Back in town

Kom precis innanför dörren här hemma i Karlstad. Resan gick bra men den kändes alldeles för lång dock. Helgen har varit jättebra. Tiden gick snabbt som vanligt! Hann med klippning, shopping, tid med familjen och bröllopsfest...en bra helg.    Ett stort tack till brudparet för en riktigt trevlig fest! Tyvärr så fick jag så ont i huvudet under kvällen, att jag åkte hem med mamma och lilla Anton lite tidigare. Men det var en bra och rolig fest =)

Imorgon ska jag fixa lite saker på stan och ringa till jobbet och tigga lite jobb!!

Nej nu ska jag göra annat. Hej!

Men orka...

Detta är min blogg. Jag skriver om exakt vad jag vill. Nu syftar jag på ett inlägg jag skrev tidigare vid namn "bullshit". Ville bara tillägga att jag INTE har något problem med personen ifråga...därav ska inte jag behöva "ta upp" något med den personen. Orkar inte med allt tjafs. Strunt samma.


Frillan

Var som sagt och klippte mig. Har inte klippt och färgat mitt hår sedan någon gång innan examen i slutet av maj. Mitt hår växer fort ska ni veta, vilket innebär att min utväxt ser hemsk ut efter bara några veckor!  Tänk då hur mitt "garn" såg ut nu innan jag fixade till det....shit alltså...

Jag har ju en såkallad "bob-frisyr". Ni vet, kort i nacken och längre fram. Iallafall så har inte många frisörer lyckats få till det som jag verkligen vill ha det. Men igår, Marie (som jag "känner" sen tidigare, men som jag inte visste va en frisör) lyckades verkligen. Är toknöjd!! Äntligen blev det EXAKT som jag ville ha det. En stor eloge till henne. Henne vill jag klippa mig hos igen...bra skit.



Satt och kollade igenom några av filmerna från våra examensredovisningar här om dagen. Fan vad jag saknar min gamla klass. Speciellt nu när jag vet att skolan är i igång igen med nya elever. Saknar klassen sjukt mycket ska ni veta!

Bullshit

Satt och läste en viss blogg nyss. Folk är verkligen duktiga på att skriva om att dom är så himla bra människor och att dom alltid inkluderar alla när det händer saker och ting. BULLSHIT. Det är allt jag har att säga om det! Ibland inkluderas INTE alla. Varför kör inte folk med raka rör? Om man har problem med någon i sin närhet...Ta upp det med personen istället för att visa det på det taskiga viset!!

Äh orka.Var bara tvungen att spy lite galla...

I'm back!

Jag lyckades byta bort min helg och ge bort mitt fredags pass. Så igår hoppade jag på bussen  och åkte upp till Leksand. Kände en sån härlig lycka när jag satt på bussen. Blir alltid lika glad av att åka upp till Leksand! Idag har jag varit hos frisören (hade en hemsk utväxt och alldeles för långt hår), köpte bröllopspresent och shoppat i Borlänge. Eftersom att det blev bestämt så sent att jag skulle åka hem och gå på min kusins bröllopsfest så hade jag inte hunnit fixa någon klänning. Så det gjorde jag idag istället =)

Ikväll kommer min kära bror med familj hem hit. Längtar till dom kommer. Känns som om det var länge sen jag såg dom. Åh lilla Anton, åh vad jag ska pussa på honom...även om han inte gillar det =) Har ju lovat att pussa honom från Malin också!

Imorgon blir det bröllopsfest som sagt. Ser fram emot den. Hoppas det är en massa roligt folk som kommer!

Nej nu ska jag sova lite middag så jag orkar vara uppe sent ikväll, misstänker att dom kommer hit rätt sent nämligen...

Bye bye.

Fundering

Nu till helgen så var det egentligen meningen att jag skulle jobba, men en tjej på jobbet frågade om vi kunde byta helg. Absolut, tänkte jag...spelar inge roll för mig. Sen insåg jag att jag nu faktiskt skulle kunna åka hem till Leksand nu i nästa helg. Min kusin har sin bröllopsfest då (de gifte sig på Arlanda tidigare i somras), så det vore inte helt fel att få gå på lite bröllopsfest i helgen. Vi får se om våra chefer godkänner att jag byter helg med henne. För isåfall så bär det nog av mot Leksand på torsdag eller fredag...

