Kloning?

Den här helgen känner jag mig oerhört splittrad. Vill vara på två ställen samtidigt men det är helt omöjligt! Jag är i Leksand nu över helgen. Långhelgen bjuder på tid med vännerna och familjen, titta på två av mina vänners nyinköpta hus (avis), gå på den stora utomhushockeymatchen "Slaget om Siljan" osv...

Och vad händer i Karlstad den här helgen då?! Jo min underbara vän Sandra fyller år idag och hon har en födelsedagsfest/hejdå Karlstad-fest ikväll. Hade varit så roligt att fira henne! Imorgon kväll (lördag) så är hela min avdelning från jobbet bjuden hem på middag oss vår förra (underbara) chef. Det hade också varit roligt att vara med på, kan vara skönt att träffa alla utanför jobbet. Men men...Åh jo en till sak, min kusin, som jag träffar väldigt sällan, är i karlstad över helgen och hälsar på min syster. Henne missar jag också!!!

MEN jag är ändå nöjd över mitt val. Leksand är som en liten oas för mig. En paus från stress, jobb och annat. Blir så lugn här och jag får mer energi! Jag känner att jag verkligen behöver åka hit upp lite då och då! Så det känns ändå bra.

Morgondagen har ett fullspäckad schema. Inflyttningsfest/förfest hos Emelie & Anders på dagen och sen hockeyn på eftermiddagen. Blir nog rätt coolt att se, även om jag inte är så insatt i hockeyn i år! Ska bli roligt i allafall =)

Sorry, dethär blev ett alldeles för långt inlägg! Ska bättra mig.


Kvalitetstid

Igår var jag ledig och hade tvätttid. Men jag hann inte riktigt klart med tvätten. Fick nämligen erbjudande om att få skjuts ut till syster och sova över där. Tackade självklart ja! Får sån energi av att umgås med min syster och hennes familj. Jag valde då istället att boka tvättstugan även idag så jag kan tvätta klart...Det första jag ska göra när jag kommer hem är att plocka ur torktumlaren sen igår =)

Ikväll är den fredagsmys! Det blir jobb lördag-onsdag och sen blir det Leksand torsdag-söndag!! Längtar.

Snälla någon som vet hur det går med blogg.se-appen?? Börjar bli otålig!

Love

Jag önskar min underbara familj och mina underbara vänner en riktigt mysig alla hjärtans-dag! Kärleken är stor!


Slow

Men herregud vilket slöseri med tid det är att kolla på melodifestivalen! Några få ynkliga låtar är helt okej att lyssna på, men i det stora hela är det (hittills) bara en massa tråkiga låtar. Jag är besviken...jag är som är ett gammalt mellofan och allt! Hm, aja hoppas på bättre musik nästa vecka.

Annars rullar allt på som vanligt! Börjar verkligen längta tills den kommande leksandsresan. Träffa familjen, träffa vännerna och gå på lite hockey :)

Nu blir det film, sen sängen. Ah älskar lediga helger utan en massa måsten!

Kärlek

Ibland slår det till i magen, det gör nästan lite ont...Jag saknar mina tjejer! Hur mycket som helst! Men jag hoppas på att få träffa dom snart. Hörrni tjejer, vilka ska åka upp till Dalarna och se Slaget om Siljan?


Kärleken är stor!


Smile

Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna! Solen sken ute och solstrålarna sipprade igenom persiennerna och väckte mig. Ett underbart sätt att vakna på =) Jag får så mycket mer energi och känner mig så mycket piggare när jag får lite sol om dagarna. Mer sånt tack! Börjar minsann få vårkänslor...

Nu blir det en liten promenad för att hämta ut min julklapp från jobbet, sen blir det fika & bio med Emma! Skön ledig fredag helt enkelt!


RSS 2.0