Bra dag

Lunch med Syster & Otto
Promenad på stan
Köpt lite inredningsdetaljer
Monterat möbler
Ätit middag
Storstädat i garderoben
Slängt en massa gamla kläder
Bäddat rent i sängen
Myst i soffan

Bra dag
Imorgon är det jobb igen

Godnatt!


Yta

Jag går in och läser Kissies blogg lite då och då. Klarar egentligen inte av den tjejen, men av någon anledning så fortsätter jag läsa hennes blogg lite då och då. Den har inget direkt roligt innehåll, bara en massa ytliga små kommentarer, bilder på de nyopererade brösten och förstorade läppar, festbilder och skvaller. Såg hennes intervju på Förkväll idag. Jag tror (och har hört) att hon är en rätt blyg och gullig tjej utanför bloggen, men hon har valt att anta sig en "bitchroll" i bloggen...till vilken mening? Varför inte bara vara sig själv? För hennes bitchpersonlighet är inte speciellt fager. Orka...

Antar att hon är en sån tjej som folk älskar att hata. Eller nåt. Jag känner mest bara ORKA! Lycka till att bli av med bitchstämpeln Kissie!

Tjejen är bara 19 år...


Bild från kissies.se


Aja det här var första och sista gången jag tilläggnade ett inlägg till henne.

Ny skruvdragare tack!

Det har varit en tung helg, jobbmässigt dvs. Mycket kunder och allmänt stressigt. Så när jag kom hem från jobbet  idag så var jag rätt trött, men jag fick ta mig i kragen och börja montera. Jag var på IKEA och handlade med syster i fredags, jag köpte en byrå och två stolar bl a. Har skjutit på det i två dagar nu så det var dags att ta tag i det. Men det tog en sån lång tid!!! Min lilla plutt till skruvdragare orkade inte riktigt med, så jag fick skruva för hand. Det var irriterande och jobbigt så jag orkade bara med själva byråstommen idag. Får ta lådorna och stolarna imorgon, eller på måndag =)

Nä nu lägger jag ner monteringen och kollar på lite Sex and the city istället! Kommer nog aldrig tröttna på min SATC-box =)

Tack och godnatt!

Look-alike

Det finns en man på jobbet som ser exakt ut som Jigsaw i SAW-filmerna.
Det är faktiskt nästan lite läskigt.
Tyvärr har jag inget foto på mannen på jobbet, har inte vågat frågat...

Så det här inlägget kanske är lite mer riktat mot mina kollegor på jobbet...
som vet hur den här mannen ser ut.


stress.

Jag blir så stressad av att läsa andras bloggar. Det känns som att alla har så mycket att skriva om. Alla formulerar sig så fyndigt. Alla är så duktiga på att fotografer sin vardag (gärna med lite specialeffekter). Åh jag har ingen inspiration!! Vet inte om det beror på att jag inte har ett så roligt liv eller om jag bara borde skriva allt så fort jag kommer på nåt kul att skriva om, istället för att skjuta upp alla idéer hela tiden.

Bajsdag! Dagens bloggtorka får jag väl skylla på att jga hade feber igår kväll och stannade hemma från jobbet idag med sprängande huvudvärk. Men nu känns det i alla fall bättre! Så vad ska jag skylla på imorgon?


Sevärd =)

Detta är och förblir än av de roligaste studentfilmerna från Leksands gymnasium!

Teknikstudenterna 2005:


Ledig helg

Jag älskar verkligen mina lediga helger! Speciellt när jag inte har några speciella planer, utan bara gör det jag känner för. Den här helgen har varit så...

Igår kväll var jag hemma hos min syster och hade lite myskväll. Vi åt lite mat, godis och kollade på film. Mys! Sov kvar där, orkade inte traska hem. Idag tänkte jag gå en sväng förbi stan påväg hem. Jag hörde av mig till min kollega Sandra och frågade om hon hade lust med en fika. Så vi möttes upp och åt lunch och fikade i säkert 3 timmar. Mys! Sen tog vi en liten promenad förbi Nöjesfabriken, där det var Idolaudition idag. Men tyvärr såg vi inge kul folk där så vi drog hem till Sandra. Hon håller på att göra sig av med en massa gamla möbler och saker nu,  så jag hjälpte henne att städa och fixa. Som tack fick jag med mig en påse hem med lite fina saker som hon inte ville ha nå mer. Blev väldigt inspirerad av henne...jag vill också storstäda och slänga en massa saker! Ska nog ta tag i det någon dag... =)

Tack Sandra, för en riktigt mysig söndag!

Bild från NWT.se


Inköp

Ja letandet fortsätter... Jag har haft planer på att köpa en ny soffa sen i somras. Så idag åkte jag, syster och Otto ut på en liten soffletningstur. Vi var på säkert fem olika butiker och kollade. Jag hittade ingen soffa som kändes helt rätt, men jag ska fundera på saken... Men måste bestämma mig snart. Vill ha en ny soffa nu!

