Familytime

Blir inte så mycket bloggande idag och imorgon, för mamma är här på besök. Eller hon bor hos min syster och hjälper till med Otto lite och umgås med oss,systrarna Lind. Idag har vi köpte lite barngrejer och nu myser vi i soffan =)

Hoppas ni har haft en bra dag! Hörs!

Ris och ros

Ros till kvällens avsnitt av Skavlan. Henrik Schyffert är alltid rolig att lyssna på, Anna Anka...ja det är rätt kul att skratt åt henne och Jay-z är verkligen en skön person. Han verkar vara ödmjuk, rolig och allmänt trevlig.

Ris till Svenska Hollywoodfruar! Har inte tv3 så jag gick in på webben och kollade på första avsnittet där. Jag mår ärligt talat illa efter att ha sett det programmet. Anna Anka är inte alls rolig att titta på, hon är fullständigt dum i huvudet. Hon må ha tillgång till mycket pengar, MEN hon har en hemsk klädstil. Det är oförskämt att klä sig som hon gör när hon har pengar att spendera på snygga kläder. Det märktes ikväll på Skavlan att alla hade svårt att undvika att inte driva med henne...det är liksom omöjligt! Jag tänker inte se några fler avsnitt av den serien, det är ett som är säkert...

Nej nu blir det sängen, dags för jobb igen...

Kärlek


Fredagsmys

Har precis lagat och ätit god mat. Nu sitter jag i soffan med en godispåse och kollar på Idol. Det är minsann en bra tvkväll ikväll. Idol och Skavlan (med Jay-z, Henrik Schyffert och Anna Anka, kan bli intressant). Imorgon är det dags för jobb igen. Ska jobba på Vardagsrum i helgen och det lär bli fullt upp eftersom att det är lönehelg!

Trevlig helg på er allihopa!

Klart och betalt

Ja då var träningskortet betalt och nu kan jag sätta igång att boka pass...Inga ursäkter! Jag firade beslutet med att shoppa loss lite på stan. Blev två tunikor, ett par byxor och lite krimskrams. Målet med shoppingen var dock att köpa en go, tjock och härlig stickad tröja inför hösten...men jag är tydligen väldigt kräsen på den fronten!

Tittade även förbi systeryster och kramade på lilla Otto. Måste säga att detta har varit en riktigt skön ledig dag. Strålande sol hela dagen! Tänk att jag är ledig en dag till...hoppas det är sol imorgon med och då jävlar ska jag minsann ta en promenad längs vattnet =)


Då var det dags...

...nu har jag tagit mig i kragen. Nu är det dags. Nu ska jag kliva upp ur soffan och in i träningslokalerna. Inga ursäkter. Hoppas jag hittar tillbaka till det roliga med träningen igen. Nu ska här kämpas...kämpa för att förbättra min egen självdisciplin. Får se hur länge det håller...Men när jag väl har köpt kortet, då är det bara att tuta och köra =)

Imorgon ska jag på möte med medlemsrådgivaren på mitt gamla träningscenter "Livskraft". Dom har gått och blivit seriösa nu med möten med alla nya medlemmar. Får se hur inspirerad jag blir! haha. Nej inga ursäkter nu Sara!

Det var på tiden...

...Ikea har köpt en stor tomt i Borlänge, intill Kupolen. Om några få år öppnas alltså Dalarnas första Ikea- varuhus, det var fan i mig på tiden!

Läs mer om det här!


Sorry

Joanna var tydligen inte så nöjd med mitt val av bild i förra inlägget,
så jag gör ett nytt försök!

Blev det bättre?


Joanna-dag!

Idag fyller en av mina allra första vänner år, så ett STORT grattis till dig Joanna!


Sjukt roligt!!

Ikväll när jag satt och zappade på tv:n hos min syster så stannade jag till på lokaltv-kanalen. Som vanligtvis är fantastiskt dålig och tråkig. Men jag fick se ett väldigt roligt inslag. Det är inspelat för många år sedan. Det roliga är att killen som är med i reportaget är min "snickarchef" från min praktik i Spanien...Han ser väldigt ung ut på filmen men är minst lika roliga som han är idag...

Så kolla klippet och få er ett gott skratt! Detta kanske är roligast för er som känner eller i allafall VET vem Tim är. Men ge i allafall klippet en chans. Det är gjort på ett så härligt amatörsätt =) Haha, blev så paff när jag hittade det. Jag menar, vad gör snickar-Tim där??!


Grattis

Igår var jag hemma hos lilla familjen och hälsade på. Lilla Otto fyllde två veckor. Tänk så stor han har blivit, haha! Det var inget vi direkt firade så speciellt, men Mathias bjöd i allafall på hans nedrans goda pannkakor. Otto själv firade det igenom att vara lite extra gnällig och rastlös. Undra om man kan pussa på en bebis alldeles för mycket? Hoppas inte det, för jag får inte nog av lillpojken!

