Störtsköna!

Har suttit och sorterat bland mina bilder och videor på datorn. Har hittat underbara bilder och minnen. Gick bland annat igenom alla mina videoklipp. Klippen från våra årliga kräftskivor är de bästa! Saknar mina galna vänner. Det är något speciellt med våra kräftskivor...framförallt de första vi hade, TOTAL urspårning. Så sorry, tänker inte lägga upp några videor här. Då blir jag nog rätt hatad! Men jag bjuder på några sköna bilder istället:


-Kärlek-2011-04-12

Helgen blev intressant på många sätt. Lillkillen blev friskare så hela familjen kom på kalaset. Vi hade en riktigt mysig helg då vi verkligen hann umgås! Nästan hela familjen blev dock sjuka på söndag kväll/natt. Helt otroligt vad smittsamt magsjuka kan vara. Men de flesta av oss kom lindrigt undan.

Jag är bara sliten nu, jättesvag och hungrig! Men om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig inte alls redo att börja jobba igen imorgon...blir yr för ingenting! Men jag tänker gå på ren vilja, tror nog att jag behöver jobba och fokusera på annat än att ligga i soffan och bara känna efter. Sen har jag massor att göra på jobbet också!! Mitt eget lilla projekt har blivit "uppskjutet" i en dag nu så jag har ställt in mig på att jobba ikapp =)

Känn pepp! Tänk positivt!


Grattis systeryster på födelsedagen i efterskott!


Vår

På lördag fyller min underbara syster 30 år. Tanken är att det ska bli stort kalas med släkt och vänner! MEN nu får vi se hur det blir med det...Mina två yngsta syskonbarn ligger sjuka på varsitt håll. Så vi får se hur det blir och vilka som kan komma. Så jag håller tummarna hårt! Har verkligen sett fram emot den här helgen så länge. Jaja, vi får se imorgon hur alla mår. Men ett som är säkert är att jag ska fira min syster på lördag, med eller utan skyddsmask och handsprit =)

Annars så känns allt riktigt bra just nu. Det är inget speciellt som har hänt men jag känner mig bara mer glad och spralligare än vanligt just nu. Det beror nog på den underbara vårsolen som lyser på mitt ansikte (nästan) varje morgon!

Ciao!

Surprise!

Vilken underbar helg jag har haft!!

Har jobbat hela helgen men har gjort lite annat också =) Hade filmkväll/natt hos Emma & Mårten igår lördag. Kvällen spenderades i soffan med god mat, dessert, filmer, godis och trevligt sällskap! Dom är för underbara dedär fina människorna på andra sidan viken!

Idag på jobbet blev jag riktigt överraskad när jag kom tillbaka från lunchen och möttes av en drös fina människor som kom fram och kramade mig! Det var mina fina tjejer som varit på besök hos Cisci i helgen. Söta dom är som tog sig tid till att komma och hälsa på mig på jobbet =) Saknar tjejerna massor!

Fick även reda på idag att min fina vän Rebecca ska gifta sig! Vi har väl alla gått och väntat på att detta ska ske, men nu är det äntligen på G. Nu till den stora frågan....blir det bröllop i Sverige eller i Peking?

Saknar er flickor!


Update

Ja, vad har hänt sen sist?

Det är mycket barn nu...Min fina vän Mira har gått och blivit mamma till en liten Carl. Han föddes 4 veckor för tidigt och var jätteliten men han mår bra =) Emma jobbade sista dagen på jobbet idag, nu ska hon bara gå hemma och vila upp sig inför sin roll som mamma. Fick ett mms från min svägerska igår, det innehöll ett litet videoklipp på min brorsdotter som tar sina första steg (kärlek!!).

Annars rullar allt på som vanligt. Känner mig rätt uppbokad just nu bara, på gott och ont. Har planer varje helg fram tills...ja hm...början av maj! Men jag ska inte klaga, jag har inte tråkigt i allafall ;-)

Jag och mamma Mira =)


RSS 2.0