Jag har kanske hittat ett sätt att få tag på ett par nya converse (har letat runt på nätet och de går knappt att få tag i just nu). Men nu har jag för första gången budat på Tradera, och om fem minuter vet jag om jag får dom. Hoppas hoppas hoppas!

Duschen

Jag har haft en del problem med min dusch under den senaste veckan. När jag hade duschat i ca två minuter så var det två cm vatten över hela golvet i badrummet, dvs stopp i rören. Jag försökte fixa det själv men lyckades inte. Då ringde jag min hyresvärd och bad om hjälp. Så igår kom han ner och fixade det. Äntligen kunde jag duscha länge =) Han påpekade även att min duschslang läckte lite. Han sa att jag kunde ringa hans fru så kunde hon köpa en ny.

Idag när jag kom hem så hängde det en påse på dörrhandtaget, med en ny duschslang OCH ett nytt duschhandtag! Så snällt av dom. Imorgon bitti blir det en långdusch kan jag lova. Äntligen!

Translate

Svensk tv kan vara väldigt töntig! Speciellt när det handlar om översättning, t ex av utländska filmer. För ett tag sen så sändes filmerna "Fantastic Four- Rise Of the Silver Surfer" och "You've got mail" på tv (kommer inte ihåg vilken kanal). Gissa vad kanalen hade översatt filmtitlarna till??

Så töntigt..."Fantastiska fyran och silversurfaren" och "Du har mail". Det är pinsamt.

Undra vem som bestämde det...

Energi

Det har nog varit årets finaste dag idag! Solen har värmt underbart hela dagen. Tyvärr har jag inte riktigt kunnat njuta av den idag då jag varit inne i den blåa plåtboxen och jobbat hela dagen. Men under rasterna satt jag ute och solade =)

Jag får en sån underbar energi av vårsolen. Blir så sugen på att hitta på saker! Och idag när jag slutade hade jag fått ett sms från min vän Cisci där hon frägade om jag ville komma förbi och hälsa på efter jobbet, för vår andra vän Linda var på besök från Örebro. Så jag åkte dit, vi åt pizza och sen kom några fler vänner till Cisci och spelade Buzz med oss. Jag älskar oväntade inbjudningar =) Måste bli mer impulsiv själv...

Imorgon börjar en ny vecka! Hoppas den är varm och solig =)

Fredag

Det har varit regnigt och disigt här under hela veckan, men idag på min lediga dag så strålar solen! Underbart! Strosade runt på stan i säkert 5 timmar idag. Shoppade och tittade på folk som satt i solen på de nya uteserveringarna och drack öl. Jag hade bestämt mig för att köpa nya converse idag, mina gamla är så slitna. Men alla mindre storlekar är tydligen slut i hela stan, i allafall i dom större butikerna... Jag blev såå besviken! Aja får leta vidare en annan dag...(Orkar inte beställa på nätet, vet inte vilken storlek jag ska ha...)

Gick även förbi och hälsade på födelsedagsbarnet (min syster) på väg hem. Grattade henne lite idag och sen ska jag dit igen imorgon efter jobbet och gratta henne med hennes svärföräldrar med flera.

Nu har jag ätit en jättegod middag och har nu landat i soffan framför tv:n. Fredagsmys!

9 april

Ett STORT GRATTIS till min älskade syster på födelsedagen!

Är så glad jag har dig Malin... Älskar dig så mycket!



Grattis även till lilla Otto som har namnsdag idag!

True Blood

En riktigt bra serie som jag uppmanar er till att följa!


Min nya vän

Idag fick jag min nya lilla vän. Jag är nämligen med i en stegtävling på jobbet och den startade idag. Ska verkligen försöka göra mitt bästa och hjälpa mitt lag till vinst...
försöka kan man ju i allafall.

Så jag ska se till att min lilla stegräknare följer mig varje steg jag tar =)

 

Är ni med i någon stegtävling?


Full fart

Välkommen till dagiset källberget =) Här är det fullt hus vill jag lova! Tre småbarn leker, myser, skriker och skrattar här...En på 4 år, en på 7 månader och en liten på 2 månader. Men åh va mysigt det är att ha alla samlade! Inte bara alla barnen utan alla andra i familjen också. Vi har det riktigt mysigt här hemma =)

Vill hinna träffa mina kära vänner under helgen också...vet inte när och hur bara. Men saknar dom i allafall väldigt mycket! Det vill jag att dom ska veta, även om jag inte följde med till Sälen idag...

Nej nu ska vi snart dra igång en liten Wii-turnering. Känns som att det har blivit vår grej =)


RSS 2.0