Annars så börjar jag bli rätt sugen på att åka till Örebro och hälsa på alla där... Men väntar nog tills Joanna fått sin lägenhet och hunnit bo in sig lite. Sen åker jag dit och busar lite =)


Tummen upp

Jag fick faktiskt en hel del gjort idag ändå! Är riktigt stolt må jag säga. Åkte ut en sväng till Ikea och handlade småsaker för 800 kronor. Inte så smart men det få gå. Har pysslat väldigt mycket här hemma under kvällen. Har äntligen gjort klart min sänggavel (blev finfin, lägger upp bilder en annan dag), satt upp nya gardiner i sovrummet och piffat med lite växter. Nu kanske en del av er höjde på era ögonbryn, men jag kan försäkra er om att det är fejkväxter...som ni vet så överlever inte några riktiga växter i min lägenhet. Illa...jag vet!

I helgen blir det jobb igen. Har lite konstiga arbetstider dock. Jobbar 12.30-18.15 båda dagarna. Känns nästan fjantigt! Men men på helger blir det i allafall lite med cash än om det hade varit en vardag. Något mer som också händer i helgen är att mamma, pappa och mormor kommer på besök. Alltså inte till mig, utan dom ska träffa den lilla nya familjen och gosa med lilla Otto. Men jag hinner också träffa dom lite =) Ska bli mysigt.

Apropå Otto...Var hemma hos min syster igår kväll.  Tänkte bara stanna en stund, vill ju inte vara i vägen för dom. Men det blev som sagt en helkvll där. Hade lilla Otto i famnen i flera timmar och jag njöt...oh va han är gosig. Lillkillen älskar tydligen att vara nära och mysa. Det är ett stort plus...hoppas det håller i sig!

Nä nu ska jag krypa ner och sova. Godnatt!

Slow

Allt tar så fantastiskt lång tid för mig när jag är ledig. Jag kanske njuter extra mycket av saker och ting när jag är ledig. T ex igår hade jag bokat tvättstugan hela dagen. Jag la in första tvätten vid fyra-tiden...Stackars mina grannar som har en granne som jag, som uppehåller tvättstugan utan att använda den effektivt.

Imorgon är det dags för jobb igen. Men denna lediga dag är ännu inte över... Imorse när jag vaknade (runt tolv-tiden), gjorde jag upp stora planer för dagen. Diska, dammsuga, åka en sväng till Ikea och handla lite, handla mat, laga GOD mat, spendera kvällen framför tv:n med bra tv-program. Nu är klockan hav fyra...har inte kunnat bocka av någon av mina planer än. Fastnar bara här i soffan framför datorn...Min självdisciplin är låg idag, tydligen...

Nej nu ska jag pallra mig in i duschen. Göra iordning mig. Åka bort till Ikea och handla lite roliga saker. Köpa mat. Och sen åka hem och städa och laga lite mat. Sen avsluta kvällen med lite tända ljus och härliga Idol.

Ta dig i kragen nu Sara!!!

Talang?

Jag har hört att små barn ofta sätter sina händer på sina öron, för att dom känner sig tryggare då...Men när Otto gör det ser han verkligen ut som en boxare som håller upp garden. Så fantastiskt sött! Han kanske blir en talangfull boxare när han blir stor...hoppas inte...

 

Idag är jag ledig..efter att ha jobbat sju dagar i streck. Är även ledig imorgon. Ska försöka få lite gjort tänkte jag. Exakt vad vet jag inte än =)


Lördagsmys

Har jobbhelg (som vanligt). Snart ska jag cykla in till stan och gå på bio. "Inglorious Bastards". Har hört att den är bra!! Har ni sett den?

Välkommen!

I onsdagskväll kom äntligen den lilla bebisen ut ur min kära syster mage. Det blev en lite krånglig och jobbig förlossningen, men alla tre mår jättebra nu och är fortfarande kvar på BB. Igår besökte jag och mamma den nya lilla familjen på BB, bara 22 timmar efter att han kom ut. Vi höll honom, sniffade på honom och bara tittade på denna söta underbara lilla pojke. Visst, han må vara min systerson men han ÄR faktiskt jättesöt!!

Namnet på den lilla krabaten är Otto och han är så himla lik sin lilla mamma...

Älskar honom redan jättemycket! Vill träffa honom snart igen...dumma besöksförbud! (fast det är iofs bra att dom har det nu, tänk på alla basiller som man måste hålla borta från bebisarna).

Underbar


Hösten är här

Vi är nu inne i en ny månad. September. Denna månad har alltid betytt höst för mig. Efter den här konstiga sommaren så har jag aldrig riktigt tappat hoppet om att värmen till slut kommer att komma tillbaka. Men det ser mörkt ut nu. Hade tofflor på mig när jag var inne på stan nu idag. Det var lite kallt. Ett linne är inte att tänka på att ha på sig, utan en tjocktröja. Det är väl bara att acceptera antar jag...De få gula löven som sitter på trädet här utanför mitt fönster är väl ett säkert bevis på att vi är påväg mot mörkare och kallare tider...

Nu kanske det lät som att jag är lite bitter och negativ över vilken årstid som är på ingång??! Icke då. Ser fram emot att krypa upp i soffan med en kopp varm choklad och tända ljus... ah längtar!


...

Väntan är olidlig...men spännande!

RSS 2.0