Ris & Ros

Som vanligt stressade jag ner för trapporna och ut mot bilen. Dags att jobba igen! Väl framme vid bilen ser jag att det sitter en lapp under vindrutetorkaren... En P-BOT!!!! Helvete också. Alla i mitt hus brukar stå parkerad på dendär platsen. Nu när sommaren kommit igång med sina turister, så börjar alltså polisen (?) gå runt och kolla bilarna. Satan vilken otur jag har....har sjukt tajt med pengar redan! Fattig student och allt...speciellt denna månad!
Så min dag började på detr mest pissiga sätt....Åååååååh!

Har haft en rätt stressig dag på jobbet idag. Min chef var förbi mig på jobbet idag. Hon berättade något för mig som gjorde mig såååå glad! Hon berättade hur otroligt nöjd hon var med mig, att hon kände att vi verkligen klickade och att hon tyckte det kändes tryggt när jag jobbade. Fick även höra lite vad de andra ägarna tyckte om mitt arbete hitills! Bara en massa bra och positiva saker. Det gjorde verkligen min dag!! Trivs på mitt sommarjobb er än någonsin nu. Var lite otippat att jag skulle trivas på ett sånt ställe...Men åh va glad jag blev idag!
Sådana kommentarer får en att vilja göra ett ännu bättre jobb...


Kommentarer
Postat av: johanna...

Här kommer mer från typ samma släkt i alla fall! jag ger dig tillåtelse att på arbetstid (?!?) (hahahaha, vad rolig jag är) titta min blogg för att försäkra dig om att du är välkommen på fredag. Party party! (vilket du ju självklart är=))

2008-06-18 @ 12:27:36
URL: http://jlu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0