Gott Nytt År

Då var det nyårsafton, sista dagen på året... Nyår har ingen speciell betydelse för mig egentligen. Bara en vanlig dag som övergår till en annan vanlig dag. Men man borde väl göra som alla andra och minnas tillbaka året som gått? eller?

2009 var året så jag avslutade min utbildning. Våren såg ut så här: Skola, skola, skola, praktik, examensarbete, examen. I juni flyttade jag (tillbaka) till Karlstad och började jobba på IKEA. Ja och det har jag väl gjort sen dess. Fick syskonbarn nr 2 i september, en liten Otto som jag älskar enormt mycket.

2010...ja man hoppas ju självklart att det blir det bästa året någonsin!! Förhoppningsvis lyckas jag få en heltidstjänst på IKEA. Vore inte fel om 2010 är året då jag kärar ner mig i någon igen...och helst att någon kärar ner sig i mig tillbaka =) En sak som är säker är att jag i början av året kommer att få ett till litet syskonbarn. Shit va jag längtar!

Gott Nytt År på er allihopa!

Nyår 2008 i Mora


Julen 2009

Har varit katastrofalt dålig på att uppdatera bloggen den senaste veckan, så nu tänkte jag uppdatera er lite...

Det var underbart att få komma hem till Leksand. Jag njöt verkligen av varje sekund med familjen och vännerna. Umgicks väldigt mycket med familjen när jag var hemma, har saknat dom så mycket. Vi har även spelat en hel del Wii. Bror min köpte Wii Resort på annandagen så då spelade vi ännu mer. Herregud vad roligt vi har haft det och vilken träningsvärk jag har fått =) Längtar tills jag får träffa dom igen...och snart kommer det ju en till liten bebis som man får gosa med!

Vännerna då? Åh mina underbara vänner. Som jag har saknat dom! Tyvärr hann jag inte träffa dom så mycket som jag hade velat. Vi festade ihop på juldagen och det var sjukt roligt. Det är så skönt att vi alltid är lika tajta även om vi inte träffas eller hörs varje dag... Det mina vänner är RIKTIG vänskap! Saknar verkligen mina vänner...

Lite pics från julen:






God Jul

Ville bara skicka en liten julhälsning till er alla därute, vilka ni nu än är!

Här hemma har vi två små tomtenissar som springer runt. Eller den ena springer runt och den andra ligger och halvsover i sin mammas famn. Jag pratar såklart om mina små syskonbarn, inte riktiga tomtar =)

Nu måste jag kila, dags att göra iordning sig och förbereda det sista av julmaten...

Ha en underbar dag nu allihopa!

R.I.P. Brittany Murphy

Det är helt sjukt! I söndags dog denna sköna skådespelerska, troligtvis av en hjärtattack. Hon hade gjort några få bra roller men hade nog inte riktigt hunnit fått chansen att slå igenom rejält än...

Mitt första minne av henne är när hon var med i "Clueless", en film som jag såg många gånger under tonåren =)

En sak som kanske inte alla vet om henne är att hon har en helt underbar sångröst!! Här nedan kan ni lyssna på två exempel. Den första är från "Happy Feet" där hon har rösten till en av huvudpersonerna. Den andra är mer av en danslåt som inte har med någon film att göra...

Lyssna och njut!



Skön

Säger tack och godnatt med denna låt. Det är en otroligt skön låt. Tyvärr så hittade jag ingen bättre "video", så ignorera den och lyssna bara på den sköna melodin =)

Egentligen inte riktigt min musiksmak, men den är bara så himla skön!


sälen

Min kollega Emma (som delvis växt upp i Sälen) tipsade mig om det här klippet. Det här kanske är mer uppskattat hos dom som har säsongsarbetat uppe i Sälen, men men. Jag tycker att Ubbes har en rätt annorlunda reklamfilm...haha...eller vad säger ni?


youtube

Ni måste se det här! Kolla in denna coola 8-åring...

Del 1:

Del 2:

Kurragömma

Idag har det verkligen varit en konstig dag på jobbet!! Tydligen hade ett gäng ungdomar bestämt sig för att leka kurragömma inne på IKEA i Karlstad just idag. De la upp det som ett evenemang på Facebook och det spreds fort till en massa andra ungdomar. Så idag kom över 100 ungdomar till mitt jobb och började leka kurragömma. De gömde sig ÖVERALLT!! Under sängarna, i garderoberna, bakom sofforna...

