självdisciplin jag har...har skjutit det fram hela dagen. nu har jag i allafall plockat undan allt. Men dammsugningen och svabbningen av golvet vette sjutton. Orka. Får se om det blir av idag. Träna skulle jag också ha gjort idag, i allafall en promenad. Men regnet gör mig lite opepp att gå utanför dörren. Måste hur som helst gå och handla, kanske ska välja en mataffär som ligger lite längre bort =) Alltid nåt!


Torsdag

Har varit lite dålig på att uppdatera på sistone, men är knappast sämst i tjejgänget (är besviken på er, skärpning!!). Är som sagt hemma i Karlstad igen efter en grym långhelg i Leksand. Är tillbaka på jobbet igen och det känns äntligen som att jag börjar komma in i allt. Det vanliga (sälja kök, ta hand om kunderna) kändes lugnt från första stund, men nu har jag lite ansvar för avdelningen matplats och där har jag mycket att lära...men listor hit och dit =) Men det känns bara kul, roligt med utmaningar...

Snart är det helg och jag är ledig. Har inga direkta planer i helgen och det känns rätt skönt faktiskt.  Men ska kanske vara barnvakt på lördag kväll, men det är bara mysigt =)

Nej nu ska jag kolla på Twin Peaks! Hej!

Minnen från gårdagen

En riktigt bra kväll! Bjuder på en skön bild, fler kommer senare...


Nostalgi

Förknippar den här låten med Oslo, närmar bestämt en bussresa till Oslo. Mariah, kommer du ihåg? =)


Nu kör vi!

Var i bystugan igår och dukade och fixade med några av tjejerna. Vi gav upp runt ett-tiden...men det blev såå fint! längtar tills ikväll. Ska bli kul att träffa och fira alla! Kvällen kan inte misslyckas! kom igen, det är ju vi =)

Tanke

Zappade precis förbi svt och "Grattis kronprinsessan Victoria".

Känns det inte lite värdelöst att ha ett tv-sänt firande för Victoria när hon inte ens är där?? Hon är tydligen fortfarande på smekmånad. Men traditioner är tydligen inget man ruckar på...

Lisa Nilsson borde utnämnas till sveriges sämst klädda kvinna. Hon borde skaffa en stylist. Ena tvframträdandet efter det andra så ser hon lika tantig ut...hon ska vara glad att hon har en så pass grym sångröst, alltid nåt!

Nä nu ska jag göra något annat!

Jo förresten, glömde säga att jag jobbade min första dag efter semestern idag. Det gick bra men var rätt ringrostig. Hoppas det känns mindre förvirrande imorgon =)

Söt


Lyssna

Kan vara en av de sötaste radioreklamer jag hört på länge...

Gå in här och klicka på: Lyssna på Sibylla - Flickan.

Ångest

Jag är tillbaka i Karlstad igen. Kom hit i fredags. Sen dess har jag bland annat tagit det lugnt, städat, tvättat, badat, utgång, haft TwinPeaks-maraton och handlat inför den kommande 25årsfesten!! Min semester har gått alldeles för snabbt, men så säger väl alla... Jag har som sagt inte haft en riktig semester förut, så jag är väl lite ovan. Var inne på jobbet idag för att handla lite, men det slutade med att jag stod och snackade ikapp med tjejerna. Kändes konstigt att gå in i den blåa lådan igen. Det känns verkligen att jag har varit borta i fyra veckor...

Imorgon börjar jag jobba igen. Kommer antagligen vara rätt trött hela veckan. Hoppas på sol under veckan så det inte blir alldeles för mycket kunder, skulle vara skönt med en mjukstart på jobbet... men jag jobbar i och för sig bara tre dagar och sen är jag ledig i tre dagar, för på fredag åker jag upp till Leksand igen! Då är det dags för vår mysiga 200 årsfest (8x25). Ska bli riktigt roligt!

Bild från utgången i lördags:


Livet leker

Mitt stora jobbproblem har äntligen löst sig! Världens bästa Erik hade inga problem att ta min jobbhelg, så nu kan jag vara med på vår 25årsfest! Vilken lättnad! Erik ska få en stor kram när jag ser honom nästa gång!! Ser verkligen fram emot vår fest, ska bli så mysigt att få träffa alla samtidigt (för en gångs skull)...

Har haft en riktigt bra vecka. Har fikat med en massa vänner, legat nere vid Siljan, solat & badat och shoppat lite. Ikväll ska vi ha lite spelkväll och imorgon tar jag mitt pick & pack och drar ner till Värmland igen.

Längtar tills på lördag, för då får jag träffa mina karlstadbrudar igen =)

Stuck

Jag har verkligen klantat till det...För några veckor sedan så bokade jag och tjejerna in en liten 25årsfest för att kunna fira varandra samtidigt. Någon vecka efter det så insåg jag att inte alls var ledig den helgen då festen skulle vara. Sen dess har jag ringt och messat i princip alla mina kollegor och försökt byta/ge bort den jobbhelgen... Men det går käpp rätt åt helvete!! Är det verkligen så illa att jag kommer att missa "min egen" 25årsfest? Imorgon ska jag ringa en av cheferna på jobbet och försöka få ledigt...det är min sista chans!

Vill bara krypa ihop till en liten boll och gråta. Kan inte någon av mina kollegor bara ringa mig och säga att dom fått ändrade planer och mer än gärna kan jobba åt mig den helgen...

HELVETE!!!

Heldag

Igår hämtade jag Jenny på tågstationen i Leksand. Sen spenderade vi ett dygn ihop! Vi kollade på rodd, badade, åt lunch, åkte till Mora, lagade mat och myste på balkongen med ett glas vin i handen. Det var väldigt länge sen vi träffades så vi hade en hel del att prata ikapp. Det var ett riktigt roligt dygn!

Nu tycker jag mest bara att alla vännerna ska komma tillbaka till leksand. Vi är alldeles för få här nu!

Tadaaaah

Jag har helt glömt bort att berätta att jag har köpt en ny dator!! Äntligen! Det behövdes verkligen, min förra var så gammal och seg. Den nya datorn är inte bara bra och snabb utan den är också väldigt snygg =) Precis i min smak...


Check

Då var första badet avklarat. Har tänkt bada i flera veckor nu, men på något sätt har det skjutits upp hela tiden =) Men idag tvingade jag mamma att följa med och bada. Så nu kan jag bocka av det!

Har inte bestämt än när jag åker tillbaka till Karlstad...det är ju så skönt att vara här uppe i Leksand, bo i en villa, ha gräsmatta och altan. Men självklart börjar jag sakna min lägenhet och mina vänner i karlstad! Hm, får se när jag åker tillbaka...

Längtar tills på lördag för då har jag planerat in en heldag med Jenny! Hoppas bara att vädret blir så fint som vädergubbarna utlovat!

RSS 2.0