Kräftskivan

Imorgon är den stora  kräftskivan, som jag och mina vänner har varje år vid Majas sommarstuga. Det verkar som att nästan alla ska dit, alla utan jag dvs. Jag är kvar i Karlstad och jobbar ännu en helg. Det känns rätt tråkigt måste jag säga. Jag behöver jobba för jag behöver pengarna... MEN våra kräftskivor blir alltid så roliga och lyckade. Men men nu är det som det är och jag hoppas alla får det kul imorgon kväll. Och jag hoppas att alla ni där hemma tänker på mig när ni sjunger snapsvisorna, så där falskt som bara ni kan. Haha! Åh va jag saknar er.Jag blir inte helt utan kräftskiva i år. Har fått en inbjudan till en kräftskiva av en tjej på jobbet som jag snackat rätt mycket med. Kan nog bli kul då hon gått en liknande utbildning som min, fast nere i Växjö. Så jag har nog rätt mycket gemensamt med hennes polare. Kan bli riktigt kul tror jag =)Vänern

Här om dagen då jag var ledig, köpte jag och Malin med oss lunch och åkte ut allra längst ut på Hammarö. Det är otroligt fint där ute. Tyvärr hade vi inte det bästa vädret. Men det var i allafall uppehåll. Så det blev inge bad för vår del. Men vi satt där ute och åt lunch och pratade. Riktigt mysigt och harmoniskt måste jag säga. Därefter åkte vi och shoppade lite barnkläder =) DET är riktigt roligt! Fasiken vilka söta barnkläder det finns..jag önskar att jag hade ett överflöd av pengar som jag bara kunde lägga på det, haha!

Malin och magen ute på klipporna (längst ut på hammarö)...


Storbesök

Igår hade vi storbesök på vårt varuhus (ikea). HAN kom dit och gick igenom hela huset med cheferna. Jag talar givitsvis om Ingvar Kamprad, världens coolaste 83-åring! Jag trodde att han bara skulle komma dit och titta lite. Men gubben kom dit redan vid sex-tiden på morgonen och stannade till efter lunch. Han gick noggrant igenom hela huset och sa vad han tyckte om alla avdelningarna. Tro mig, hans åsikt väger tungt på det här företaget trots att han inte äger det eller jobbar aktivt inom det längre. Krutgubbe är nog det rätta ordet för Ingvar. Cool snubbe!

Jag hade rätt fullt upp i kassan igår, men jag gick i allafall förbi honom två gånger. Annars hade han tydligen varit väldigt noga med att ta i hand och hälsa på alla anställda. All respekt till honom.Minisemestern i Leksand

Förra söndagen gick jag lite tidigare från jobbet och skyndade till bussen. ca 3.5 timme senare så befann jag mig i Leksand. Åh härliga Leksand! Jag kunde bara vara hemma fram tills fredagen, men det var det verkligen värt. Jag hann med en hel del på bara fem dagar måste jag säga. Min bror och hans familj var hemma i Leksand när jag kom dit. Så det var full rulle hela veckan, men jag klagar verkligen inte. Jag är verkligen stolt att jag äntligen tog mitt första dopp för året...i den rätt kalla stora sjön Siljan, om ni vet vilken det är? haha.

Här är lite bilder från veckan...

Fisketur på Djursjön med min bror och hans son Anton:Grillning vid Lindas sommarstuga i Gimmen:
Nä nu måste jag sova. Är ju mitt uppe i ännu en jobbhelg!

Beslutsångest

Jag har äntligen beslutat mig för att åka hem till Leksand nu i veckan. Jag jobbar onsdag, lördag och söndag nu till veckan. Men jag har bytt bort mitt onsdagspass. Så Leksand here I come! Min enda lilla semster den här sommaren!

