Dagmar

Före:


Efter:

Året 2011

Har sett att många bloggare nu tillägnar ett eller flera inlägg till att summera det gångna året gått. Det skippar jag, kan omöjligt komma ihåg allt jag har gjort under året. Så jag rabblar lite snabbt några av sakerna som hänt under året...Jobb, underbara stunder med nära & kära, första festivalbesöket (P&L), midsommar, många nära vänner som blivit mamma, kräftskiva, utomhushockeymatch, många nya vänner, personalfester och mycket mycket mer!

Det viktigaste jag tar med mig från året 2011 är att jag har lärt mig att ta hand om min kropp & knopp bättre. Sånt är viktigt och det kan man aldrig bli för bra på att göra!


Gott nytt år allihopa!

2011-12-29

Ligger i sängen och vill verkligen inte gå upp! Ja ni ser ju på bilden vilket sorts väder vi har här i Karlstad idag. Regnet smattrar mot rutan. Usch jag är inte alls sugen på att cykla till bussen, regnkläder är liksom inget som finns i min garderob. Hur tänkte jag där?!

Nej nu måste jag pallra mig upp! Bara jag lyckas ta mig till jobbet så ska nog den här dagen bli toppen!

Tänk om jag hade en egen bil...


2011-12-26

Känns inte som att bloggen har legat i fokus under den här julveckan. Har haft fullt upp med jobb, bilresa och julfirande med familjen, släkten och vännerna. Har njutit dagarna i ända! Jag har verkligen en helt underbart go familj och riktigt fina vänner. Eftersom vi är lediga imorgon med, så har vi nu tagit beslutet att stanna kvar här uppe i Dalarna tills imorgon. Är så mysigt här! Nej nu ska vi äta pannkakor! Skönt att julmaten äntligen är slut =)

2011-12-19

Blev en långdag idag. Slutade jobba kl 20 och därefter samlades alla medarbetare i vår kundrestaurang för årets julsamling! Det bjöds på glögg, skumtomtar, tomtegröt, pepparkakor, köttbullar, skinksmörgås osv. Flera avdelningar bjöd på bra underhållning men den största chocken var nog att vår ledningsgrupp dansade can-can! Kvällen avslutades med utdelningen av vår julklapp. Gillar våra julklappar, för oftast får vi några olika alternativ att välja bland. Så nu ska jag bara bestämma mig för vilken jag vill ha, kryssa i och skicka in. Sen är det bara att vänta på den trevliga leveransen!

Nu blir det sängen. Två jobbdagar till sen tar jag jul :)


Rastlös

Sitter i soffan nu och rullar tummarna. Är sjukt rastlös, fattar inte varför! Varför kan jag inte bara ligga i soffan, kolla på en film och bara softa?? Jag funderar på om jag ska baka lite, eller kanske slå in lite julklappar, eller kanske tvinga mig till att slappna av framför en film! Svårt beslut. Kanske kan baka något enkelt & gott och äta det medans jag kollar på film...Låter som en bra idé!

Ja mina kära läsare, jag tror nog att jag suger lite på den karamellen angående klippning av luggen... Är rätt skönt nu när jag inte behöver platta luggen varje morgon eller använda hundra hårnålar för att slippa den. Hm funderar vidare på den... Men vill ha fler åsikter från er! Kom igen nu. Klippa lugg igen eller inte?


Längtan

Saknar min fina Mariah. Men snart ses vi igen, för snart är det jull!


Förresten, tycker ni att jag borde klippa lugg igen?


Tradition!

Äntligen är dom igång igen! Igår gick dom in i sin glasbur och sänder radio dygnet runt i en vecka. Årets insamlingstema är "Alla flickor har rätt att gå i skolan"! Känner på mig att det kommer att bli några sena kvällar framför svt den här veckan!


2011-12-13

Idag var det dags för isträning nummer 2! Hade sett fram emot den här träningen minst lika mycket som den första. Det liksom pirrar i hela kroppen. Men smärtan...fy f*n! Mina stackars fötter domnade av hela tiden. MEN det kändes faktiskt ändå lite bättre idag. Så det går framåt, det är det viktigaste! Jag känner att jag hittar tillbaka till min balans på isen också alltmer. Börjar sakta men säkert bli ett med skridskorna igen. Härliga känsla!

Mina små älsklingar

Lite gamla bilder från min "konståkningskarriär"


Mums!