...om nu inte lillplutten får lust att komma nu under veckan dvs. Sånt kan man ju inte styra så bra. Hur som helst så bokar jag nog biljett senare under veckan...

Åh imorgon kommer lönen. Som jag har längtat!! Jag har verkligen varit fantastiskt fattig under den senaste veckan. Ska bli skönt att slippa få ont i magen av att gå in på internetbanken nu på ett tag =)

Det första jag ska göra när jag får pengar är att:
-handla god mat
-gå på bio (finns många filmer jag vill se där nu)
-köpa en fin klänning till bröllopsfesten
-köpa lite småsaker jag har tittat på, på jobbet

Bounce har gjort det igen!


Åter i form

Efter två sjukdagar och en ledig dag så känner jag mig nu pepp igen. Mår bra och ser fram emot tre lååånga jobbdagar i rad nu. Skönt att veta att det ska börja rulla in lite mer cash igen. Har inte råd att vara sjuk!

Inget nytt på systerbarns fronten än! För er som undrar... Lillknodden vill inte ut än!

Pratade med Joanna idag. Saknar minsann den tösen! Inom en vecka så flyttar hon till Örebro, vilket betyder att hon kommer att bo betydligt närmare mig igen. Så nu har jag ännu mer anledning att åka till Örebro någon helg och parta lite! Men jag skulle inte direkt klaga om någon av vännerna tog beslutet att flytta hit till Karlstad istället! Sveriges mysigaste stad ju, perfekt storlek! Jenny....känn ingen press alls...*host*. Se till att fixa jobb och flytta hit =)

Annars gör jag inte mycket annat än att jobba, sova, äta och väntar på lönen...hoppas hoppas hoppas att den är stor och fet denna månad!!!


Älskar den här bilden på de blivande föräldrarna!


Orättvist

...smärtan går inte att beskriva.

Tänker på er...

Rebecca och Andreas.

En annorlunda helg

Igår morse när jag satt på bussen påväg till jobbet så mådde jag inte alls bra. Mådde illa och var påväg att svimma. Detta tillstånd fortsatte då jag hade börjat jobba. Fick hålla mig i säljdisken och göra så lite som möjligt. När jag hjälpte kunder så gick det bra, då jag tvingades att skärpa mig... Fick i mig lite mat vid lunch och började må lite bättre. Men det kom i vågor under hela dagen. Klarade i allafall att jobba hela dagen ut (behöver pengarna). Mådde rätt okej när jag kom hem så jag gjorde i ordning mig och åkte iväg på kräftskivan...

Det är min kollega Karin som hade dragit ihop en kräftskiva i hennes föräldrars hus. Det var en riktigt trevlig kväll, var länge sen jag hade så roligt. Träffade en drös med sköna människor där. Mådde rätt bra under kvällen, kanske för att jag tog det väldigt lugnt!! När jag kom hem så somnade jag så fort jag la huvudet på kudden.

Imorse när jag vaknade så mådde jag INTE bra. Och nej, jag var inte bakfull...jag känner mig kropp bättre än så! Jag mådde värre än igår. Svag, yr och mådde illa. Så jag sjukanmälde mig och sov i 5 timmar till. Nu ligger jag här i soffan och har precis kollat klart på Ice Age. Känns lite bättre nu. Ska prova att ta en promenad och se om lite luft gör susen.

För imorgon är det dags för jobb igen och jag har inte råd att vara sjuk nå mer!

Tack för en grym kväll igår Karin!



Vill också

Det har länge varit känt att det kommer en säsong 2 av Mästarnas mästare på SVT. Jag läste nyss att säsong 2 ska spelas in på Malta nu i september. MALTA! Jag är nu ännu mer avundsjuk på alla som ska få åka med ner och spela in det denna gång. Under våren har jag vid flera gånger hört av mig till projektledaren för programmet och visat att jag gärna åker med igen. Dessvärre har jag inte fått något direkt svar, så jag antar att svaret är ett nej...När vi spelade in första säsongen så åkte jag ju dit som praktikant, fick allt betalt...resa,boende och mat (inte lön). Men om jag skulle ha åkt med denna gång så hade jag ju velat få lön för mitt jobb, nu när jag är klar i skolan.

