.kärlek.

En står i duschen. Två stycken sitter och bloggar. En sitter och pluggar. En dricker kaffe och håller koll på tipsraden. Två stycken förbereder efterrätt. Ja här är det full rörelse! Tjejhelg i Tranås, det är grejer det!


Älskade läsare!

Nej nu räcker det! Efter 2,5 år har jag verkligen tröttnat på att åka buss varje dag, två gånger om dagen, SAMMA väg dag efter dag...Det börjar faktiskt bli tråkigt! Vill inget hellre än att ha en bil. Men jag tror varken jag eller banken tycker att jag borde köpa en bil just nu när jag inte har en fast heltid än...

I väntan på min fasta heltidstjänst (det lär ta ett tag) så lägger jag bilköpet på er! Gud va ni är snälla! Tack så himla mycket att ni vill köpa en bil till mig! Jag skulle inte tacka nej till bilen på bilden nedan...eller någon annan fin lagom liten bil! Supertack, verkligen ;-)


2011-10-16

Har spenderat en mysig helg hos min syster. Det har byggts, pysslats, ätit god mat, busat bland höstlöven, tagit några promenader och bara myst! Det har varit fin höstsol hela helgen och jag känner att jag har laddat upp mina batterier lite. Satt en lång stund i solstolen idag och bara njöt av solen, det är livet det!


Lila

Kör vidare på IKEA-spåret... Tyvärr ligger IKEA lite efter gällande vissa färger. Färgen Lila måste nog vara årets färg på IKEA, vi har nog aldrig haft så mycket lila detaljer i sortimentet som vi har just nu. Soffklädslar, kuddar, småbord, skänkar osv osv.

Igår monterade jag upp två små nyheter i Trollsta-serien. Vi har haft sådana bord förut men det var nog i svart och gult. Men nu har vi bara dom i vitt och i just lila. Det var den finaste lila färgen jag sett på länge! Mörk, djup och underbar. Synd bara att jag inte kör på lila hemma just nu...Så här ser i allafall borden ut:















Vissa andra produkter i färgen lila tycker jag ser mer dammiga ut tyvärr. Vad tycker ni om den här färgen?




Femtonde oktober tvåtusenelva

Nu mina vänner är det dags för jul, ja ni läste rätt. Nu är det bara knappt 2,5 månad kvar tills julskinka, julgran och tomte! Julen har nu kommit till IKEA! Insåg att jag gick med en stort leende på läpparna igår när jag gick förbi julytan ute på Tag Själv-lagret. Det pirrar faktiskt lite i kroppen när jag ser fina plädar, underbara julstjärnor och allt julgranspynt. Sortimentet i år är faktiskt rikigt fint! Det är uppdelat i två olika delar: en väldigt tranditionell del med rött, vitt, hjärtan och en massa tomtar. Den andra delen är mer modern och består av färgerna vitt, guld och silver. Den ena känns mer jul, den andra känns mer nyår. perfekt!

Vissa tidigare år har det varit väldigt konstiga färger på våra julsaker. Orange och grön. Nja det fungerar inte på min jul!

God Jul i förskott på er!


11 oktober 2011

Oktober BLEV en helt underbar månad!

.Bebis.

Känns konstigt men helt underbart att en vän, som jag känt sen jag var 3 år, blivit mamma idag! Stort grattis Rebecca & Adde!

Future


Ja ibland när vardagen känns som ett ekorrhjul, då behöver man saker att se fram emot! Mina vardagar är skrämmande lika varandra: vakna, duscha, frukost, cykla till bussen, jobba jobba jobba, ta bussen hem, äta mat, krascha i soffan. Med vissa undantag då man faktiskt hinner träffa nära & kära! Ekorrhjul som sagt.

Månaden oktober känns liksom bra i magen. Soliga höstdagar (bort med regnet!!), besök av mina föräldrar, personalfest, tjejhelg i Tranås och kanske ett litet tillskott till vårt fina gäng, i form av en lite bebis =) Om bebisen stannar inne lite längre, så får vi väl konstatera att november också blir en bra månad!


2011-10-09


Haha, har nog dragit in mina kollegor i en nästintill ond cirkel. Jag har aldrig varit en person som bakar mycket men nu under de senaste veckorna har jag bakat en hel del. Det har lett till att jag tagit med mig gott fika till jobbet några gånger och skapat något slags beroende hos min kollegor =) Klart man är smickrad att folk tycker att det jag bakar är gott. Men jag skämmer ju bort dom!!! Senast i fredags så frågade en kollega (lite skämtsamt) om det blir någon "go fika" i helgen. Så jag gjorde muffins till igår. Misstolka mig inte nu, det är mysigt att baka. Men dom får ju inte ta för givet att jag bakar till dom varje vecka...

Mina äppelmuffins som jag bjöd på igår, inspirerade Jill på jobbet att baka chokladrutor till fikat idag. Man tackar! De var supergoda!

Nu uppmuntrar jag alla de andra kollegorna att baka åt MIG istället =)

Tips?

Hur får man sladden rak på sina nyinköpta hörlurar?


Sinnesro


Maggan kom med den briljanta idén att vi skulle åka ut i skogen idag och grilla korv. Vi tog med oss Magnus och körde ut till en lägergård med finfint vindskydd och eldstad. De senaste två veckorna har varit rätt jobbiga och det här var verkligen vad jag behövde! Sitta med fina människor framför en eld och prata om allt mellan himmel och jord. När jag kom hem stank jag rök, men det struntar jag i, det var det värt!

Svängde förbi min syster på vägen hem och busade lite med min lilla solstråle Otto.

En perfekt dag! Sinnesro.

Tummen upp

Det fungerade!! Förra inlägget var mitt första med blogg.se's (efterlängtade) app. Jag hade faktiskt redan gett upp, har redan skapat en ny blogg på wordpress men inte börjat använda den. Men nu ska jag ge blogg.se en sista chans. Håller tummarna!


Bye bye

Kvällen idag har spenderats med min goa kollega Caroline! Planen för kvällen var att baka supergott fikabröd till vårar avdelningsmöte imorgon. Det är nämligen så här att vår förra chef slutade hos oss i våras och vi fick en ny chef. Tyvärr fick vår nuvarande chef ett jobberbjudande han inte tacka nej till, så nu ska han också sluta hos oss. Snacka om otur vår avdelning har!

Hur som helst så ska vi ha lite "hejdå-fika" för honom imorgon, därav bakningen av dessa goda chokladrutor!

För er som undrar, nej jag fick inte tjänsten som jag sökte. Tjänsten drogs in pga anledningar som jag inte borde skriva om här. Är fruktansvärt besviken men hoppas på att allt löser sig på något sätt...


RSS 2.0