Ignorerar texten på min kakburk när den innehåller mina underbart goda äppel & kanel- muffins! Kan liksom inte hejda mig :)


Smärta

En åskådare filmade med mobilen under demonstrationen i Stockholm idag...
Kolla vad som händer. Usch, skriket är outhärdligt!!!

från aftonbladet.se


2011-12-10

Idag firas det för fullt i Stockholm och Oslo. Det är visst dags för Nobelfesten idag. Själv har jag legat hemma sjuk idag och haft otroligt tråkigt. Har sovit till och från hela dagen och sneglat lite på tv. Ska försöka jobba imorgon om jag mår så pass bra imorgon. Medan de uppklädda äter finmiddag i statshuset så tänker jag beställa pizza. Lite kontrast sådär på lördagskvällen.

Annars så börjar jag fundera på att slå in julklapparna snart. De står ju där i hörnet och ser allmänt tråkiga ut utan presentpapper. Väntar på att den sista julklappen ska levereras (om posten och vädret vill samarbeta, så borde det ske under veckan). Sen är jag helt klar. Känns skönt att behöva stressa med det!

Hur ligger ni till med julklapparna?


2011-12-08

Som det ser ut just nu så har jag bara två lediga dagar kvar innan jul. Idag är den första av dom två dagarna. Gissa vad jag har lyckats pricka in på denna dag!? Jo en förkylningen! Hade ont i halsen och huvudet igår kväll och idag när jag vaknade var jag verkligen dunderförkyld!! Ont i halsen, huvudvärk, nyser konstant och är helt slut i kroppen.. Typiskt, jag som hade en massa saker som jag borde att gjort idag! Ska vila lite till och sen kanske försöka bocka av i allafall något på listan. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Jag SKA vara friskare imorgon, måste jobba, har massor att göra på jobbet! Skulle nog må lite bättre om det t ex började snöa.... =)

Jag längtar till jul, när vi ska åka upp till Dalarna och bara mysa!


Lurendrejeri

Jag tycker det är oförskämt av vem det nu är som styr över vädret att först ösa ner en massa härliga snöflingor ena dagen (så att marken var helt täckt av gnistrande snö), för att dagen efter låta allt smälta lagom tills att vanligt folk precis vaknat. INTE okej! Jag blev så glad när snön började falla igår eftermiddag, att jag och Otto skuttade ut på altanen och blåste bort snöflingorna på altanräcket och skrattade. Men idag... Åh vad jag är trött på barmark!!!

GE MIG SNÖ!!!!!!!


2011-12-04

Önskar er en trevlig andra advent! Hoppas er helg har varit mysig!

 


Talangfulla Leksand

Jag har helt missat den senaste talangen från Leksand (min hemort). 2011 års vinnare i Lilla melodifestivalen är ingen mindre än en 15-årig Leksing vid namn Erik Rapp! Tyvärr kom han bara på nionde plats i Junior Eurovision Song Contest i Armenien igår. Men shit vilken duktig grabb! Han sjunger bra, ser bra ut och verkar grymt charmig! Det här lär göra honom väldigt populär bland tjejerna på Åkerö skola (min gamla skola). Kul!

Läs om honom här: http://www.dt.se/nojekultur/1.4159186-15-ariga-erik-sjunger-for-miljoner

Det här är låten han tävlade med!


2011-12-02

Min utväxt har varit under ALL kritik den senaste tiden. Så igår bestämde jag mig för att ta tag i saken! Denna gång kör vi all in, nu får en frisör styra upp det hela! Ringde och bokade en klipp- & färgtid till idag. Klockan 10.00 satte jag mig i frisörstolen och 12.00 stod jag och betalade. Jag blev riktigt nöjd. Hon jämnade ut färgen (våra tidigare hemmafärgningar var tydligen inte superjämna...) och klippte bort det slitna. Ah vilken känsla att håret mår bra igen, men f-n va dyrt det är! Men det får det vara värt =)

Efter frisören mötte jag upp med Sandra och min förra chef Eva för lite lunch. Därefter strosade jag och Sandra runt på stan och jag bockade av några presenter till syskonbarnen. Nu är jag snart klar med mina julklappar, skönt att snart kunna bocka av det!

Påvägen hem gjorde jag ett litet besök hos Emma, Mårten & Vilgot. Kände att jag behövde snooza lite bebis och såklart prata av mig lite med Emma.

Nu är jag hemma och det är dags för fredagsmys. Imorgon är det dags för jobb igen!

Jag & Sandra underhöll oss bland gosedjuren på Åhléns. Så söt!

RSS 2.0