Paus?

Efter mycket krångel mellan Tele2 och Bredbandsbolaget så ser det nu ut som att jag kommer att stå utan internet från och med imorgon eller på fredag. De har verkligen schabblat bort sig! Jag funderar på att skaffa ett sånt där "kontantkorts mobiltbredband" så länge, eftersom jag inte vet när jag får mitt riktiga internet. Så jag ville bara förvarna er på att jag nog inte kommer att uppdatera min blogg på ett tag...Beror på hur det går med allt!

Nu om lite annat... Börjar en nya tjänst på tisdag, då mitt nuvarande vikariat går ut denna vecka. Den nya tjänsten innebär att jag i princip kommer att jobba över hela varuhuset. Vilket känns både trist och givande. Kommer sakna att jobba med mina kollegor på köksavdelningen varje dag. Men jag kommer ju ändå vara kvar i samma varuhus. Så det är med blandade känslor jag försöker tagga till inför den kommande jobbveckan och den nya tjänsten!

Men jag kommer att få den ultimata uppladdningen i helgen! För då kommer ju några av mina underbara flickor hit. Ska bli riktigt roligt och mysigt =)

Hej svejs så får vi se när jag uppdaterar igen!!

2010-10-26

I helgen kommer detta underbara gäng trängas i min lilla lägenhet.
Ska bli riktigt mysigt! Längtar...



Förhoppningsvis så kommer även den här pinglan =)

2010-10-23

Lördag. Det är en riktigt bra lördag idag känner jag. Har jobbat större delen av dagen, men någon gång under dagen så fick jag ett glädjefnatt. Ibland blir det bara så. Att man helt plötsligt får en riktigt lycklig känsla i kroppen. Det gillas! Tror att det bland annat beror på att jag har pysslat mycket under de senaste dagarna (försöker mysa till min lägenhet lite mer) + att några av mina underbara tjejer kommer hit till Karlstad nästa helg. Glädje!

Sen har jag börjar drömma om julen också. När jag skulle byta bordslöparen på bordet nu i veckan så blev jag så sugen på att ta fram min röda linne-löpare. Men får nog lägga band på mig lite angående de diskreta julsakerna. Spara på det lite för att sen kunna mysa till lägenheten riktigt i december istället!

Min lördagskväll har sett ut såhär: Godispåsen i ena handen och en målarpensel i den andra =) Kreativt pyssel ger verkligen mig energi...Det gillas också!

Ciao!


Otäckt


Igår kväll blev ett av våra varuhus (Kungens Kurva) utsatt för ett rån. Rånarna hade tydligen bombat för att ta sig in i på kassakontoret och två väktare blev ("lindrigt") skadade. Så himla otäckt. Jag är glad att jag nästan aldrig jobbar i kassan. För det är verkligen min största mardröm...att bli utsatt för ett rån. Men jag vill poängtera att jag aldrig känt mig rädd eller otrygg när jag stått i kassan, men tyvärr så finns det elaka människor på denna jord.

Weekend

Jag lyckades ta mig både till och från sthlm i helgen. Trots alla SJ:s trafikstörningar och inställda tåg. Åkte dit för att umgås lite med min bror och hans familj. Var även väldigt nyfiken på deras nya hus, vilket var väldigt fint och mysigt! Vi har tagit det rätt lugnt, lagat god mat, myst med barnen och besökt nya shoppingcentret i Bromma. Det var en riktigt bra helg. Får en sån energi av att träffa mina syskonbarn (även om dom kör slut på en också, haha), vilket jag kände att jag behöver just nu. Det var sjukt länge sen jag träffade de små "nollåttorna", dom har blivit så stora! Usch vad tiden går fort...

Imorgon är det dags för jobb igen. "Lite sällskap"- mys hos mig imorgon. Storstädning av lägenheten (behövs verkligen). Sen måste jag även ringa och bråka på ThePhonehouse angående mitt abonnemang...dom förstör allt, jag vill ju ha en iPhone nu!!!

Nej nu blir det film sen sängen.


Envy

Det finns inga ord för hur avundsjuk jag är på min vän Mira som just nu befinner dig på en minisemester i NEW YORK! Hoppas ni har det underbart!


Otur

Det är så typiskt mig. Har sedan några veckor tillbaka bokat in en Karlstadhelg med mina flickor. Idag fick jag veta att just den helgen så kommer båda mina syskon med familj, att åka upp till Leksand till våra föräldrar och hälsa på. Åh vilket otur jag har!! Var otroligt länge sen jag träffade hela min familj...men å andra sidan så var det minst lika länge sen jag träffade tjejerna. Som sagt, jag har otur! Men men nu är det som det är, får se till att åka till brorsan och hälsa på snart istället!

Saknar er allihopa!!


Dagens låt

Även om jag inte tycker så speciellt mycket om sångerskan så måste jag säga att hon är grym i den här fina låten...


RSS 2.0