Rubriker

När roliga saker händer, så tänker man ut den perfekta bloggrubriken för just den händelsen! Men sen tar man sig inte tiden att skriva blogginlägget...dålig stil av mig. Så jag ska försöka sammanfatta den senaste veckans händelsen lite kort så här:

Lådvin, kassettband och 500:
Lördagkvällen spenderades med Mariah & Herman vid hennes sommarstuga. Lite mysdrickande ute på piren. Ett välbehövligt kvälldopp,underbart skönt. Kortspel i stugan men i brist på bra radiokanaler letade vi reda på ett kassettband, det enda vi hittade var...Sunes bröllop, haha klockrent! Lugn, mysig och härlig kväll.

Polisdramatik i Leksand:
Kvällen började som en lugn kväll med tjejerna och en film. Den slutade med ett stort polispådrag, nästan precis utanför min kompis dörr. 6 stycken män greps av polisen, pga skadegörelse och en massa annat skit. Vi fick se 4 polisbilar och en piketbuss, med 4 hundar så försökte hålla "busarna" i schack. Vi tog några bilder och mailade in till några tidningar. 2 av våra bilder kom med i en av dalatidningarna. Måste höra med Joanna om vi fick ut några pengar för det. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0