Det hade varit så himla roligt att få åka med igen, men jag förstår dom. Det kanske inte behövs en rekvisitör under hela inspelningstiden denna gång. Hade gärna åkt om det inte vore för att jag ju ska jobba på Ikea och gulla med min (då) nyfödda systerdotter/systerson...

Jag får istället drömma mig bort till tiden i Alcalá La Real (spanien), som praktkant Sara under inspelningen av MM säsong 1. Regnet, blåsten, vännerna, skratten, de långa dagarna, upplevelserna, symaskinen och de farliga vägarna...



Otippat?!

Satt nyss och läste igenom bloggorna som jag följer. När jag läste Carolina Gynnings blogg, så hade hon lagt upp bilder från Lars Wallins showroom. Är det någon av er som känner igen killen i skinnjacka och jeans som står i mitten på bilden?? Det gör i allafall jag, han är storebror åt ett av mina ex. Jag tror närmare bestämt att han stod modell för Lars Wallin!(?) Vem vet...


Har som sagt lånat bilden från Gynnings blogg, den tillhör henne.

Hjärtat brast

Idag på jobbet kom en mamma fram till mig. Hon tårar i ögonen och berättade att hennes lilla Filippa på 2,5 år hade försvunnit. Jag larmade jouren direkt och en massa personal började leta igenom hela varuhuset. Jag stod kvar och försökte lugna mamman. Men det spelar ju ingen roll hur mycket man än försäkrar henne om att vi alltid hittar bortsprungna barn hos oss... Tänk vilken hemsk känsla. I allafall så hittade vi lilla Filippa väldigt snart och hon mådde prima (förutom tårarna). Usch jag tyckte så synd om mamman...

Mitt sätt att undvika att  försvinna i butiker, när jag var liten, var att hålla stenhårt i mammas hand eller vagnen. Min största mardröm, som liten, var verkligen att tappa bort mamma eller pappa. Som tur var så kom jag inte bort så ofta...

Usch hemska tanke.


Jag och syster Malin på vår uppfart hemma i Leksand. Snygg husvagn va? =)

Underbar känsla...

...jag kan knappt fatta det. Jag har nu haft min första lediga helg för sommaren. Det känns helt konstigt! Jag är ju van att bara ha en ledig dag i taget. Men jag har ju faktiskt kunnat sova ut i två dagar i rad nu. Riktigt häftigt =) Haha. Gårdagen spenderades solandes på en filt i en park nära mitt hus. Det var länge sen jag kunde jobba på min bränna. Skönt! Gårdagskvällen spenderades hos min syster med middag och kortspel.

Idag har vi varit ute och plockat svamp i några timmar. Känner mig riktigt duktig! Fått en massa luft och motion idag...Var behövligt. Dessvärre var det oerhört mycket mygg i skogen så nu sitter jag här i soffan och kliar benen alldeles för mycket. Men lite kantareller hittat vi i allafall. Nu har vi i allafall hittat vårat svampställe. Glöm att jag berättar för någon vart det ligger!

Imorgon är det jobb igen. Men nu ikväll ska jag kolla på Arn, äta glass och måla naglarna...

Hoppas ni alla har haft en bra helg??!



Det flyter på

Min blogg är påväg att bli nischad till en "gud vad dålig jag är på att uppdatera bloggen"-blogg. Det börjar bli riktigt illa nu. Ska försöka skärpa mig!

Jag har ca 3-4 veckor kvar på mitt sommarvik på ikea. Sen börjar jag på ett nytt kontrakt, på varannan helg i kassan. Som förhoppningsvis innebär en massa extrajobb! Det ordnar nog sig...

Det börjar dra ihop sig nu...Snart är man moster. eller snart och snart...Det är ca 3,5 vecka kvar tills plutten beräknat ska komma. så vi får se när det sker! Mysigt ska det i allafall bli. När väl ungen är ute, för nu lider jag bara med min syster som måste konka runt på den där stora magen! Önskar att jag kunde bära den åt henne lite då och då. Så hon får en paus...

Rebecca, känner du dig laddad för en sån här mage? =)


RSS 2.0