Alla hade julgransglitter runt handleden, så det var lätt att hålla koll på dom. Men vi hade rätt fullt upp med att hålla koll på dom!! De var ju inte de smartaste av ungdomar kanske, för de gömde sig på ställen så att dom nästan hade sönder möblerna. DET är inte okej...(Man kan INTE ställa sig inne i en garderob, då går stommen sönder!!!)

Annars tycker jag att det var en rätt rolig grej =)



Annars så räknar jag bara ner tills vi åker hem till Leksand. Längtar otroligt mycket! Julklapparna är nästan klara nu. Satt uppe och sydde hela natten igår, håller på med en liten julklapp till lilla Otto...snart är den färdig!! Ni får se den efter jul =)

Tack och godnatt!

Nattuggla

Jag är fortfarande vaken och klockan är nu 01.45. Vet inte varför jag bara inte går och lägger mig, jag ska ju faktiskt jobba imorgon! Men imorgon har jag världens konstigaste arbetstid: 15.45-20.00. Rätt knasigt faktiskt!

Nu kanske ni undrar vad sjutton jag gör så här sent... Jag kollar på Musikhjälpen på svt2. Riktigt underhållande att kolla på. Bra snack, bra musik...bra helt enkelt!

Händer annars då?
Har i princip bara nedräkning till julen nu. Julklapparna är i princip helt färdiga, förutom en av julklapparna till lilla Otto för den ska jag tillverka själv. Låter väl konstnärligt va? =) Ni får se den när den är klar!

Hm, undra om jag ska gå och sova nu...men då kanske jag missar någon bra låt på Musikhjälpen. Stannar nog uppe en stund till =) Min självdisciplin är lika med NOLL...haha illa...

PS. Ska äntligen klippa mig på torsdag. Man tjänar på att ha en syster som känner en frisör =)

Mäktigt

Grym sångröst. Snygg (på något konstigt vis). Fantastiskt charmig. Helt otrolig live på scen. Och helt störtskön.

Robbie Williams på Live8 2005.

Lyssna och njut!


Hjälp!

Mitt hår ser rent ut sagt för jävligt ut! Mitt hår växer väldigt snabbt och eftersom att jag har en så pass kort frisyr så syns det direkt när håret har växt. Inte nog med det så leder det "snabbväxande"- håret till att jag fort får en ful utväxt. Tänk den dagen då jag vågar att färga håret på mig själv...vore underbart!

Nu när julen närmar sig så vill man ju vara fin i håret, så hur ska jag nu göra? Har inte hunnit hitta någon bra frisör här i Karlstad än. Måste både klippa och färga håret nu, och då menar jag NU!

Den stora frågan är HUR jag vill mitt hår. Är jag trött på frisyren som jag haft i två år nu?? Ska jag spara ut till mitt långa hår igen? Vad tycker ni??

Kort eller långt? Rak eller sned lugg?



Uppdatering

Som ni ser så var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Har helt enkelt inte orkat.

Detta har hänt sen sist:

Har haft tre helt underbara dagar med Emelie och Erika som var här på besök under veckan. Vi lagade/åt god mat, shoppade, myste, kollade på gamla foton från skoltiden, ja bara umgicks och skvallrade lite. Kändes riktigt skönt att träffa dom igen, var alldeles för länge sen sist! Det var välbehövligt för alla parter tror jag nog...

Annars så har det varit riktigt kallt i några dagar nu under veckan, så jag har äntligen börjat använda min nya varma vinterjacka. Det snöade även en kväll med tyvärr så smälte det bort rätt snabbt, men jag ger inte upp hoppet om en vit jul än =)

Har även träffat min syster lite under veckan. Får inte nog av att träffa henne och lilla Otto. Jag är så glad för att jag har en så underbar och tajt relation till min syster. Hon är verkligen min allra bästa vän. (Älskar dig systeryster!!)

Nu är jag mitt uppe i en jobbhelg. Är rätt högt tempo på jobbet med mycket kunder men det är bara kul. Tider går även mycket snabbare då =)

Nu börjar filmen igen, ciao!

RSS 2.0