Problemet är bara när och hur jag ska ta mig hem. Jobbar till kl sex imorgon kväll. Tågen och bussarna går så dumma tider, så antingen får jag sluta tidigare imorgon (om chefen tillåter det) eller så får jag åka på måndag. Kan för allt i världen inte bestämma mig! Gaaaah blir tokig...Hm undra om man kan få tag i hemnumret till chefen ;-) haha vill ju ha ett svar på om jag får gå tidigare från jobbet...Nä skippar nog det och försöker ha lite is i magen!

Åh kommer isåfall få träffa den här lilla coolingen imorgon eller på måndag =)Lägga av

Ett slangord som jag hatar är ordet "Ballen", vilket tydligen betyder balkongen. Herregud sluta upp med det där va! blir tokig när folk använder det slangordet!

Ledig

Ja det är jag i alla bemärkelser. Men nu syftar jag på att jag inte har jobbat idag. Idag har jag lunchat och strosat runt på stan med min syster. Det slutade med att vi mest bara kollade på barnkläder och leksaker..blir väl så när den ena parten är höggravid! När vi hade hämtat hennes, ja hm, gubbe på jobbet så började vi spela kort hemma hos dom. "Plump", "Sjuan" och "500"...det blev lite låtsas-tjafs mellan mig och Mathias. Men det är som det brukar vara! Haha. Vi är nog dåliga förlorare båda två.  Annars så blir det nog en lugn kväll. Är ju dags för ännu en jobbhelg med start imorgon kl 11.00.

Nu börjar jag verkligen längta tills det lilla knytet ploppar ut i slutet av augusti! När jag håller honom/henne i min famn för första gången som kommer jag nog inte kunna släppa taget...Längtar efter bebisen så mycket! Coolare bebis kommer man få leta efter... Mmm längtar så!


Jag vill köpa en sån här Adidasdress till lillen.
Jag hoppas bara att min ekonomi tillåter det när det blir dags!

Letande av bil

Idag har jag varit ledig. Jag har tvättat och varit iväg till Forshaga med min syster och hennes Mathias, och kollat på en bil som de funderar på att köpa. Den var riktigt fin och väldigt skön att köra! Tror nog att de slår till imorgon och köper den =) Jag hoppas på det i allafall! Imorgon är det dags för jobb igen...

Just nu saknar jag den här lilla krabaten väldigt mycket!
Sötare syskonbarn får man leta länge efter...


Mäktigt Bounce, väldigt mäktigt!

Fick nys om de här youtubeklippen nu när jag kollade på "Sommarkrysset". Dansgruppen "Bounce" har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, mycket pga att jag har varit med på deras dansläger i två somrar förut. Dom är grymma, det vet alla. Men det som dom nu har arrangerat ihop, till minne av Michael Jackson är så snyggt, mäktigt och rörande...Titta och njut!! Beat it...


Bästa reklamfilmen!


Brist på bra nyheter i dalarna?

Fadde ihop med hästbonde.

Imponerad

Jag är en sådan person som gärna sitter framför datorn när jag har tråkigt. Läser bloggar, läser mina mail, kollar lite på facebook och uppdaterar min egen blogg. Men under den senaste tiden har jag verkligen inte suttit speciellt mycket framför datorn alls. Min stackars lilla datorn känner nog sig lite bortglömd. Men men. Jag känner mig i allafall imponerad av mig själv att jag lagt min tid på annat =)

Annars så rullar allt på i rasande fart! Det är är mest en massa jobb men jag hinner även umgås lite med min syster. Min mamma var här på besök i två dagar nu i början av veckan. Hon gav mig en "spark i baken" angående min lägenhet, dvs att hon hjälpte mig att få lite mera ordning...det behövdes verkligen. Tack för hjälpen mamma!

Jag har inte haft en enda ledig helg sen jag började jobba nu för sommaren och härom dagen upptäckte jag att jag kommer att jobba ALLA de resterande helgerna i sommar. Min första ledig helg är runt 16 aug tror jag. Haha! Aja jag får njuta av alla mina pengar i höst istället =) Så sorry alla tjejkompisar som jag velat bjuda hit. Det får bli längre fram...

Nu ska jag måla min naglar! Hej!

RSS 2.0